Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ništa u trenutnoj Istri nama nije dostupno. Njihov top materijal će put Alavesa, ovaj osrednji i dalje košta, a osrednji je, dakle možemo samo pikirati njihov otpad.
#navodninavijač

Z
25.04.2025, 11:05 #31 Last Edit: 25.04.2025, 11:07 by Zelko Maler
ništa kvalitetno u HNL nije nama dostupno. Ne samo nama pa Hajduk je Šegu preplatio. I ne bi ga mogli dovesti da Šego nije bio prije kod njih i da nisu imali 50% od prodaje od prije i još su utrpali Antunovića u deal. I opet su ga preplatili.

Prvi i najbitniji potez odjebat Vulkanizera i dovest pravog SD-a pa da vidiš kako bi se dovodili kvalitetni igrači i talenti. Ali Saboteru paše kad je okružen neznalicama.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Sve vise naginjem slaganju sa tvojom izjavom da se okružio lošim kadrovima, ali mi to potpuno nelogično za nekoga kalibra Miskovica. Ne razumijem takav stav i postupanje. Nema nikakve logike u kadriranju struke.

Nisam još spreman se potpuno sloziti, jer računam da ima neki pozadinski razlog sto se tako ponaša, ali sam sebi već djelujem naivno kad tako mislim.

Fakn ne razumijem ovo sto se dešava koliko god pokušavam naći logične razloge takvog postupanja.

Kužim da je htio vratiti svoje pozajmice i tu imam razumijevanja. Ali za postupke oko sportske (DRS) i momčadske struke (slazem se sa otkazu Sopicu, samo je trebalo odmah nakon sezone) ne nalazim logička opravdanja.

Rijeka je savršen klub za moneyball. Pa jebemu mater, siguran sam da Rijeka može naći dobrog SD na toj liniji.

Kojeg vraga on želi? Koji mu je cilj? Zašto se okružuje mediocre strukom? Sad kad je vratio pozajmice i nema vise puno supstance za prodati, pa kad će ako ne sada napraviti zaokret? Nečinjenjem ničega i nereakcijom sada će se dovesti u vrlo lošu situaciju u srednjem roku i Rijeka će nam zaroniti na debelo ispod vrha HNLa.

Misko, jbt, odvoji dodatnih parsto milja u budgetu za pravu struku. Pa to nije trošak, to je investicija. Misli na svoj jebeni takujin. A i poboljšati ćeš kardiovaskularnu situaciju navijačima Rijeke sto nije zanemarivo.

25.04.2025, 11:55 #34 Last Edit: 25.04.2025, 11:57 by 🔵 D10S ⚪️
Opekao se sa Palilulom pa sada puše i na hladno. Šteta, bila mu je odlična ideja da se ne miješa u sportsku politiku ali tko mu je predložio prevaru 😄?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Zaf on 25.04.2025, 11:43i momčadske struke (slazem se sa otkazu Sopicu, samo je trebalo odmah nakon sezone)

Ne bi to baš bilo jednostavno, nakon podrške s tribina, koju je Sopić dobio na kraju prošle sezone. Pogotovo ako bi fulao s sljedećim trenerom ili odmah postavio Đalovića .

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.04.2025, 11:55Opekao se sa Palilulom pa sada puše i na hladno. Šteta, bila mu je odlična ideja da se ne miješa u sportsku politiku ali tko mu je predložio prevaru 😄?

Tad je uzeo palikuću, nije se miješao ( valjda nije ) u transfere. Palikuća se većinom odmaknuo dinamovih kadrova, sve je to bilo super, samostalan je, veze po Njemačkoj, Njemačka škola... Nakrcao je klub igračima i ugovorima, približili se 2. ligi. I otišao. A Mišku ostala sanacija požarišta.
Btw, jesu oni Cosmijevi pomoćnici još na Ruji na plaći?

T
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.04.2025, 11:16Prvi i najbitniji potez odjebat Vulkanizera i dovest pravog SD-a pa da vidiš kako bi se dovodili kvalitetni igrači i talenti. Ali Saboteru paše kad je okružen neznalicama.

Miško je prvo političar i biznismen pa tek onda predsjednik nogometnog kluba. Doveo je ovog jadnika za SD samo jer ima poziciju u HNS-U

T

Quote from: Krkan on 25.04.2025, 11:59
Quote from: Zaf on 25.04.2025, 11:43i momčadske struke (slazem se sa otkazu Sopicu, samo je trebalo odmah nakon sezone)

Ne bi to baš bilo jednostavno, nakon podrške s tribina, koju je Sopić dobio na kraju prošle sezone. Pogotovo ako bi fulao s sljedećim trenerom ili odmah postavio Đalovića .
A i to... ja sam gledao u čudu da ljudi skandiraju Sopi nakon onakvog meltdowna. Nije on dobio aklamacijsku podršku. Da ga je smijenio i doveo nekog drugo trenera (a ne trenerskog pripravnika) ne bi bilo repova ni problema.

A i pokazao je da ga ne brinu reakcije navijača kad ima viziju (čitaj: cijene ulaznica) pa ne vidim da bi gubio sna oko otkaza Sopicu. Uostalom, maknuo ga je u čudnijem trenutku.

K
Maknuo ga je zbog jednog igrača kojeg je morao dovest a Sopić nije htio, a Đalović je još upalio vatru, i prenosio stvari sa ručkova šefu ko pravi dupelizac

Quote from: Deba on 25.04.2025, 10:05Koski bi meni bio prvi pick ovo ljeto, odlican stoper, dalje laća iz sibenika, mozda nije neka kvaliteta ali ima veliku zelju i trud te vjerujem da bi postao odlican igrac. Onaj milanovic i australije isto tako obavezno dovesti,za gol imamo golmana u opatiji tako da tu smo pokriveni, ovaj kulusic iz sibenika takoder zanimljiv igrac.... Al sto to sve vrijedi kad mi necemo dovesti pravog trenera...

Negdje se pričalo da se Koski spominje u kontekstu serie A. Iz Istre možemo eventualno dovest nekoga koji im je višak ili se ne uklapa u njihov sistem pa yraži novi klub.
Oni su razliku koja je postojala među nama i njima uvelike smanjili. A i ostatak HNLa. Nema viŝe uzmem od tebe jer si ti sedmi u Hnlu jer i taj klub sada lakoćom prodaje vani za novce koji su nama nedostižni.

Z
Mogao sam staviti u nesuđene, ali ću ovdje.

https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-napadac-je-hit-u-sloveniji-zovu-ga-rijeka-krznar-i-austrijski-prvak/2567496.aspx

Bio u kombinacijama na ljeto. Mislio sam da je rang Dogana, ali očito nije. U Hartbergu jako dobar.
Drka na dinamo pa dobro da nije došao, ali da imamo njega umjesto Dogana, odnosno da imamo njega kao neko rješenje u  špici imali bi sigurno više bodova.

I
Bojim se da ćemo na ljeto skrpati momčad koja će biti za sredinu lige. S obzirom na sustavnost koju pokazuje Istra, ne bih se začudio da budu iznad nas. Kao što je netko rekao, kvalitetni igrači iz HNLa su daleko iznad naše platežne moći, u taj red stavljam Jagušića, Mitrovskog, Maurića, Pajazitia, Goričana, Karačić, Fetaia i njih ne možemo očekivati kod nas. Od ostalih, realni mogu biti Krizmanic, Morrison, Božić, Prekodravac, iz druge lige povratak Bodetica, Firmino iz Dubrave,. Uz ponekog stranca i okosnicu koju će činiti Zlomislić, Majstorović, Manev, Devetak, Oreč, Ilinković i Rukavina ne mislim da se možemo nadati ičemu biljem od 5 mjesta

K
U svjetlu aktualne borbe za dva trofeja, definitivno se nameće pitanje što je s ugovorima Selahija i Djouahre?

Više puta je isticano da se pregovara, nisu prodani u zimskom roku a sad se čini kao sigurna stvar da oba dvojica dižu sidro na kraju sezone bez odštete

Katastrofalan pristup "struke", preko tajminga pregovora, preko šutnje u zadnjih dva mjeseca do činjenice da dva startera mogu "štediti noge" do kraja sezone, očito bez posljedica

Podsjećam na zadnji istup DRS-a na tu temu 3. ožujka:

"Očekujemo skori konačni odgovor jer klub treba znati na čemu je. Mi moramo znati trebamo li tražiti nova rješenja za ljeto na njihovim pozicijama jer cilj je što prije riješiti i ljetnu kadrovsku križaljku. To ne znači da i kad produže ugovore neće biti pravih ponuda za njih, ali ova neizvjesnost dok smo u situaciji da se borimo za oba trofeja... To ne smije i neće još dugo trajati. Klub se mora zaštititi i mi ćemo to napraviti. A kad riješimo Naisa i Lindona, onda će se sjesti i s Godom."