Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jankovic mi djeluje da ode u Vukovar na posudbu nebi se izborio za prvih 11 koliko je propao.

L
Quote from: Deni323 on 07.04.2026, 18:09Jankovic mi djeluje da ode u Vukovar na posudbu nebi se izborio za prvih 11 koliko je propao.
Treba ga psihički vratiti u život, to je najbitnije. Zna on igrati nogomet, bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju dvostruke krune.

P
Za zivkovica je bila neka prica da je samo formalno raskinuo ugovor sa dinamom kako bi mogao u vukovar, mislim neka caka sa brojem posudjenih igraca ili nesto slicno

M
Quote from: Petro on 07.04.2026, 21:06Za zivkovica je bila neka prica da je samo formalno raskinuo ugovor sa dinamom kako bi mogao u vukovar, mislim neka caka sa brojem posudjenih igraca ili nesto slicno

Kao što su naša 3,4 raskinuli kad su išli u HD

QuoteAnte Palaversa has previously been linked with Rijeka, and fresh speculation suggests interest from Croatia could be increasing again.

Novi slucaj Filip Bradarić na vidiku?  ::)

transferfeed.com

Inače simptomatično da je Petrovič praktički potpuno ispao iz kadra, ali Radeljić je ostao nezamjenjiv.
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 12.04.2026, 19:51Inače simptomatično da je Petrovič praktički potpuno ispao iz kadra, ali Radeljić je ostao nezamjenjiv.

Jer nemamo zamjenu za njega  :bo:

Simptomatično u kojem smislu?
Ovom odrzavamo tonus jer ide u plavo leglo pa eto da im ne dođe drven, a za ovog drugog nas boli ona stvar di će pa se tako i odnosimo prema nj?

Ali da. Koji god kontekst bio radi se o prilično nekonzistentnoj politici. Nama tako svojstvenoj. Piškit, kakit mislim da u Dugobabama to zovu.

K
Quote from: KadOkrenemSe on 12.04.2026, 20:03
Quote from: TIR on 12.04.2026, 19:51Inače simptomatično da je Petrovič praktički potpuno ispao iz kadra, ali Radeljić je ostao nezamjenjiv.

Jer nemamo zamjenu za njega  :bo:

Imamo igraca nivoa Vukovara kojeg smo platili 400.000 eura kao zamjenu za radeljica :neretljak:

A
Mislim da se nakon ovakve utakmice Radeljića slobodno može postavit pitanje, ima li uopće smisla da igra do kraja sezone?...Šta Rijeka kao klub ima od ovakvog Radeljića, kojem je glava u oblacima...Krenulo je opet o Dinamu, a prije finala kupa ta priča će ić na najjače... Ugovor nije potpisao, a ako ode u Dinamo od svih klubova, onda je jasno šta misli o nama kao klubu i navijačima i to nam je hvala za sve...S obzirom da ima neke istine u svemu tome, sjetimo se priče njegovog managera, ja ga nebi stavio ni minute do kraja, a pogotovo u finalu kupa protiv Dinama ne smije nastupit...Isto to vrijedi i za Petroviča i Gojaka, nek igraju igrači koji će bit tu sljedeće sezone...

L
Treba sada forsirati Husića umjesto Radelje, da vidimo na čemu smo.

K
Quote from: LenRi on 12.04.2026, 20:21Treba sada forsirati Husića umjesto Radelje, da vidimo na čemu smo.

Nisi li vidio sta je rekao Presidente?

nema sad eksperimentiranja i rotiranja mora se 3 pozicija drzat

C
Quote from: Silvio Dante on 12.04.2026, 20:05Simptomatično u kojem smislu?
Ovom odrzavamo tonus jer ide u plavo leglo pa eto da im ne dođe drven, a za ovog drugog nas boli ona stvar di će pa se tako i odnosimo prema nj?

Ali da. Koji god kontekst bio radi se o prilično nekonzistentnoj politici. Nama tako svojstvenoj. Piškit, kakit mislim da u Dugobabama to zovu.
Ovaj prvi dio posta možda je bio sarkazam ali nije daleko od istine.

1.8m eura je misko trazio za Radeljica, Dinamo je to tada odbio, da im je bilo preskupo