Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Krkan on 15.06.2025, 14:37
Quote from: Zelko Maler on 15.06.2025, 13:48Odlicno radi dinamo, odlicno, i tjeranje Ademija i dolazak Erlica ( potencijalno). Bit ce dinamo odlican ove sezone.
Ako ih Istrijani odjebu za Valincica, dolazi Srdjan Kuzmic iz danskog Viborga.

Da zelim dinamu dobro, identicne poteze bih i ja radio. Svaka cast Bobanu na mudima. Vidi sr kako gore portali i mreze zbog tjeranja ovih svih mamicevih igraca.

Baš tako.
Ja ne kužim ekipu koja prognozira raspad dinama. Riješili su se autoriteta u svlačioni i na terenu, a opet su ostavili Mišića koji će to obavljat i za Petkovića i za Ristovskog,Ademija...
Ekipa koja ima Nevistića,Galešića,Mišića, Stojkovića, Kačavendu, RPG + igrači koje će dovest ili su doveli su nama i hajduku mokri san. Osim Gode ;D
Nemaju više ovih što se vuku po terenu i mašu rukama, igrat će brže,motoričnije,a fizikalija im neće nedstajati.

Njihov potop u Europi? Oni su u Europi već potopljeni samim neulaskom u LP.  A već su ušli i u EL grupe. I Europski rezultat im nije prioritet poput HNL-a jer nije u igri za njih ogromna lova kao u LP.
Za razliku od nas i tovara.
I cijelo ljeto će preko tjedna hladit jaja i pripremat se za HNL vikend dok ćemo mi i tovari po ovim vrućinama putovat Europom i igrat utakmice preko tjedna.
A nema više odgađanja utakmica. I onda putuješ 3 dana u tjednu, odigraš utakmicu, pa ideš na HNL gostovanje, isto odigraš utamicu, pa opet u Europu...
I sve to na +30 C. Skoro nemaš ni vremena za povezat 2 treninga
Pa će biti , "tko ih jebe, mladi su, dobro plaćeni, zar je problem igrat svaka 3 dana, neka idu zavarivat u škver ako im je teško..."
Dinamo u 1. četvrtini prvenstva ima 1 utakmicu tjedno dok ćemo se mi jebavat po žegi preko tjedna.
Očekujem takav "raspad" dinama u HNL-u da će do 1.10. imat osjetnu bodovnu prednost ispred nas i tovara.
.

A jesmo pesimistični ocekujem njihov drastičan pad između jeseni i proljeća i nas uzlet uz koji se nadam da ćemo ponovno mi biti ti glavni koji Ce odlučiti o tituli  :neretljak:
Forza Fiume ale!

15.06.2025, 15:16 #61 Last Edit: 15.06.2025, 15:18 by Vado Magnar
Ja ne. Kao prvo ne očekujem raspad Dinama. Ali očekujem prizemljenje. Ambicija i rezultata. Pogotovo u Europi.
Oni su ušli u potpuni remont i kratkoročno nemaju što tražiti u Europi. Mislim da će tamo dobiti po tintari i da će biti pri dnu skupine. U HNLu mislim da će kiksat i da neće imati neku prednost 1.10. Mislim da ćemo, ako mi budemo solidno posloženi, biti rezultatski tu negjde na kraju prvog dijela prvenstva.
Ono što bi se moglo dogoditi je, zbog visokih ambicijia koje neće biti zadovoljene, da se navijački puk, a i mediji se okrenu protiv Kovačevića i Bobana. Ako tome bude tako - svašta bi moglo biti.

Oni nisu naviknuti, kao mi, da se isplati čekat, da nećeš dati otkaz treneru nakon tri poraza ili teške blamaže. Oni očekuju rezultat sada i odmah, a da do toga ne dođe, da ne ostvare kratkoročni rezultat - to je lako moguće.

Naravno, tek je počeo prijelazni rok, tko zna kako će se stvari odvijati u idućim tjednima, ali eto... meni se čini da bi mogli imati problema jer su napravili ozbiljan rez, a nisam siguran da su na tako što spremni i navijači i mediji i klub.

Dinamu treba instant rezultat.

Za to po mom mišljenju nije dovoljan Lisica, Valinčić uz Kulenovića I nedokazanog trenera. Pogotovo nakon što su pustili sve senatore koji su skupi I stari da, ali nose sa sobom pojam na terenu.

A prvi mig neuspjeha, da vidiš sranja...
#navodninavijač

Quote from: tomyrijeka on 15.06.2025, 15:01
Quote from: Krkan on 15.06.2025, 14:37
Quote from: Zelko Maler on 15.06.2025, 13:48Odlicno radi dinamo, odlicno, i tjeranje Ademija i dolazak Erlica ( potencijalno). Bit ce dinamo odlican ove sezone.
Ako ih Istrijani odjebu za Valincica, dolazi Srdjan Kuzmic iz danskog Viborga.

Da zelim dinamu dobro, identicne poteze bih i ja radio. Svaka cast Bobanu na mudima. Vidi sr kako gore portali i mreze zbog tjeranja ovih svih mamicevih igraca.

Baš tako.
Ja ne kužim ekipu koja prognozira raspad dinama. Riješili su se autoriteta u svlačioni i na terenu, a opet su ostavili Mišića koji će to obavljat i za Petkovića i za Ristovskog,Ademija...
Ekipa koja ima Nevistića,Galešića,Mišića, Stojkovića, Kačavendu, RPG + igrači koje će dovest ili su doveli su nama i hajduku mokri san. Osim Gode ;D
Nemaju više ovih što se vuku po terenu i mašu rukama, igrat će brže,motoričnije,a fizikalija im neće nedstajati.

Njihov potop u Europi? Oni su u Europi već potopljeni samim neulaskom u LP.  A već su ušli i u EL grupe. I Europski rezultat im nije prioritet poput HNL-a jer nije u igri za njih ogromna lova kao u LP.
Za razliku od nas i tovara.
I cijelo ljeto će preko tjedna hladit jaja i pripremat se za HNL vikend dok ćemo mi i tovari po ovim vrućinama putovat Europom i igrat utakmice preko tjedna.
A nema više odgađanja utakmica. I onda putuješ 3 dana u tjednu, odigraš utakmicu, pa ideš na HNL gostovanje, isto odigraš utamicu, pa opet u Europu...
I sve to na +30 C. Skoro nemaš ni vremena za povezat 2 treninga
Pa će biti , "tko ih jebe, mladi su, dobro plaćeni, zar je problem igrat svaka 3 dana, neka idu zavarivat u škver ako im je teško..."
Dinamo u 1. četvrtini prvenstva ima 1 utakmicu tjedno dok ćemo se mi jebavat po žegi preko tjedna.
Očekujem takav "raspad" dinama u HNL-u da će do 1.10. imat osjetnu bodovnu prednost ispred nas i tovara.
.

A jesmo pesimistični ocekujem njihov drastičan pad između jeseni i proljeća i nas uzlet uz koji se nadam da ćemo ponovno mi biti ti glavni koji Ce odlučiti o tituli  :neretljak:

Pa tad se  skoro i  ne igra jer je zimska pauza.  ;D

Svlačionica Maksimira bogatija je za jednog sjajnog veznog igrača! Kako ekskluzivno doznajemo, Dinamo je doveo Gonzala Villara, 27-godišnjeg veznjaka Granade, koji je u jednom trenutku karijere vrijedio čak 15 milijuna eura. Radi se o provjerenoj "osmici", ima i jedan nastup za reprezentaciju Španjolske, a s Modrima će potpisati ugovor na četiri godine.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/ekskluzivno-doznajemo-dinamo-doveo-sjajnog-veznjaka-iz-spanjolske-s-modrima-potpisuje-na-cetiri-godine-15594826?cx_linkref=jl_home_najnovije

Al pazi ti, panika i reset i rebuild jer nisu osvojili drugi put u 20 god. Jebeni Burundi. Ok, smjena im je generacija, al opet...

I odmah po Tattinom principu "kupi sve od svih da imas sve igrace pod sobom". Samo za 3 mjesta u vezi (6/8/10) za sad imaju:

Villar
Ljubicic
Mudrazija
Pavic
Misic
Kacavenda
Stojkovic
Vidovic
potencijalno Jagusic

A ganjat ce i nekog razbijaca jos, ziher.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
Ovo nama ide u prilog oni ne znaju gdje udaraju  :neretljak:  :neretljak: 

Nebitno znaju li ili ne znaju, poanta je da kupe sto im treba i sto im ne treba. Da se nadje tj. da se drugima ne nadje. A i da drugima imaju sta uvalit pod cijenu kad su za nekog zainteresirani. Vracamo se na to da imaju 100 igraca pod ugovorom.

Edit: na onu moju liatu gore ide i Soldo. Da zaokruzimo na 10. Za sad.

B
Quote from: Boy1da on 15.06.2025, 22:31Al pazi ti, panika i reset i rebuild jer nisu osvojili drugi put u 20 god. Jebeni Burundi. Ok, smjena im je generacija, al opet...

I odmah po Tattinom principu "kupi sve od svih da imas sve igrace pod sobom". Samo za 3 mjesta u vezi (6/8/10) za sad imaju:

Villar
Ljubicic
Mudrazija
Pavic
Misic
Kacavenda
Stojkovic
Vidovic
potencijalno Jagusic

A ganjat ce i nekog razbijaca jos, ziher.

Bit će sličica za razmjenu sa Miškom :nisamja:

Fale I Vrbančić I Pavić izlazni juniori koji su velik potencijal.
#navodninavijač

Pavica sam napisao bio, a Vrbancicu mislim da istice ugovor, ne znam dal su ga obnavljali.

2.5 do 3.5 m€ odštete za igrača koji je prošle godine igrao drugu španjolsku ligu i ima 27 godina? Trenutna vrijednost 2m€ na Transfermarktu.
Nije li to puno?

Quote from: Vado Magnar on 16.06.2025, 01:122.5 do 3.5 m€ odštete za igrača koji je prošle godine igrao drugu španjolsku ligu i ima 27 godina? Trenutna vrijednost 2m€ na Transfermarktu.
Nije li to puno?

Neka, neka. Što više potroše na takve, bit će manje ponude za naše.  :neretljak:
A i na ovaj način baš i ne smanjuju budžet. Ova sezona bi im mogla biti jaaaaako čupava. Mediji i navijači će pokazati strpljenje za ovaj remont do prvih rezultata. Nek se zareda par remija ili poraza u HNLu upareno sa porazima u EL i postat će oklada hoće li prije odletiti Kovačević ili će se Boban tradicionalno posvađati sa svima i odustati.

ufff...možda će tek slijedećih par sezona pokazati koliko je zapravo velika dupla kruna ove sezone.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Da. I meni se čini da je to na trgu dovođenja raznih Mmnamea i Kangi koji puno koštaju, a ne daju gotovo ništa.

A gle pak što Istra radi:
https://www.index.hr/sport/clanak/istri-stizu-dva-iskusna-stopera-reprezentativci-su-i-igrali-su-u-najjacim-ligama/2681259.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
Bičakčić i Bronnu. Prvi ima 35 godina, ali i bogato međunarodno iskustvo. Bronn je pak Tuniški reprezentativac od 29 godina. U naponu snaga.

Bit će zanimljiv HNL dogodine! 

Z
Istra daje prvorimcima 200-300k eura plaće. Tu možeš finih igrača dovesti.