Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: MOISES on 29.04.2025, 10:00Omar Sijarić, navodno prva ovoljetna akvizicija! 😁 Po provjerenom receptu, kopamo po nižim ligama. Nikad se ne zna.
Hmmm, Crnogorac, širimo se u potrazi i po "regionu".
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Na ekranu ne izgleda kao neko pojačanje, ali ni drugi koji su se dokazali nisu izgledali bolje. Ako se procjenilo da valja - zašto ne. Ionako nije da obilujemo kvalitetom na krilnim pozicijama.

M
Stvar je u tome da nekad igrač nije zreo za neku ligu,ili klub. U jednom klubu može bit dobar u drugom loš. Nije se mali broj puta desio da igrači procvjetaju u drugom klubu ili načinu igre ili jednostavno u drugoj atmosferi. Tomasov je tek kod nas ispunio veliki dio svog potencijala, zadnji primjer je Viktor Gyökeres. Igrao u Brightonu,Swanseyu, St.Pauliju i riješili su ga se. U Sportingu ludilo. Bitno je da te i trener želi.
Ima i brdo drugih faktora zašto je neko uspije u nekoj sredini a u drugoj ne.

Sve je to 100% tocno. Pod uvjetom da ti skicas tog igraca, analiziras sto on tebi moze dat, u tvom sustavu, kako ces ga koristit, zasto nije uspio u xy klubu, gledas ga u razlicitim utakmicamani situacijama blablabla.

Koliko od toga mi radimo? Vidimo da je mlad, iz regiona, free/posudba, fali nam pozicija - drz fige, app.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
29.04.2025, 11:37 #64 Last Edit: 29.04.2025, 11:40 by moreplovac
Quote from: Boy1da on 29.04.2025, 11:34Sve je to 100% tocno. Pod uvjetom da ti skicas tog igraca, analiziras sto on tebi moze dat, u tvom sustavu, kako ces ga koristit, zasto nije uspio u xy klubu, gledas ga u razlicitim utakmicamani situacijama blablabla.

Koliko od toga mi radimo? Vidimo da je mlad, iz regiona, free/posudba, fali nam pozicija - drz fige, app.

Upravo to. Gledaš što on tebi može igrački dati.
A što se tiče kako mi radimo, pa prate forumaši. 😆

Mislim da je doveden zbog povezanosti s menadzerom od Oreca i Maneva
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

B
Quote from: moreplovac on 29.04.2025, 11:30Stvar je u tome da nekad igrač nije zreo za neku ligu,ili klub. U jednom klubu može bit dobar u drugom loš. Nije se mali broj puta desio da igrači procvjetaju u drugom klubu ili načinu igre ili jednostavno u drugoj atmosferi. Tomasov je tek kod nas ispunio veliki dio svog potencijala, zadnji primjer je Viktor Gyökeres. Igrao u Brightonu,Swanseyu, St.Pauliju i riješili su ga se. U Sportingu ludilo. Bitno je da te i trener želi.
Ima i brdo drugih faktora zašto je neko uspije u nekoj sredini a u drugoj ne.

Slazem se, to jako puno svijezih primjera ima kod nas.. Mudrazija, Grgic, Veiga, Jurisic.

M
Pa da. Meni je najlakse ove poznatije, normalno vi koji više pratite znat ćete brdo primjera.

A
Ako ćemo dovodit takva pojacanja a odlaze nam stožerni igrači jadna nam majka. Ostaju nam 3-ligaški igrači a takve i dovodimo još👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Quote from: Arci1984 on 29.04.2025, 21:29Ako ćemo dovodit takva pojacanja a odlaze nam stožerni igrači jadna nam majka. Ostaju nam 3-ligaški igrači a takve i dovodimo još👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Kad bi barem takve netko scoutirao, mozda bi nam se posrecilo kao Olimpiji

L
Quote from: Arci1984 on 29.04.2025, 21:29Ako ćemo dovodit takva pojacanja a odlaze nam stožerni igrači jadna nam majka. Ostaju nam 3-ligaški igrači a takve i dovodimo još👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Pašalić i Ivanović su došli iz te lige

K
Barem su mogli napisati svi ovi portali od kud im informacija

M
Jesu. Od Ofenzive
Europa je jedino mjerilo!

29.04.2025, 22:32 #73 Last Edit: 29.04.2025, 22:33 by TIR
Mogla je i Ofenziva napisat, od Kostrene sa Nepresušnog :nisamja:

Quote from: Kostrena on 22.04.2025, 11:29Stiže prvo pojačanja, 3.Njemačka liga, provjereni recept  :svakacast:
#navodninavijač

K
Od nepresušnog recimo