HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/jos-jedan-hrvatski-grad-dobiva-arenu-novi-stadion-i-zeli-prvoligasa-uz-osijek-i-rijeku-imat-ce-najbolje-uvjete-u-drzavi-15649291

samo jedan detaljčič: "inače, spominju se i neka konkretna imena, poput Darija Šimića kao sportskog ideologa"

Sportskog ideologa?!?!?
Šta je to btj, drug sportski komesar? :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

M
Quote from: Uzaludni on 04.12.2025, 12:29https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/jos-jedan-hrvatski-grad-dobiva-arenu-novi-stadion-i-zeli-prvoligasa-uz-osijek-i-rijeku-imat-ce-najbolje-uvjete-u-drzavi-15649291

samo jedan detaljčič: "inače, spominju se i neka konkretna imena, poput Darija Šimića kao sportskog ideologa"

Sportskog ideologa?!?!?
Šta je to btj, drug sportski komesar? :neretljak:

Čana SD

D
i tako gledam bratske klubove malo kako igraju i definitivno sudac stiti Hajduk. Gotovo sigurno ce izgubiti kontrolu nad utakmicom jer je kaos

K
Oće biti prosvjed an rivi ili tog nema kada se krade za bile?
Najveci licemjeri u ovoj ligi.

Ne volim ih, da se razumijemo, pa ću sad ispast krampus, ali ne vidim neku protekciju, imaju više suđenih prekršaja, više kartona, i jedni i drugi igraju katastrofa, samo što su tovari uspjeli zabiti gol.

B
Kriterij prekrsaja oke, al gol dinama nepravedno ponisten, bar po mom sudu...neki poluprekrsaj u zacetku akcije igraca koji nisu ni utjecali na igru...

Al kolko ne volim tovare, drago mi je jer krenuti ce sada kmecanje iz modrih redova, a otkad su postali " narodni" klub kmecanje im je na razini hajduka..cak i jace

D
Ja sam se nadao nerijesenom.. ovo mi nije neka fora da hajudk bjezi

Odlično je ovo... X ko kuća, a katastrofa i kod jednih i kod drugih.

Stić ćemo mi to malo pomalo
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: deo123 on 06.12.2025, 17:04Ja sam se nadao nerijesenom.. ovo mi nije neka fora da hajudk bjezi
eto, nade su nam uslišene... Valjda

Ovo je valjda rekordna nadoknada... pol 3. poluvremena odigrali...

Neka neka, optimalno. Dugo je još prvenstvo, pitat će se i nas nešto još (nadam se)  8)
Dobro, dobrooo! Fuć!

D
Želje uslišene..ajmo sad ne usrati

Ružno je za reć, ali Zlomislić, suci i glupi golovi kad smo vodili su nam doslovno izbili prvo mjesto, paušalno gledanje ali kad se sve zbroji i oduzme što se igre tiče apsolutno sam siguran da je naša igra u razini i jednih i drugih.
Kako stvari stoje, moguće je da će se prvenstvo opet osvojit sa manje od 70 bodova.

Prilično ste amnezični, vi s komentarima zadnjih uru vremena. Koliko smo pokradeni od strane malograđana a koliko od strane tovarije? Koliko su na proljeće autodestruktivni prvi, a koliko drugi?

Nadao sam se pobjedi tovarije, jer bi to lakše dostigli, ako je takav scenarij moguć. X nam nije u interesu. Slobodno me popljujte ako vam se ne sviđa komentar.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Ma sve stoji, ali X između ova 2 je uvijek najbolji ishod, nijedan se osjetno ne udaljava.

Sad je na nama da to iskoristimo, koliko god već možemo.
Dobro, dobrooo! Fuć!

A
Pogledao sad sažetak, Dinamo - Hajduk...Kako je lijepo bilo gledat dinamove mimozice kad im se poništi gol kojeg su proslavili, onda im se poništi penal koji im je dosuđen i onda im se prizna gol protivniku koji je pomoćni sudac prije toga poništio...Je da je sa druge strane Hajduk , ali mene jako veseli...I onda još na kraju u slavlju za 1-1 vidim Godu kako slavi i sjetim se penala njegovog u Maksimiru koji nas je vjerovatno koštao naslova...Nek se gone...Nakraju najbolji rezultat za nas, šteta samo da smo daleko...