Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
22.04.2026, 14:29 #7140 Last Edit: 22.04.2026, 15:37 by Zelko Maler
Mozda bolje dovest Shabanija kad Vukovar ispadne. Jako ga svi treeneri hvale i Sifo i Cabraja i Stipic. Vec je priucen na ligu za razliku od ovig koji ide u hadjuk.

Meni je iz Vukovara dobar i od Hakana brat. Na klupi je stalno, ali kad igra je uvijek bio dobar.
Ima tamo materijala za nas.

P

A
Ako se može nešto pozitivno izvuć sa ovim lošim rezultatima je da je napokon jasno da nam treba ozbiljan remont i ozbiljna pojačanja na ljeto, a ne da moramo slušat kako imamo fantastičan kadar kojem ne treba puno promjena...Nama treba ozbiljan remont, pustimo stare zasluge i neke simpatije prema određenim igračima...

Za sljedeću sezonu OUT MORAJU BITI: Zlomislić , Čop i Rukavina...Uz njih četvorka kojoj ističe ugovor Petrovič, Radeljić, Škorić i Gojak...

Ozbiljan napadač je prva stvar po koju se mora ić...Ozbiljan golman isto tako...I onda dalje sve ostalo...I da , nikako ne prodavat Dantasa, to je ključ, tek je prvu sezonu tu, jako je zadovoljan, dijete mu se tu rodilo i želi ostat još jednu sezonu...Oko Dantasa, Barišića ( koja šteta da je toliko ozljeđen ) , Oreča, Majstorovića, Vignata i Adu Adjeia gradit ekipu...Uz bok jednog pravog napadača i golmana koji čini razliku to je već ozbiljan kostur...

🚨 Krilo KF Teuta, Muço Boçi, nalazi se na radaru HNK Rijeka.

Prema albanskim medijima, 22-godišnjaka je hrvatski klub pratio u posljednjim tjednima.

Bivši reprezentativac Albanije U-21 bio je ključan igrač za klub iz Durrësa ove sezone.

Klubovi iz Rumunjske i Serie B također su uvrstili krilnog igrača na svoj popis za praćenje.

#Boçi #Rijeka #Transferi

Mućo Boći btj
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Taj ima 3 gola u 30 utakmica u albanskoj ligi

Je da su DRS i ekipa najveće neznalice ikad, ali ne vjerujem da će baš tog lika dovest..

Morchiladze ih je ako niš "prevario" s 12 golova u gruzijskoj ligi.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

E pa ako je dobar za Botoşani i Carrarese, dobar je i za nas.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Quote from: Boy1da on 22.04.2026, 20:59Mućo Boći btj

Umirem od smijeha na ovaj komentar... žena me tjera van, jer ne može gledat seriju..

Z
23.04.2026, 08:45 #7148 Last Edit: 23.04.2026, 08:58 by Zelko Maler
Quote from: deva on 22.04.2026, 20:56🚨 Krilo KF Teuta, Muço Boçi, nalazi se na radaru HNK Rijeka.

Prema albanskim medijima, 22-godišnjaka je hrvatski klub pratio u posljednjim tjednima.

Bivši reprezentativac Albanije U-21 bio je ključan igrač za klub iz Durrësa ove sezone.

Klubovi iz Rumunjske i Serie B također su uvrstili krilnog igrača na svoj popis za praćenje.

#Boçi #Rijeka #Transferi

ovo bi bio još jedan čavao u lijes ovog jadnog rostera.

Mi trebamo na ljeto dovesti neko krilo koje može igrati u dinamu. Dosta je bilo zajebancije.
Nek izvole dovest Ivanušeca na posudbu i dizat ga iz mrtvih. Boli me k nek idu u dinamo poslije. Treba nam instant kvaliteta.
Nek izvole dovest Jagušića na posudbu, ako nejde Ivanušec.
Mi se moramo pojačati jer ovaj roster će otići u nepovrat. Još uvijek imaš 5-6 igrača za koje se možeš uhvatiti, a pola njih će otići na ljeto.

Quote from: Zelko Maler on 23.04.2026, 08:45Mi trebamo na ljeto dovesti neko krilo koje može igrati u dinamu. Dosta je bilo zajebancije.
Nema šanse.

Praksa dovođenja jednog odličnog i tri nikakva jer su besplatni će se nastaviti u nedogled.
#degenerik

Ova sezona ce ostat upamcena kao sezona Martina Zlomislica. To kako je on usrao ovu sezonu se rjetko viđa.

Osim golmana, tvrdim to od pocetka sezone, nama trebaju 2 krila. Ali 2 krila koja ce bit pojacanja.

Da, imamo veliki problem realizacije i nedostatak golgetera u ekipi, sto jasno pokazuje statistika. Po broju udaraca i udaraca u okvir smo treca ekipa u ligi, po broju stvorenih velikih prilika smo cetvrta ekipa lige, ali kad stavis omjer golova i promasenih velikih prilika jedino je Gorica slabija od nas. Btw, apsolutni rekorder je Slaven Belupo koji je zabio 41 gol na 26 stvorenih velikih prilika :svakacast:

Dakle, osim sto je Zlomislic na dnu statistike po broju sprijecenih golova, u svim statistickim pokazateljima smo u vrhu lige, osim jasno u realizaciji i ono sto mene posebno bode u oci - broj uspjesnih driblinga. Po broju uspjesnih driblinga smo osmi u ligi, iza nas su samo Istra i Belupo.

I ja opet ponavljam, znam da je buđet ogranicen, znam da ne mozes i ne zelis narusiti strukturu placa ni odsteta, znam kako Rijeka funkcionira, ali to da ti ne platis jedno posteno krilo, kad si zaradio na Pasalicu 5M  meni nije normalno poslovanje. I onda na ljeto jos ode i Nais. U redu, Nais je trazio previse para, ali onda si morao iskopat nekog drugog. Da, postao si prvak unatoc tome, ali vrc ide na vodu dok se ne razbije, a svatko tko imalo kuzi nogomet je mogao znat koje su dugorocne posljedice takvog disbalansa u ekipi.

I ne sporim ja da je Dantas odlicno pojacanje i da je i na ljeto i sad na zimu doslo par zanimljivih igraca. Apsolutno je. Ali posao selekcije je napravljen amaterski u startu.
Ti ako si odgovoran za sportski segment ti jasno moras izac pred Miskovica i preuzet odgovornost i objasnit sto znaci ovaj roster. Ako je odluka da se razvija mladi napadac, onda ne mozes ulagat u Husica prije nego dovedes krilo, to nema nikakvog smisla.

J
Lako sad bit pametan. Ko je mogao znat da će rukavina ostat u juniorskom nogometu, da će morčiladze trebat godinu prilagodbe na ćevape, da će vignato bit spičkan svaku drugu utakmicu, da će legbo tri mjeseca tražit kopačke, da će thaqi počet jebat, da će butić ostat blesav...

Mi funkcioniramo na stvaranju igrača, nekad se dogodi da smo fulali sva krila. Eto, veznjaci su nam pogođeni. Selahi, Petrović, Janković, Fruk, Dantas...

K
Za Rukavinu su svi mogli znat, čim su ga potjerali od tamo gdje ga ni otac nije mogao zadržati

I
PA Victor Sanchez je izjavio za Rukavinu da dok je bio trener Olimpije, kada je vidio da nije u kadru za utakmicu , da je bio izuzetno zadovoljan.

Da mu je falilo kondicije u prvom djelu dok je preuzeo Ri, inače da dečko ima sve!

K
Toliko smo jadni, da nam Rukavina ima sve