Ča delaju susedi 2025

Started by D2, 12.06.2025, 09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Bakrar i ljudi oko njega imaju "putra".
Nije uopće riječ o 300.000€ nego o podzemlju.

Još od onog njegovog prvog razgovora sa Dinamom koje nije realizirano

I
Za nekog tko misli da je u Vukovaru odigrana najbolja utakmica, mi smo ovom Dinamu u 2 poluvremenu imali 70% posjeda i zabili ih u njihovu trećinu uz xG 2.07 vs 1.32 .

Ok.
Minus Bakrar i Zajc

I
25.09.2025, 06:25 #707 Last Edit: 26.09.2025, 07:05 by Iqteam
Analogija za popizdit.
Gledaj, Gorica bi ubila Fener jer je dobila dinamo.
Mi smo dobili Slaven, koji je dobio Goricu.
Šta bi mi tek Feneru napravili.

D
Valincic nije htio za Rijeku ni cut, tocnije njegov stari nije htio cuti za Rijeku u zadnja 3 prelazna roka. Nije istina da ga nitko nije primjetio. Bakrar uz sebe ima jednu ekipu koju Miskovic nikad nece pustiti blizu Rijeke. Ali netko je napisao dobro, lijepo se igrati sa 20M novaca za koje nitko ne pita

S
25.09.2025, 08:08 #709 Last Edit: 25.09.2025, 08:11 by SandroB
Quote from: deo123 on 25.09.2025, 06:26Valincic nije htio za Rijeku ni cut, tocnije njegov stari nije htio cuti za Rijeku u zadnja 3 prelazna roka. Nije istina da ga nitko nije primjetio. Bakrar uz sebe ima jednu ekipu koju Miskovic nikad nece pustiti blizu Rijeke. Ali netko je napisao dobro, lijepo se igrati sa 20M novaca za koje nitko ne pita

Vjerujem. Ali dobro poznavajući veliki dio obitelji Valinčić, znam da su u pitanju iskreni i strastveni navijači Rijeke. Ne ulazim u problematiku razgovora i pregovora, ali pretpostavljam da mora postojati dobar razlog kad navijač Rijeke ne želi ni čut za Rijeku.

Za Bakrara... priznajem. Slažem se da ne moramo baš svakog igrača natezati pod bilo kojim uvjetima, srozavati se ili probijati plafone; problem je samo što takvi igrači iz suparničkih klubova danas čine razliku, a mi na tržištu ne znamo pronaći nekog dostupnog, "takvog ili boljeg".

M
25.09.2025, 08:18 #710 Last Edit: 25.09.2025, 08:19 by Mosa kaRije
Što se Gode tiče...bio loš ili ne...sustav trenera skriva njegove mane...tj igraju tako da ono što mora odraditi odradi uz pomoć veznih i krila sasvim dobro da bi sve funkcioniralo....Valinčić je kampirao na na lijevom rubu fenerovih 16 m...Goda na desnom ne..uzeo je Goda sve duele koje je trebao...sakrio ga je Kovačević isto kao onomad u šampionskoj sezoni dobri naš Đale dobrog našeg Devetka.  ;D

Bezveze analizirate kada se iz aviona vidi da Feneru kao zadnji komadić slagalice fali Niko Janković.

Ne umanjem pobjedu ali turci su sasvim jedna druga ekipa doma i vani
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Z
meni uopće HNL nije vruć više. Prošlogodišnji naslov mi je bio sve. Toliko mi je značio, toliko sam ga htio da me sad HNLove sezone ne zanima. Zadnji rezulatti me nekako ne tangiraju.
Daj mi pobjede u europi, samo me to pali sad.  Noah, Celje, Larnaca, Sparta, te utakmice mi znače. Europske večeri i to na proljeće po mogućnosti. TO mi je san.

Quote from: SandroB on 24.09.2025, 23:16Neka ne bi. Al' bi Rijeka imala dvije titule u zadnje dvije godine...

Misliš da ne bi prošle sezone bila rasprodaja kadra, da smo pretprošle uzeli titulu? Pa da bi uspjeli osvojiti back to back? Nekako sumnjam.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: ispod stijena on 24.09.2025, 23:39Za nekog tko misli da je u Vukovaru odigrana najbolja utakmica, mi smo ovom Dinamu u 2 poluvremenu imali 70% posjeda i zabili ih u njihovu trećinu uz xG 2.07 vs 1.32 .

Ok.
Minus Bakrar i Zajc

Mjesec dana dodatnog uigravanja momčadi niš ne znači u njihovom slučaju, nogometni expertu?

I kad već cherry pickaš samo one dijelove utakmica koje ti pašu, izvuci koliki je bio xG protiv Vukovara u 1. poluvremenu?

Imali smo i protiv Vukovara 70% lopte, 14 udaraca, 4 velike prilike i 2 gola.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

https://www.index.hr/sport/clanak/jedan-statisticki-podatak-pokazuje-kako-je-dinamo-izdominirao-fenerbahce/2713252.aspx?index_tid=785766&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Goda nakon godine dana stagnacije igra najbolji nogomet karijere. Protiv Fenera 10 osvojenih duela. Impresivno.
Drago mi je za njega jer se kroz njegove medijske istupe može vidjeti da je sjajan momak.
Šteta što taj najbolji nogomet ne igra kod nas, ali to je već jedan drugi par rukava.

K
I onda smo tu pisali da je tada taj dinamo najslabiji u sezoni, imali su 10 novih igrača i mi smo uspjeli izgubit doma,nismo dali ni gol.... i da... slavili smo na kraju utakmice.
Tako se stvara luzerski mentalitet.
A ko je ostavio Devetaka a pustio Godu bi trebao u zatvor

S
Quote from: aahzinho on 25.09.2025, 08:58
Quote from: SandroB on 24.09.2025, 23:16Neka ne bi. Al' bi Rijeka imala dvije titule u zadnje dvije godine...

Misliš da ne bi prošle sezone bila rasprodaja kadra, da smo pretprošle uzeli titulu? Pa da bi uspjeli osvojiti back to back? Nekako sumnjam.

Ima nešto u tome, dobro kažeš. Mi, dok je ovakva sportska filozofija kluba (gazde), nećemo nikad potruditi se doći do "next level". Bez obzira na sjajnu priliku koja ti se kao šampionu nudi. Ne mislim samo na otvoreni ždrijeb u Europi, nego na ambijent, atrakciju koju si možeš priskrbiti kao prvak, marketing itd.

L
Quote from: Kostrena on 25.09.2025, 09:40I onda smo tu pisali da je tada taj dinamo najslabiji u sezoni, imali su 10 novih igrača i mi smo uspjeli izgubit doma,nismo dali ni gol.... i da... slavili smo na kraju utakmice.
Tako se stvara luzerski mentalitet.
A ko je ostavio Devetaka a pustio Godu bi trebao u zatvor
Đalović?