SHNL 34. kolo, Šibenik - Rijeka, subota 10.5., 17h

Started by m, 06.05.2025, 13:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Serijal filmova "Mission impossible" došao je do sedam nastavaka, a osmi, prigodno, uskoro izlazi (23.5.). Naša nemoguća misija se sastoji od svega četiri nastavka, od kojih je prvi uspješno apsolviran a u drugom nas čeka Šibenik. Samo mi nećemo imati pomoć Toma Cruisea, već Duje Čopa, Tonija Fruka i ostalih.

Šibenik je na rubu ispadanja, s nejasnom situacijom oko plaćanja duga bivšim trenerima. Ono što je sigurno jasno da će ići 100% protiv nas i svako drugo razmišljanje vraća nas u 2022. i "unaprijed dobivenu" utakmicu protiv Dragovoljca koja nas je, uz kiks u Gorici kolo nakon toga, potpuno izbacila iz utrke za prvaka. Uostalom, taj Šibenik nam je već otkinuo prevrijedna dva boda na Rujevici ove sezone. Igrači moraju biti svjesni da će Dinamo dobiti svoje preostale utakmice i da jedini način da mi svoju Nemoguću misiju okončamo na željeni način da učinimo to isto.

Šibeniku nema Cveka, a kod nas prisilno odmaraju Devetak i Janković ali se zato vraćaju odmorni Fruk i Oreč. Posebno treba pripaziti Santinija koji nam je već zapaprio, a u napadu izbjeći zagrljaju Morrisona. Nadamo se da će se Čopu otvoriti, u dresu Šibenika je lijepo punio tuđe mreže na Šubićevcu.

P.s. Opet zvuči nevjerojatno, ali mi smo prošle godine u ovo vrijeme bili na -4 od Dinama i s lošijim međusobnim omjerom.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Šibeniku je ovo najvjerojatnije zadnji vlak za ikakvu nadu za opstanak, i još igraju doma...

Nema Devetaka da ponovi majstoriju od zime, ali ono su bili grozni vremenski uvjeti i vjerujem da možemo do pobjede, vratit im za otkinute bodove na Rujevici.

Koliko god da bih rado da se zadrže u 1. ligi, ne preko naših leđa... neka se zadnje 2 čupaju a mi na 2 koraka do ludila  :nisamja:
Dobro, dobrooo! Fuć!

Ukoliko se nastavi ova priča s hns-om da im uzimaju bod nakon svakog kola, mislim da je svaka nada u opstanak završena, tako da mozda je i šibenčanima već dosta, jedino vjerujem kako ce filipović na golu biti jako napaljen
Ne ovisi nista o njima nego sve o nama, puno smo kvalitetniji i moramocto pokazat barem prvih 60 minuta

V
Neki clank je u sn da u slucaju da im ne vrate 2 boda u sibeniku razmisljaju zadnje 3 tekme igrat s juniorima.
Kakav bi to cirkus bio od kraja sezone u ligi di je vec godinama sve bitnije od nogometa.
Sprdačina, makar bi nam pasala.

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 06.05.2025, 14:54Neki clank je u sn da u slucaju da im ne vrate 2 boda u sibeniku razmisljaju zadnje 3 tekme igrat s juniorima.
Kakav bi to cirkus bio od kraja sezone u ligi di je vec godinama sve bitnije od nogometa.

Meni je "sprdačina" to što lokomotiva baš SADA igra domaće utakmice na ruglomiru ali o tome nitko ne piše tako da me zaboli da Šibenik ni ne izađe na utakmicu i dobijemo 3 boda . Možemo vidjeti kako nam se kartoni dijele bez veze a Dinamo ni crvene ne dobiva , komisija nas sprda da Fruk prebrzo trči a neki "novinari" pričaju o stimulacijama .  Tako da zajebi  "regularnost " prvenstva u ovoj močvari samo da ga nekako osvojimo .
alkoholom protiv droge

B
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 06.05.2025, 14:54Neki clank je u sn da u slucaju da im ne vrate 2 boda u sibeniku razmisljaju zadnje 3 tekme igrat s juniorima.

I nasi onda kiksaju protiv juniora Sibenika kao protiv Dragovoljca :neretljak:

Z
Navaliti od prve minute i ako je moguće sve riješiti u prvih pola sata
Dali će igrati sa juniorima , seniorima ili veteranima nije naša briga
Ajmo jako još tri kola pa da vidimo šta će nam to donijeti

K

I nasi onda kiksaju protiv juniora Sibenika kao protiv Dragovoljca :neretljak:

[/quote]

Kažeš, kad nas već vlastiti juniori razvale, što bi nam onda tek napravili tuđi ?

V
Quote from: Pesimista on 06.05.2025, 15:14

Meni je "sprdačina" to što lokomotiva baš SADA igra domaće utakmice na ruglomiru ali o tome nitko ne piše tako da me zaboli da Šibenik ni ne izađe na utakmicu i dobijemo 3 boda . Možemo vidjeti kako nam se kartoni dijele bez veze a Dinamo ni crvene ne dobiva , komisija nas sprda da Fruk prebrzo trči a neki "novinari" pričaju o stimulacijama .  Tako da zajebi  "regularnost " prvenstva u ovoj močvari samo da ga nekako osvojimo .

Ma apsurd na apsurd. Jedino europu gledam u miru i uzivam u nogometu.
Ovo smece od hrvatske lige..samo se nerviras oko svega,a sve je bitnije od nogometa
Nabijem ih svih na kurac

L
Zna li se kada će u prodaju ulaznice za Šibenik?

07.05.2025, 00:21 #11 Last Edit: 07.05.2025, 00:22 by tomyrijeka
Quote from: Pesimista on 06.05.2025, 15:14

Bilo tako jednom i u sezoni 2015/16 zadnje kolo samo sto smo mi prije toga matematicki ostali bez sanse za naslov (sažetak te utakmice ne mogu da pronađem ali evo barem sastava i lokacije za odigranu tu utakmicu gdje su sve naravno Loksi te sezone igrali u Kranjci samo zanimljivo izniman slucaj su ovdje napravili sa Dinamom)

https://semafor.hns.family/utakmice/271270/nk-lokomotiva-z-gnk-dinamo-0-4/
Forza Fiume ale!

I
Neće oni ići 100%, nego 200%, zbog stimulacije s ruglomira.

R

B
Ma mogu oni ici 1000% opet se samo nas pita.. njihovih 1000 ne moze biti vise od nasih 100% samo treba to dat.

Gostujemo kod zadnjeg ispalog sibenika, pa kod raspalog hajduka i onda kuci belupu. Stvarno izgleda ok situacija, Sva tri protivnika su u losem psiho-fizickom momentumu. Prezivjeti sibenik i izbijeci kartone Selahiju, Petrovicu i Zlomi i u finalne dvije idemo kompletni.