SHNL 35. kolo, hajduk - Rijeka, nedjelja 18.5., 18:45h

Started by vMario87, 12.05.2025, 12:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: dadoht on 16.05.2025, 08:11Sve ciljeve smo ostvarili  :neretljak:  :neretljak:

Ali se ipak 2. put ove sezone ne ide busom, već charter avionom na HNL utakmicu.

Quote from: SandroB on 16.05.2025, 08:06Mislim... za ulazak u besmrtnost trebaju ti DVIJE pobjede koje realno možeš dobiti, nisu ti na rasporedu Liverpool i Arsenal...
pa ubio bih se da ne dobijem, ili bih umro dok ne dobijem. Znači, isti kurac  :)
Molim te budi ipak malo precizniji jer imamo još 3 utakmice o kojima se naveliko raspravlja.
Ja bih recimo volio da budu tri. Ponovimo onaj niz protiv ostatka četvorke koji smo napravili kao malu trešnjicu koju bi dodali zajedno sa šlagom na kraj ove sezone.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Krkan on 16.05.2025, 08:18
Quote from: dadoht on 16.05.2025, 08:11Sve ciljeve smo ostvarili  :neretljak:  :neretljak:
Ali se ipak 2. put ove sezone ne ide busom, već charter avionom na HNL utakmicu.
Može li se to uzeti kao znak da Mišković ipak ne tankira rezultat ili se to još uvijek ne smije glasno zaključiti?   :nisamja:
Je, je, ... istina je baš sam bezobrazan, netaktičan i narušavam napokon ponovno uspostavljenu forumsku idilu. TIR će me u top staviti, taman je prestala potreba za banati članove. ;)
Takav sam, pristajem da me se netko vrijeme ružno gleda iz ostatka pješčanika, ali ću onda uzeti svoju kanticu, lopaticu i grabljice sa sobom u svoj kut.   ;)  ;D  ;D  ;D 
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Ne znam jel MIšković želi naslov, ali sam siguran da želi pobjedu na Poljudu.

Quote from: Zelko Maler on 16.05.2025, 08:49Ne znam jel MIšković želi naslov, ali sam siguran da želi pobjedu na Poljudu.
Dvojba kažeš. Zločest si Maleru, zločest baš zločest.  8)

Da ne želi naslov, ne bi letjeli čarterom u Split.
#navodninavijač

O
Quote from: Iqteam on 16.05.2025, 06:30
Quote from: Orpat on 15.05.2025, 18:18Ostavimo se sudaca i gledajmo sebe ako bude bez Livaje,Utemovićs, Dialla i Prpić sigurno ne igra, dakle nemaju stoperski par standardni, najboljeg strijelca nemaju dakle gol ne bi smjeli primit, a dat ćemo barem jedan.

Gledajmo sebe kažeš i onda nabrojiš 5 njihovih igrača.  :svakacast:

Da točno, ostavimo suce na to sam mislio.

Ja ne mogu shvatit da netko uopce postavi pitanje zeli li Miskovic naslov?!? Bas smo predaleko otisli sa svim tim teorijama.
Pobjeda na Poljudu donosi naslov, to je jasno. Zadnju utakmicu mogu i ja igrat.

S
Quote from: D2 on 16.05.2025, 08:41
Quote from: SandroB on 16.05.2025, 08:06Mislim... za ulazak u besmrtnost trebaju ti DVIJE pobjede koje realno možeš dobiti, nisu ti na rasporedu Liverpool i Arsenal...
pa ubio bih se da ne dobijem, ili bih umro dok ne dobijem. Znači, isti kurac  :)
Molim te budi ipak malo precizniji jer imamo još 3 utakmice o kojima se naveliko raspravlja.
Ja bih recimo volio da budu tri. Ponovimo onaj niz protiv ostatka četvorke koji smo napravili kao malu trešnjicu koju bi dodali zajedno sa šlagom na kraj ove sezone.

Besmrtnost je ovoj generaciji titula prvaka. Dvije utakmice. Raspopović je osvojio kup s nama i nije besmrtan. Kao ni Braut. Npr.

Prvenstvo - besmrtnost
Kup - utjeha

Dupla kruna - nema nam ravnih  :neretljak:
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: Iqteam on 15.05.2025, 17:54
Quote from: Plumbum on 15.05.2025, 15:48Jako los izbor sudca od govnarske komisije za nedjelju.

Samo zbog rasprave:
Ako izbaciš najboljeg Ercega jer nam je već sudio, mislim, dva puta protiv njih, Kolarića do nedavno najboljeg, Strukana jer ne smije tko je najbolji izbor?
Ostaju ti Pajač, Bel, Pejin od, kako bi rekao @Boy1da, krštenih sudaca.
Ostalo je groblje. Čulina, Lovrić, onaj Kastavac šta se pogubio, Zebec možda? Za njega ne znam ni da li sudi više ili je samo VAR.
Tko bi nam odgovarao?

Da, zakljucak je da je ponuda jad i bijeda. Strane suce uvest. Ili zamolit Dr. Matovinovica da odsudi jednu.

Samo sam htio rec da je odluka za nedjelju vrlo nezahvalna, doticni je prilicno neprijateljski nastrojen, to vam je jasno.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

K
Quote from: Snjesko on 16.05.2025, 09:41Pobjeda na Poljudu donosi naslov, to je jasno. Zadnju utakmicu mogu i ja igrat.

To su svi govorili i 1999.