Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

J
Ako vari uzmu istri i majkica, bit ce to konacni pad lijepe veze između ta dva kluba.

R
Istri treba lijepo objasnit da su nama lani poslali stopera i beka (Majstorović/Devetak), i bez njih napredovali dva mjesta s 8. na 6. mjesto na kraju natjecateljske godine. Mi smo s njima napredovali za jedno mjesto ( s 2. na 1. mjesto ove godine).
Dakle nek pošalju opet po stopera i beka (Marešić, Valinčić) i evo ih dogodine na 4 mjestu i u Europi.

Quote from: ričan on 20.06.2025, 14:46Istri treba lijepo objasnit da su nama lani poslali stopera i beka (Majstorović/Devetak), i bez njih napredovali dva mjesta s 8. na 6. mjesto na kraju natjecateljske godine. Mi smo s njima napredovali za jedno mjesto ( s 2. na 1. mjesto ove godine).
Dakle nek pošalju opet po stopera i beka (Marešić, Valinčić) i evo ih dogodine na 4 mjestu i u Europi.

Znaš li adresu da im pošaljemo dopis?  :neretljak:
Marešić bi nam dobro došao. Iako bi on tražio zagarantirane minute, a sada to nije nešto što kod nas može dobiti. K tome, Istra je podigla nivo odštetnih zahtjeva, a mi imamo Miška... sve jasno.

Imali smo obojicu za valjda 300-400 tisuća eura prošlo ljeto plus plaće. Bilo pa prošlo, obojica su daleko van naše platežne moći.
#navodninavijač

R
Ako su nam preskupi, možemo se možda pozvati na interes hrvatskog nogometa, ne bi bili prvi.

B
Boban nudi Osijeku za Matakovića lovu + Špikić & Vrbančić

Z
Jel moguce sa ce tovari izigrati stisnutu ruku Banicu i nakon sto su se dogovorili s njim sve, sad ga idu ujebat za  Majkica? :neretljak:

Btw vidim tog Vrbancica dinamo sikanira, zar u tog decka ne vjeruju? Pisalo se prije koju god da je mali wunderkind.

Vrbančić je Weitzer, Salčinović tip igrača. Staromodni, usporedni veznjak više nema mjesta danas u nogometu, primjer je Ilinković isto.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 21.06.2025, 10:13Vrbančić je Weitzer, Salčinović tip igrača. Staromodni, usporedni veznjak više nema mjesta danas u nogometu, primjer je Ilinković isto.

Ako tuče slobodnjake kao Weitzer, valje ga dovesti. Leteća izmjena u izglednoj šansi i gol.  :neretljak:

Quote from: TIR on 21.06.2025, 10:13Vrbančić je Weitzer, Salčinović tip igrača. Staromodni, usporedni veznjak više nema mjesta danas u nogometu, primjer je Ilinković isto.
Vrbančić je uz našeg Panića bio najveći talent u 2005. godištu, oba veznjaci.

Nebi ja otpisivao ni jednoga, mladi su to još igrači koji mogu opet eksplodirati, pogotovo što u mladim kategorija nisu dominirali zbog fizikalija već talenta i znanja

M
Štimac: "Klub je u rasulu, to je prava istina. Akumulirani dug s efektivnim dugom prelazi 60mil €. Pred vratima nam je početak novog prvenstva, jedva smo uspjeli skupiti 0.4mil € za trenera. Pojačanja nema."

Bilić: "Štimac je zadnja osoba koja treba komentirati pitanja u klubu, nebitan je."

Zadnji nek' ugasi svijetlo! 😅

K
Quote from: MOISES on 21.06.2025, 12:57Štimac: "Klub je u rasulu, to je prava istina. Akumulirani dug s efektivnim dugom prelazi 60mil €. Pred vratima nam je početak novog prvenstva, jedva smo uspjeli skupiti 0.4mil € za trenera. Pojačanja nema."

Bilić: "Štimac je zadnja osoba koja treba komentirati pitanja u klubu, nebitan je."

Zadnji nek' ugasi svijetlo! 😅

Štimac: " U moje doba, Bilić ne bi u hajduku prošao ni na natječaju za klupsku maskotu!"

Lovro Kulušić (18) novi je igrač dinameta
SPORTSKI ODLAZI!

Doper.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è