Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pa možda nam pošalju nekog sa EU papirima, ne igraju tamo samo škuri Englezi.

A
Pristaju li u Pazaru na jos jednu rupu?

#pitamzarukavinu

S
Quote from: Monarh on 18.08.2025, 20:04Pa možda nam pošalju nekog sa EU papirima, ne igraju tamo samo škuri Englezi.
Mogu na dati Justina Kluiverta. Nizozemac. Igra desetku I oba krila. Mi njima Rukavinu, Menala, Dominika.

Quote from: Johnson on 18.08.2025, 11:14Yankov nije u fizičkoj formi, to se vidi iz aviona.

Di se to može viditi? Odigrao je 15 minuta protiv Shelbournea. Ne znam što se može iz toga zaključiti, osim da ga Đale ne voli...

Quote from: Johnson on 18.08.2025, 11:32Jankovic ga je otpratio do korner linije. Istina je da je pojeo govno, ali je svoju dionicu otrčao što se ne bi moglo reć za pašalića

To njegovo praćenje je bilo korisno kao kad pas trči za autom. Ok, malo naivno je ispao na centru, ali niti jednog trenutka ga nije probao stići i zatvoriti. Samo je reda radi trčkarao za njim.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Ja znam kako su došli i Pašalić u Ivanović i to sam pisao već 20 puta.
Očevi su susjedi i poznanici sto godina od DRS negdje oko Vinkovaca i oni su ga sami zvali da bi igraci došli kod nas, to je prvo.
Kasnije su željeli razgovarati sa trenerom dali ih vidi.

B
19.08.2025, 10:17 #3575 Last Edit: 19.08.2025, 10:18 by Bred

K

I
Quote from: Kostrena on 19.08.2025, 10:52Manev Pazarac

Gledao sam pazar protiv jagelonije. Dobra ekipa, poljaci dobili, al moglo je biti i obrnuto. Atmosfera ko rujevica u najzecoj verziji

A
Kako je ta prodaja kluba zaustavila i prodaju igraču i dovođenje igraca. Vrijeme ide, kadar tanak i sad ako se dogodi odustajanje od kupnje bit će panična prodaja ispod cijene i dobođenje još i lošijih nego imamo. Uglavnom loše

L
Quote from: Arci1984 on 20.08.2025, 14:27Kako je ta prodaja kluba zaustavila i prodaju igraču i dovođenje igraca. Vrijeme ide, kadar tanak i sad ako se dogodi odustajanje od kupnje bit će panična prodaja ispod cijene i dobođenje još i lošijih nego imamo. Uglavnom loše
Imaš kakav info da kupci odustaju ili samo nagađaš?

Ma vjerovatno nema nikakav info, nego nam je već vjerovatno svima puna kapa da smo cijele euro kvalifikacije prošli bez poštenog krila i 6 tice

To je stvarno klubu na sramotu.
Evo protiv i ovog Paoka se kao nešto nadamo,a ja neznam tko će proći 1 na 1.

A
Quote from: LenRi on 20.08.2025, 14:34
Quote from: Arci1984 on 20.08.2025, 14:27Kako je ta prodaja kluba zaustavila i prodaju igraču i dovođenje igraca. Vrijeme ide, kadar tanak i sad ako se dogodi odustajanje od kupnje bit će panična prodaja ispod cijene i dobođenje još i lošijih nego imamo. Uglavnom loše
Imaš kakav info da kupci odustaju ili samo nagađaš?
Ne ne nemam. Samo kažem ako se dogodi

S
Definitivno kasnimo, nama trebaju oba krila za prvih  11, znaci nikakve prinove nego bas pojacanja, desni stoper i 6 ica. + par jos kvalitetnih prinova. Jesen nosi hrpu tekmi

L
Lijevo krilo je nasušno potrebno, na desnoj strani ja bih koristio oreča i lasickasa, svojim motoričkim sposobnostima raditi će darmar po toj strani.

P
Nove igrace ocekujem pred kraj prijelaznog roka kada budemo imali cistu sliku tko ostaje od nasih i koju euro razinu natjecanja igramo...a i onima koje ciljamo ce pocet nedostajat drugih opcija pa ce biti skloniji pristati na nse uvjete....po meni prije no sto zavrsi dvomec sa paokom nista....