Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
13.06.2025, 12:27 #30 Last Edit: 13.06.2025, 12:28 by ArmadaZg
Quote from: D2 on 13.06.2025, 10:06Ne mi se sviđa ovo "raspadanje" Dinameta. Mislim da je njihov posrtaj prošle godine bio "lako ćemo" pristup. Ove godine su se "uozbiljili".
Rano su počeli sa škartiranjem, imena koja dovode su za sada jedan mišmaš, ali tko zna kako će do kraja izgledati. Imaju trenera kojeg, realno, nitko nije vidio na nivou Dinama. Može ispasti totalni flop, ali isto tako možda ga baš ta velika prilika promakne u njihov plus. Zaista sve su opcije kod njih otvorene i ne bi ni jednoj dao neku značajniju ostvarivost, ali ne želim razmišljati na način konkurencija će biti slaba i zato će nama biti lakše. Mi moramo ne gledati tuđe probleme i koncentrirati se samo na to kako mi možemo biti bolji. Jedino imamo utjecaj na sebe i svoje poteze. Zato, možemo pričati o raspadanju, o slabim novim igračima, ali kroz zezanciju ne to i doslovno shvaćati i tako misliti. I mi krećemo od nule početkom sezone i jedva čekam prve pripremne utakmice pa ćemo onda pričati.

Kako god, previse igraca/nositelja je otislo ili ide, da bi se to uigralo ispod 6mj.
Kao sto sam sinoc napisao, oni bi vec do 9mj mogli rusiti Kovacevica, a poslijedicno i Bobana, koji ce sigurno iza njega stati.
Do Bozica bi oba mogla biti bivsi, a kad ti kola krenu nizbrdo...
Ugl, povijesna prilika za Istru i klubove iz drugog reda da ulove visoka mjesta

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 13.06.2025, 14:12https://x.com/NKIstra1961/status/1933480749128368451?t=XMAn_qO74BYRhsSh5pt9tA&s=19

Istra upisala prvu pobjedu protiv Hajduka.

Pokazali su da imaju štofa. Dobro je to. Idući korak im mora biti završavanje prvenstva ispred Hajduka. Nije teško. Može se.  ;D

Z
Jako me zanima kako će to Tomić posložiti.

Definitivno ima s čim raditi i oni su nakon raspada Belupa i odlaska Mitrovskog iz Vž favoriti za 4. mjesto
Osijek čak i da dovede ove koji se spominju Roko Šimić, Vrbančić,Laća to jee sve meni baš loše i opet mi je Istra jača.

A
Quote from: Zelko Maler on 13.06.2025, 14:43Jako me zanima kako će to Tomić posložiti.

Definitivno ima s čim raditi i oni su nakon raspada Belupa i odlaska Mitrovskog iz Vž favoriti za 4. mjesto
Osijek čak i da dovede ove koji se spominju Roko Šimić, Vrbančić,Laća to jee sve meni baš loše i opet mi je Istra jača.

A tko su onda favoriti za 2. i 3.!?

Tomic je u svom prvom mandatu na klupi Istre radio sjajne stvari dok nije morao naprasno otici zbog "nemoralne" ponude
Forza Fiume ale!

B
Inace cijeli ovaj cirkus hajduka i garcie pokazuje zasto je Misko uspjesniji od njih sa 3 puta manje para. Jer se trudi bit u dobrim odnosima sa ostalim suparnicima, i ne postavlja se kao baraba prema manjima od sebe i ne radi nikome ovakve spacke iza leda. Pa kad i uzima nekome igraca, to bude kulturno sve.

Nekuzim sta treba tovarima ovo sve? Sta nisu mogli jednostavno preko Istre odmah javit da zele Garciu na kraju sezone, ionako se znalo da Gennaro ide, nebi im imali sta rec na to, tako to ide...a oni ovako potiho nekih stakorskim kanalima preko onog ljigavog gradonacelnika salju ponude...

Nisu ni prasci puno bolji...

V
To je razlika kad si govno i jos bez iskustva. Ljepa je reakcije Istre na ovo iskreno. Samo sad me zanima dal ce i dalje bit otvaranja tribina i ostale gluposti jer bome i ljudi su se po komentarima opasno naljutili..nema ljubavi vise,a bome i narkomani na istrijane.
A to im je bio jedini klub u ligi kojem ne idu na kurac cim se pojave. Ajde mozda kod varazdina imaju neutralni status,al tu je postojala neka dobra relacija izmedu klubova i navihackog puka.

Koliko god mi se sviđa taj cijeli beef između frendova ne mogu ne primjetit da su Istrijani ušli u prevelike cipele i to pazi nakon povijesnog rezultata šestog mjesta
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Quote from: specter on 14.06.2025, 10:01Koliko god mi se sviđa taj cijeli beef između frendova ne mogu ne primjetit da su Istrijani ušli u prevelike cipele i to pazi nakon povijesnog rezultata šestog mjesta

Mislim da su se oni sredili i da su spremni za nešto više. Zašto? Kao prvo dobro su ekipirani. Prodali su samo Lisicu. Prošle godine su ciljano nadogradili momčad Lončarom i Radoševićem i prema interview kojeg je nedavno dao Bjelanović žele nastavit tim putem, nadograđivat momčad i prodavat kad je dobra prilika. Lisicu koji nije mega igrač su dobro utopili, Valinčića koji je vjerojatno još i veći potencijal ne daju ni za 1.3m € što za naše prilike nije mala lova. To pokazuje da ne moraju hitno prodavati i da imaju ambicija. K tome, Alaves ih krca mladim neprovjerenim igračima među kojima uvijek netko ispliva.
Korak ili dva unazad su napravili odlaskom Garcie jer su imali jasan sustav, a sada moraju opet graditi, ali uzeli su dobrog trenera, Tomića, pa ćemo vidjeti što će biti.

Naravno, teško je još išta prognozirat. Transfer rok je tek počeo i vidjet ćemo kako će se oni ponašati na tržištu ali puno ozbiljnije djeluju od npr. Slavena koji se u potpunosti raspao. Možda bi mogli i biti spremni za gornji dom.

D
Sve u svemu zvuci kao da bi Istra rado bila Miskovic, izgleda da se ovaj Misko model dopao nekolicini nasih prvoligasa

I
Ma ja iskreno ne znam sto su se Istrijani toliko digli na noge.
Čuj, to je kao da ti neki mamlaz koketira sa ženskom i ona padne.
Pa nije tu do mamlaza, nego do ženske.

Znaci jedino na koga oni mogu biti ljuti je Garcia.
A GG je jako pomogao javnosti da vidi da li je stvarno strucnjak ili je pulover prevara.

Mislim da je najteže od svih klubova u HR trenirat Hajduk i kako će on dole to odraditi sa teškim karakterom tipa Livaja, pretplatnicima na prvih 11 Raketa i Krovinovic i stoperima "finog kova" Uremovic i Sarlija.
Eto, meni iskreno jako jako interesantna situacija i sa nestrpljenjem očekujem u kojem će pravcu krenuti tim vise sto on nije neka karizma od covjeka.

Quote from: ispod stijena on 14.06.2025, 17:39Ma ja iskreno ne znam sto su se Istrijani toliko digli na noge.
Čuj, to je kao da ti neki mamlaz koketira sa ženskom i ona padne.
Pa nije tu do mamlaza, nego do ženske.

Znaci jedino na koga oni mogu biti ljuti je Garcia.

Isto kao što smo i mi biranim riječima hvalili dinamo kad je Šupak zbrisao tamo nakon kupanja?
S tim da je ovdje jedina ozbiljnija razlika u tome da je pinamo bar platio onu šugavu odštetu za njega, a nije probao provući karticu na 36 rata.

Slažem se da najviše trebaju biti ljuti na Garciju jer ih je perfidno otpilio. Ali tu ni tovari ne pomažu sa ciganjenjem oko love. samo dodaju ulja na vatru.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Istra štiti svoje interese kako spada. Samo prvi put je neki manji klub pokazao zube tovarima/pajcekima i odma su oni paf, kako je to moguće.
ovo govno Garcia ih prejebo 2x, a najbolji trenuci karijere su mu u Puli. Razumijem da radi za 50k eura godišnje, fraajeru imaš 300k.
Mislili su tovari da će ga dobiti bez odštete, i dobili bi ga da je hrvatska uprava ili neki Zoričić na čelu pa čak i Črnko ili neko takav, uvijek je tu neki dogovor u igri, ovako ovi Španjolci ne jebu živu silu. Samo keš i ono što piše u ugovoru bato.
Prodaju Beyatta za ogromne pare, Lisica realno vrijedi 750k max, nategnuto milju, ovi dobe 1,3m. Za Valinčića dvije ponude dinama odbijene. Sad je Cadiz ponudio 2mil eura za Valinčića i Lawala u paketu, dinamo je opet na potezu. Nečeš ih slomiti, naplatit će se Istra,a pajceki mogu samo keširati ako žele.
Slaven, Varaždin, Gorica sa svojim pro-dinamo strukturama upravljanja i straha od zamjeranja dinamu + dat će nam kojeg igrača ako nam treba, to nikad ne mogu napraviti.
Istra nije poletila, Istra radi kako treba.