Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 16.06.2025, 09:22Istra daje prvorimcima 200-300k eura plaće. Tu možeš finih igrača dovesti.

Po matematici iz financijskog izvještaja dajemo i mi kad to podijeliš sa 20 jer su ostalo stipendisti tako da pusti priču
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 16.06.2025, 09:39
Quote from: Zelko Maler on 16.06.2025, 09:22Istra daje prvorimcima 200-300k eura plaće. Tu možeš finih igrača dovesti.

Po matematici iz financijskog izvještaja dajemo i mi kad to podijeliš sa 20 jer su ostalo stipendisti tako da pusti priču

Nedavno je izaslo negdje na portalu da nam je budzet za place gotovo isti kao nk bezlicnom. Jebala vas vise nk istra.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Neka Radeljića u dinametu, Miško uzmi im nekog mladog U21 i milijun,dva...
Prvo, zato jer je medicinska služba najbolja u Rijeci, diname se pokvario i nijedan polomljen igrač gore ne uspije.
Drugo, zato jer je ozljeđen i pitanje je kad će biti ful spreman
Treće, zato šta je star i nema više motiva osvojiti HNL  ;D

Uvijek treba naći nešto pozitivno, kud sreće da im Radelju uvalimo

- Velika mi je čast. Osjećam veliku odgovornost, ponos. Dat ćemo sve od sebe da Hajduk bude bolji, jači, pošteniji, financijski bolje. Dolazim iz Igrana, uglavnom živim od turizma. Član sam, donator i pretplatnik. Cijeli život sam na tribini - rekao je Peko.

Novi predsjednik NH, lmao. Reference su ministarske.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: MaČaĆeToMane on 16.06.2025, 09:49Uvijek treba naći nešto pozitivno, kud sreće da im Radelju uvalimo

Da, jadni oni ako im "uvalimo" najboljeg stopera lige..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

V
Radelja je drugi dio sezone odradio pod ozljedama i blokadama, uz prosjek od 2 držanja za zglob i šepanje na kraju svake tekme.

Nakon takve sezone sigurno će biti u povećanom riziku od teže ozljede koja će ga izbaciti van terena duže vrijeme.

Radije ga prodati za 2M+Topić/neki drugi mladi talent na kojem možeš zaraditi.

A što ovi tovari delaju meni smrdi na neku opaku ponzi muljažu.

Preuzeto s HajdukPlus twitter-a , pardon nogomet+

@NogometPlusNet

Neki podaci sa skupštine Našeg Hajduka:

- NH pozajmio Hajduku 320k eura, iznos se neće tražiti nazad nego se jedino moze iskoristiti u dokapitalizaciji

- NH se odrekao svih dosadašnih potraživanja od članarina tako da će Hajduk ove godine knjigovodstveno proknjižiti prihod od cca 7 milijuna eura

- NH u travnju ove godine uplatio cesijom Hajduku 900k eura čime su godinu i pol dana prije roka otplaćene sve dionice kupljene od Tommyja i skinut je zalog s njih

- Nakon svega toga na računu NH u svibnju ove godine ostalo 326k eura gotovine
alkoholom protiv droge

Quote from: vMario87 on 16.06.2025, 10:55
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.06.2025, 09:49Uvijek treba naći nešto pozitivno, kud sreće da im Radelju uvalimo

Da, jadni oni ako im "uvalimo" najboljeg stopera lige..

On je nama bio najbolji stoper jer smo ga tako koristili, dinamu biti neće
svaka mu čast, ali ovo mu je bila najbolja moguća sezona

K
Quote from: Pesimista on 16.06.2025, 13:34A što ovi tovari delaju meni smrdi na neku opaku ponzi muljažu.

Preuzeto s HajdukPlus twitter-a , pardon nogomet+

@NogometPlusNet

Neki podaci sa skupštine Našeg Hajduka:

- NH pozajmio Hajduku 320k eura, iznos se neće tražiti nazad nego se jedino moze iskoristiti u dokapitalizaciji

- NH se odrekao svih dosadašnih potraživanja od članarina tako da će Hajduk ove godine knjigovodstveno proknjižiti prihod od cca 7 milijuna eura

- NH u travnju ove godine uplatio cesijom Hajduku 900k eura čime su godinu i pol dana prije roka otplaćene sve dionice kupljene od Tommyja i skinut je zalog s njih

- Nakon svega toga na računu NH u svibnju ove godine ostalo 326k eura gotovine

Ovo boldano, to je lova od članarina koju im je hajduk kao klub dužan jer su svih ovih godina prodavali članarine i tu lovu davali klubu, a to se knjižilo kao pozajmica i dug kluba prema NH. Isto će to napraviti i s lovom od članarina za 2025 godinu na kraju 2025. godine.  I nadali su se jednog dana s tim dugom ( pozajmicom ) sudjelovati u dokapitalizaciji kluba ne bi li stekli još dionica kluba.
Sada im je netko objasnio da čine kazneno djelo i da se moraju odreći tog duga,a hajduk će u financijskom izvješću objaviti da mu je to prihod . Iako je ta lova odavno potrošena, kao i lova od Vuškovića koja se knjiži u ovoj godini.

Ovo što piše da NH pozajmljuje klubu 320k eura je lova skupljena njihovim donacijama za dionice i nema veze s članarinama.

NH na taj način zadržava 20 ili 25 % od cijena članarina za sebe , ali i izbjegava plaćanje PDV-a. Pisao sam već o tome pa mi je netko rekao da ni mi ne plaćamo PDV na članarine.
Malo sam se propitkivao i rečeno mi je da nije ista situacija s NK Rijekom i hajdukom. Mi da to rješavamo preko neke Loyaliti fore i zato ne plaćamo PDV, dok su oni obveznici PDV-a ,ali muljaju s tim pozajmicama.

R
"EDIN DŽEKO (39) je novi igrač talijanske Fiorentine" :neretljak:  :neretljak:

Quote from: robil on 16.06.2025, 17:23"EDIN DŽEKO (39) je novi igrač talijanske Fiorentine" :neretljak:  :neretljak:

Sve je bliže i bliže našem Ajduku! Ovim tempom za jedno 3-4 godine potpisuje on!  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: Krkan on 16.06.2025, 14:26Pisao sam već o tome pa mi je netko rekao da ni mi ne plaćamo PDV na članarine.
Malo sam se propitkivao i rečeno mi je da nije ista situacija s NK Rijekom i hajdukom. Mi da to rješavamo preko neke Loyaliti fore i zato ne plaćamo PDV, dok su oni obveznici PDV-a ,ali muljaju s tim pozajmicama.
Ja sam ti pisao da ne plaćamo PDV na članarinu jer mi i jesmo članovi, a prema Zakonu o PDVu se na članarine ne plaća PDV i nije nikakva posebna fora niti treba ikakva muljaža. Kad budeš platio članarinu vidjet ćeš račun i iznos PDVa. Sve je kod nas čisto. Oni muljaju jer članarine skupljaju za NH, a ne za Hajduk.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
16.06.2025, 22:40 #89 Last Edit: 16.06.2025, 22:57 by Krkan
Quote from: D2 on 16.06.2025, 22:09
Quote from: Krkan on 16.06.2025, 14:26Pisao sam već o tome pa mi je netko rekao da ni mi ne plaćamo PDV na članarine.
Ja sam ti pisao da ne plaćamo PDV na članarinu jer mi i jesmo članovi, a prema Zakonu o PDVu se na članarine ne plaća PDV i nije nikakva posebna fora niti treba ikakva muljaža. Kad budeš platio članarinu vidjet ćeš račun i iznos PDVa. Sve je kod nas čisto. Oni muljaju jer članarine skupljaju za NH, a ne za Hajduk.

Vidio sam to već na starim računima da smo oslobođeni PDV-a  po nekom članku zakona o PDV-u. Uglavnom, i mi i oni smo s.d.d. Znači potpuno isto. Sportsko dioničko društvo.
Provjereno znam da, dok je postojalo prije nekoliko godina učlanjivanje u hajduk mimo NH, tj. preko onih DPH koji nisu podržavali NH , da  su na te članarine  plaćali PDV.
Sad se otvoreno hvale kako s tim pozajmicama preko NH izbjegavaju PDV npr. "bolje da ostane nama nego da damo državi koja će tom lovom pomagat dinamo".
Pa onda pričaju kako s.d.d. ne može imat članove dok ih ne pitaš a kako Rijeka i Osijek mogu.
Uglavnom , meni je rečeno da mi to odrađujemo preko neke Loyality sheme. Pojma nemam što to znači i kako to ide. Kažu da je komplicirano. Pa ako se netko razumije...
I  da li se smiju , po Zakonu,  neke udruge poput NH , baviti pozajmljivanjem miliona eura ili je to dozvoljeno isključivo financijskim institucijama poput Banaka, štedionica itd. ?