SHNL 34. kolo, Šibenik - Rijeka, subota 10.5., 17h

Started by m, 06.05.2025, 13:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: deo123 on 10.05.2025, 17:39Mali Rukavina solidno danas, djeluje cak povremeno kao nogometas. Teren bog sacuvaj, samo duge lopte, mozda bi trebalo staviti Jogana

Ps prije djeluje kao da Cop tankira 😆
Da mu je 20 kila još i par deka mišića.
Pičkasti stav, užas od govora tijela.
Imate još 3 utakmice za postati prvaci, prvi i zadnji put u životu, pokaži malo muda

B
Kako je ovo grozno... sto je najgore Šibenik nije ni stimuliran, i oni su losi...nemozemo ni puknut po golu
Kakva je ovdje ideja igre, jel ikkme jasno da nerijeseno ovdje rjesava prvenstvo u korist dinama...
Djale daj bar jednom reagiraj i zbuni protivnika, ne stalno ovo sablona svako svoja pozicija...mah

Jebem vam kup necu ga ni gledat ako ne dobijemo danas

10.05.2025, 17:50 #93 Last Edit: 10.05.2025, 17:51 by beetlebum
34 kolo, borba za bujol, ja se borim ne zaspat, toliko o utakmici. Menala sam prošli put pohvalio, danas loš, ali ajde zadnjih 15 stabilizirao se. Rukavina igra ok, uzima malo previše slobode, soliranja, kotrljanja po travnjaku, bit će da mu je tata na stadionu s nekim scoutima. Čop, a ne znam...ništa ne pokazuje, ali nije baš da ga hrane loptama.

Klasična popodnevna hnl utakmicu, koju treba  pobijediti na klasični hnl način i guzicom zabit neki gol.

Z

Nema veze, šta god bilo, mi nismo Tovari i svi će dobiti pljesak i podršku na kraju utakmice.
#degenerik

Znači oni protiv zadnjeplasirane ekipe ne pokazuju ni osnovnu volju! Nema tu ni "karaktera", ni kemije.
rio

Ne znam jel netko primjetio, ali na strani na koju je Šibenik napadao je puno veća njiva nego na ovoj di smo mi napadali.. Tek sad će bit teško za igrat

Đalović stavlja driblere u igru umjesto da natrpa sve s duel igračima..

Obavezno Gojak, Dogan i Oreč unutra.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Quote from: Kostrena on 10.05.2025, 17:49
Quote from: deo123 on 10.05.2025, 17:39Mali Rukavina solidno danas, djeluje cak povremeno kao nogometas. Teren bog sacuvaj, samo duge lopte, mozda bi trebalo staviti Jogana

Ps prije djeluje kao da Cop tankira 😆
Da mu je 20 kila još i par deka mišića.
Pičkasti stav, užas od govora tijela.
Imate još 3 utakmice za postati prvaci, prvi i zadnji put u životu, pokaži malo muda
Ja kad vidim ono njegovo valjanje po podu nakon svakog kontakta slabo mi dode...takav pickast stav m, a najgore i suci ga vec kuze i ne sviraju mu nista

D
Quote from: Zaggy Rijeka on 10.05.2025, 17:50Fruka nema nigdje

Nema njega vec duze samo kad je na spici to nije problem za igru a sut i znanje ima pa ukrca. Cop van, Fruk naprijed, Ilinkovic nek trci..nasa sredina se jos niti jednom nije nametnula ekipi koja ih ne pritisce, moze tu trener sta god, ali limitiran su do boli i Selahi i Petrovic

10.05.2025, 17:52 #101 Last Edit: 10.05.2025, 17:54 by Starless
Uz ovakv igru teško do pobjede,nemamo udarca na gol.Ubaciti jos jednog napadača pa šta bude da budmmke.Ovo do sada je bilo potpuno bezidejno.
Volim grad koji teče

Jebiga forum ne osvaja titulu, mislim da je sve ovo sprdačina  :neretljak: 

A
Zadovoljan sam! Bravo dečki! Ovako se bori za klub, za naslov!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Quote from: Fornax on 10.05.2025, 17:50Nema veze, šta god bilo, mi nismo Tovari i svi će dobiti pljesak i podršku na kraju utakmice.
I podrsku u Kc za par dana.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡