SHNL 36. kolo, Rijeka - Slaven Belupo, nedjelja 25.5., 17h

Started by tomyrijeka, 19.05.2025, 14:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

23.05.2025, 12:57 #150 Last Edit: 23.05.2025, 12:59 by Indeficienter
Ekipa, ide li netko iz Ljubljane za Rijeku u nedjelju?
Slijećem na aerodrom u 10h, a draže bi mi bilo platiti put i piće nekome od naših nego iznajmiti auto (i eventualno se natezati s njima ako mi izmisle kakvu crticu negdje).

P.S. Nadam se da tema nije promašena, ipak je vezana uz utakmicu ;)

K

Čuvanje igrača za kup sada i prošli put nije isto.

Znali su da će teško sa Dinamom, nije bilo zadnje kolo, mogli su kalkulirati, utakmica par dana kasnije.

Sad imaju tjedan dana ili kolko već odmora nakon zadnje, svjesni su da Varaždin pada ko kruška protiv Dinama, imaju se čemu nadati. Naravno da će ići 100%.

Što se nas tiče, kakve veze ima, moraš dobit kakvi god ovi bili.

B
Quote from: Fiumano on 23.05.2025, 14:36Čuvanje igrača za kup sada i prošli put nije isto.

Znali su da će teško sa Dinamom, nije bilo zadnje kolo, mogli su kalkulirati, utakmica par dana kasnije.

Sad imaju tjedan dana ili kolko već odmora nakon zadnje, svjesni su da Varaždin pada ko kruška protiv Dinama, imaju se čemu nadati. Naravno da će ići 100%.

Što se nas tiče, kakve veze ima, moraš dobit kakvi god ovi bili.

Ako je mogla lokomotiva pobijedti (ono je bio cisti gol), unatoc penalu, crvenom i cinjenici da su igrali bez 3-4 prvotimca onda je i slavem mogao probati nesto a ne predat se par dana prije.

Sad ce imat samo dan vise odmora ako je to toliko bitno

D
– Riječanima je opterećenje malo veće jer njima je slavlje već pripremljeno, no vjerujte mi da se mi tamo nećemo predati i dat ćemo sve od sebe da pokvarimo slavlje. Dok smo bili četvrti već smo se bili navikli na tu poziciju, no onda smo upali u krizu. Pobjedom protiv Rijeke bismo opet mogli doći do nje i dat ćemo sve od sebe tako da imamo i mi pritisak, no to je onaj slatki pritisak. Ako se sjetimo prije 30 kola dok sam došao ovdje bili smo daleko zadnji na tablici, a sada sa samopouzdanjem, gardom i veseljem možemo otići "dolje" – istaknuo je.

Više puta sam isticao Kovačevića kao jednu pozitivu u tom našem nogometu. Ali više ne. Želim mu sve najbolje privatno pa i poslovno dok je van HNLa.

Jedna stvar Kova, oko ovog gore boldanog mislim da si se dobro zaje*****. Niti kroz razgovore u krugovima di se krećem, pa niti na ovom forumu ne vidim tu aroganciju ili pretjeranu sigurnost u našu pobjedu i osvajanje. Prema tome, baš sam nekako uvjeren da podcjenjivanja neće biti.

Dalje:

– Pola lige se bori za nešto i na Rujevici će biti atmosfera koju želi svaki igrač. Psihički se pripremamo, fizički se već jesmo cijelu sezonu. Idemo se tamo potući i vratiti se s tri boda – zaključio je Ćubelić.

A i tebi Ćubeliću, ponesi gume za zube.

Ono, pitam se je li stvarno trebalo više motivacije našima od same mogućnosti da pobjedom osvajaš naslov. Uglavnom ako i nije, podravci su je sami isporučili.

Da zaključim, mislim da su našima psihološki napravili uslugu. Jednostavno gledaj sebe, nož u zube i u nedjelju napravit sve što je moguće da sezonu završimo sa bujolom.

Što se treninga tiče, mislim da im dodatna podrška može samo dati dodatnog vjetra u leđa. Podržavam i idem gore.

Svaceg sam se nacitao, ali da netko tvrdi da ce podrska navijaca na treningu prije utakmice negativno utjecat na ekipu i stvorit im pritisak :svakacast:  :svakacast:

Quote from: Boy3006 on 23.05.2025, 15:01Ako je mogla lokomotiva pobijedti (ono je bio cisti gol), unatoc penalu, crvenom i cinjenici da su igrali bez 3-4 prvotimca onda je i slavem mogao probati nesto a ne predat se par dana prije.

A to je bilo skroz drukčija situacija. Lokomotiva je ipak igrala doma, a ne u gostima kao Slaven.  :neretljak:

Ali nakon takvog šupačkog članka i rezoniranja, treba ih rasturiti u obje utakmice.
Kraj prvenstva mi je kup praktički nebitan, ali bi mi i dalje bilo puno draže da ga Slaven ne osvoji, nego da ga mi osvojimo.
Pa nek Kovačević seronja ide bez pehara u dinamo koji nije prvak. tko ga j**e.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Je to sigurno da Kovačević ide u dinamo? Ili je "sigurno" isto kao što će hajduk pustiti Rijeci prošlo kolo?

F
Quote from: Deba on 23.05.2025, 15:20Svaceg sam se nacitao, ali da netko tvrdi da ce podrska navijaca na treningu prije utakmice negativno utjecat na ekipu i stvorit im pritisak :svakacast:  :svakacast:
Istina !
Tovari davno napisali igračima: "Ako vam je pritisak, idite u barokomoru"  :)
Svi mi imamo pritisak i razne stresove svakodnevno...na poslu, u životu itd...
Tako da se i igrači trebaju znati nositi sa pritiskom.

Ne znam šta se hvatate za taj Lille kao da je Livno  :bo:
Pa daj Bože da odigramo utakmicu kao protiv Lille-a, onda smo sigurno prvaci
Europa je jedino mjerilo!

M
https://www.index.hr/sport/clanak/direktor-zracne-luke-osijek-sudi-rijeci-i-slavenu-poznat-je-i-kao-mr-respect/2673688.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Kad sam procitao ovaj naslov malo me strecnulo oko srca, pa sam otvorio jer su svi pisali da sudi Mateo Erceg. I stvarno sudi Mateo ali je Mr. Respect cetvrti sudac, a novinaru je bilo jako simpaticno to istaknuti.
Uglavnom iako ne zelim vjerovati u muljanje i lopovluk iako me pracenje HNL-a, dugogodisnje, demantira, iz nekog bizarnog razloga sjetio sam se (molim neka me isprave oni koji prate revnije) utakmice u kojoj nam je sudac bio Gabrilo a cetvrti Fran Jovic. I sve je teklo dobro, sudjenje odlicno, Rijeka igra dobro i dolazi moment kad Gabrilo prijavljuje neku ozljedu i ulazi Fran Jovic (mislim da je on jer niko drugi mi ne izaziva tolike turbulencije u stumigu kad je u pitanju sudjenje Rijeci kao on) i onda krece masakr. Prvih 10 minuta sudjenje odmah jedno 3,4 zuta nasima, niti jedan faul za nas, bas masakr,zaboravio sam kako je zavrsila ta utakmica ali mislim da nismo pobijedili.
Zelim reci ne ponovilo se, i spominjanjem toga cemo razbiti taj mojo.

Nevjerojatno je s kolikim nemirom cekam ovu tekmu, idemo to dobiti, vrijeme je.

K

Za Sandra  ;D  : "da mi je neko rekao da ćemo igrat za titulu" ,

" dobro smo trenirali", " dva igrača su upitna zbog ozljeda".

Quote from: Deba on 23.05.2025, 15:20Svaceg sam se nacitao, ali da netko tvrdi da ce podrska navijaca na treningu prije utakmice negativno utjecat na ekipu i stvorit im pritisak :svakacast:  :svakacast:

2009. smo im davali podršku na treningu uoci Hajduka te pobijedili na kraju  :svakacast:
https://youtu.be/ZP_YHCfmAww?si=v4_yTGCExCyjIVsW

Ovako neka bude prekosutra i sampanj igra i rezultat koji Ce nas svi skupa radovati  :vijesti:
https://www.dailymotion.com/video/x9idmwq
Forza Fiume ale!

Quote from: Fiumano on 23.05.2025, 14:36svjesni su da Varaždin pada ko kruška protiv Dinama,
I sestrica je pala 🤭. Ovaj dinamo ako mu se jebeno suprotstavis nije siguran ni u remi a kamoli trobod.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡