SHNL 35. kolo, hajduk - Rijeka, nedjelja 18.5., 18:45h

Started by vMario87, 12.05.2025, 12:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Livaja dosao sebi i spreman je za Rijeku  8) 

B
Ma inace- u moru ovih gnjk proljevastih clanaka i upozoravanja na regularnost i to dal ce hajduk pustiti pa do toga da je stimuliranje regularno(iako ni rijeci o tome da igraju gostujucu utakmicu doma ili o slucaju da je belupo njima doslovno pustio), jedna stvar me ipak veseli:
-nervozni su, jako. Čak bih rekao da su u panici, jer njima ta titula znači cak i vise nego nama, nama je to sportska kruna, no njjima je to egzistencija i njima je ona ukomponirana u budzet, neuzmu li je, bit ce problema... tako kako god bilo, nitko tamo ne spava mirno..štakori su to

M
Quote from: Bobic on 16.05.2025, 15:18Ma inace- u moru ovih gnjk proljevastih clanaka i upozoravanja na regularnost i to dal ce hajduk pustiti pa do toga da je stimuliranje regularno(iako ni rijeci o tome da igraju gostujucu utakmicu doma ili o slucaju da je belupo njima doslovno pustio), jedna stvar me ipak veseli:
-nervozni su, jako. Čak bih rekao da su u panici, jer njima ta titula znači cak i vise nego nama, nama je to sportska kruna, no njjima je to egzistencija i njima je ona ukomponirana u budzet, neuzmu li je, bit ce problema... tako kako god bilo, nitko tamo ne spava mirno..štakori su to

Da,točno se vidi kad im se uvuče nervoza. Količina ovih članaka je enormna.

I
A kraj je, važno je. Ako pogledamo u svoje dvorište mi smo dva dana prije utakmice ispisali više stranica nego za neke prije ukupno. Plus po drugim temama, plus ni beknuli nismo o igračima, postavama, taktikama, planovima.
Ha, ko preživi...

K
Quote from: Iqteam on 16.05.2025, 15:57ni beknuli nismo o igračima, postavama, taktikama, planovima.

Pa kad je plan složit taktiku, s kojom će odabrana postava donijet pobjedu iz St.

Quote from: Snjesko on 16.05.2025, 09:41Pobjeda na Poljudu donosi naslov, to je jasno.
"Dragi, tučemo li na danas, mogu se slikati i Hajduk i Dinamo"... Mislim da je ovako nekako išla izjava Božidara Čačića jutro prije utakmice '99.

E sad, jesu li to točne riječi i je li baš Čačić... @SandroB?
#degenerik

M
To je Vela rekao prije početka legendarne utakmice na Poljudu. Točno tim riječima ali nije naveo ko mu je rekao. Možda je kasnije otkriveno ali toga se jasno sjećam kad sam poslije gledao snimku.

D
Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 18.45 sati igraju protiv Rijeke na Poljudu utakmicu 35. kola SuperSport HNL. Ovako je susret najavio trener Bijelih Gennaro Gattuso.

- Rijeka je jako vertikalna ekipa. Odlikuje ih brzina krilnih napadača. Jako su brzi. Ne igraju najljepši nogomet na svijetu, ali to što igraju, u tome su jako dobri. Najviše ih krasi da ne primaju golove. Dobro se brane, ubojiti su iz prekida. Mentalno su jako spremni. Uremović nije trenirao dva dana zbog problema s leđima. Jučer i danas je odradio normalan trening, Livaja je također spreman. Garantiram da će istrčati najboljih 11 na teren - istaknuo je mister Gattuso uoči Jadranskog derbija.

K
Quote from: Krkan on 15.05.2025, 15:53Mislim da će hajduku igrati svi koji su na raspolaganju. I mislim da hajduk s ovim novim "ozljedama " trenutno pregovara s dinamom i HNS -om. Ako im pregovori ne uspiju , do nedjelje se još netko može ozlijediti
I još se time stvara halabuka,atmosfera kaosa, spominju i fair play. A znamo kome to odgovara i tko najbolje pliva u takvoj žabokrečini.
I da hajduk izgubi ( sa ili bez "ozljeda" ), budite sigurni da će ovi gore stvorit takav  pritisak ( onaj koji vidimo, i onaj koji ne vidimo ), da Belupu neće na pamet past čuvat igrače za finale kupa.

Eto, očito pregovori idu u dobrom smjeru. Livaja i Uremović su ozdravili, a hajdučki zahtjevi idu ka pozitivnom rješenju:

https://www.24sata.hr/sport/layec-hnl-klubovi-dobivat-ce-snimke-iz-var-sobe-a-nogomet-u-hrvatskoj-ponekad-je-zalostan-1051840?24sata_ref=frontpage-home

Ima neko info koliko je karata prodano za jug?
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 17.05.2025, 05:31Ima neko info koliko je karata prodano za jug?

1000-1100.. SN piše gluposti
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

T
Za nas se odma zna prva postava, za njih dok je ne objave nista ne znas. Vidim Livaja je odjednom dobro a Lucić ozlijeđen

O
Pao koeficijent na Rijeku 1.85 dakle iznad 50 posto šanse nam daju , očito po tečaju Livaja ne igra a vjerujem i Uremović pobjeda tovara 4.0 a neriješeno 3.60.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 15.05.2025, 13:03Ma što se brinete, Loksa dan prije dobiva i vraća vjeru u regularnost i poštenje HNL-a  :neretljak:
Molim svi se vratite nazad na moj upis i lajkajte... jesam li vam lijepo rekao da se ne uzbuđujete previše.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

K