Ri Mercato 2025

Started by Zelko Maler, 22.04.2025, 07:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Eto, i on se nada da će malomu doć iz mozga do glave. Sjebo je ruki i veće stručljake od viktora. ;D

Rukavina je imao potencijal. Slično kao Haladonna.

Makar mi je bilo krivo kad je AH škartiran, a za Gabijem neću suzu prolit.
#degenerik

23.04.2026, 13:14 #7157 Last Edit: 23.04.2026, 13:15 by beetlebum
Halilović je u onih 15ak minuta što je u rijeci odigrao inspiriran pokazao puno više urođenog razumijevanja igre i tehničkog talenta nego Rukavina u cijelo vrijeme svojeg boravka ovdje. S druge strane Rukavini igra u prilog što nema Alenovu količinu urođenog talenta da sve razjebe do krajnjih granica. Pokazao je u zadnjih par nastupa tu neku grintu i koliko toliko se podredio ekipi i treneru. Neku sad blistavu karijeru ne vidim, ali sam uvijek sretan kada me demantiraju. Da pogne glavu, trenira, prilagodi se ekipi može si imati solidnu karijeru razine HNL-a, ali trenutno u ekipama 5-10 mjesta.

Ja imam dojam da Gaby igra samo kad se napravi rotacija 6-7 igrača. Teško je tu razliku raditi.
Volio bi ga vidjet na lijevoj strani kad su u prvih 11 i Fruk i Dantas i npr Legbo na beku koji će ići naprijed i odvlačit jednog od dva protivnička koji su najčešće na našim "krilima".
Previše se i njega razvlači, malo lijevo, malo desno, i da ima potencijal za postati nešto, sa takvom filozofijom će sigurno postati ništa.

Z
Brekalo, Jagušić, Ivanušec. Zapela karijera svima, sad su u stadiju "moram doći u Rijeku da me digne pa idem opet na veliku scenu".

D
Nemoj mi Brekala molim te
Ocajan igrac

https://www.transfermarkt.com/admir-bristric/profil/spieler/678606

Naš bivši junior, igra dobro u Bravu i ističe mu ugovor