HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Varaždin odlično vratio na 2-2 s Lokomotivom, da tako ostane i Istra ne dobije Osijek, ostajemo 4.
Dobro, dobrooo! Fuć!

K
Ja se ne mogu otet dojmu da je dinamo tesko pokraden jucer.

Ako je ono faul zbog kojeg se ponistava gol, onda je i prekrsaj rebica na mikicu penal. A i kad je ponistio penal rebic je trebo dobit drugi zuti...

Ja ne znam kome je u interesu da oni budu prvaci ali ovo jucer je dno dna od sudenja bilo.

Licemjeri uredno sute kada se njih gura, a kad ne glume moralnu vertikalu.

L
Ne bih se složio, po meni Kolarić je natezao za Dinamo. Prvi gol opravdano poništen, saplitanje na centru, te taj igrač dolazi do lopte i sudjeluje u akciji. Penal smiješan, sva sreća da ima Vara. Eventualno se može pričati o drugom žutom za Rebića. Složio bih se sa izjavom Boškovića nakon naše utakmice u Maksimiru, oce sezone Dinamo mora biti prvak, Boban je upregnuo sve alate koje ima da to osigura.

Luda utakmica u Varaždinu, ne vidim qurca, ali uzbudljivo do jaja

G
Znaci kad je smece galesic bio "odgurnut" od strane gonzaleza protiv vukovara tad je bio faul a jucer ono na centru nije faul kakvi licemjeri

R
Još da nije stalno komentator davio kako je to povjesna utakmica.......
A i ovaj Cmrečnjak se čudi kako ljudi na Opusu vrijeđaju Pajača a utakmica nije ni počela????

Ovog Osijeka nije guzio samo ko nije pitao

K
Sopić bi mogao dobiti express otkaz

E
A Osijek u drugu.  Šteta stadiona

I
Sreca njihova da uvijek postoji ta jedna ekipa u ligi koja kvalitetom negativno odskace od ostatka, sto je ove sezone vukovar za kojeg sumnjam da moze zapapriti borbu za ostanak

Z
Quote from: Istegnuće kralježnice on 07.12.2025, 18:44Sreca njihova da uvijek postoji ta jedna ekipa u ligi koja kvalitetom negativno odskace od ostatka, sto je ove sezone vukovar za kojeg sumnjam da moze zapapriti borbu za ostanak

Vukovar nije ona standarda ekipa koja je propala u prvoj ligi kao Rudeš, Split, Cibalia itd.
Ima vatre kod njih, Gonzalez i Puljke su meni bolji od svih Osjekovih ofenzivaca, a ni onaj Jurilj nije tako loš + Čabraja je dvije klase bolji od Sopica
Naravno Osijek ima bolje obrambene, golmana, imaju bolje uvjete, financije itd. Mislim da će oni doveti 2-3 pojačanja na zimu i da će tu uspjeti slomiti Vukovar.

Quote from: Istegnuće kralježnice on 07.12.2025, 18:44Sreca njihova da uvijek postoji ta jedna ekipa u ligi koja kvalitetom negativno odskace od ostatka, sto je ove sezone vukovar za kojeg sumnjam da moze zapapriti borbu za ostanak

Ako sada na zimu ne rasproda najbolje igrace mislim da cak i moze

F
Prevljak je stvarno killer :svakacast:

A ono...3 gola danas. Prije toga 1 u 15 kola. A tu se tulilo za njim.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è