HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

01.12.2025, 12:36 #1020 Last Edit: 01.12.2025, 12:37 by D2
Quote from: MaČaĆeToMane on 01.12.2025, 11:34obitelj Mamić godinama je imala zakupljen sky box na Rujevici, ja ne znam jesam ja lud ili jedini nemam amneziju ili koji k  :bo:
šta se čudite, pa otvoreno smo surađivali s Mamićima, nije se ni skrivalo
ljudi baš imaju kratko pamćenje, to vam je od novinara crva, šta vam rade.....
Oprosti, zašto misliš da ovo svi znaju ili bi trebali znati i da je to neka kao javna informacija? Evo meni npr. prvi glas.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 01.12.2025, 12:36
Quote from: MaČaĆeToMane on 01.12.2025, 11:34obitelj Mamić godinama je imala zakupljen sky box na Rujevici, ja ne znam jesam ja lud ili jedini nemam amneziju ili koji k  :bo:
Oprosti, zašto misliš da ovo svi znaju ili bi trebali znati i da je to neka kao javna informacija? Evo meni npr. prvi glas.

I meni.
A što se tiče suradnje s Mamićima. O tome se puno govorilo. Oni su praktički držali ligu u svojoj šaci. Ne samo ligu nego i gotovo sve igrače (osim Hajduka koji je bio nikakav). Ako si htio ući u Rijeku i napraviti nešto - onda si bio osuđen na neku vrstu suradnje s Mamićima.
Eh sada... koliko je tu bilo prljavština - to ne znam i na kraju dana to je posao za "institucije".

Ono što meni u svoj toj priči smeta nije ta početna suradnja, to je ok, vjerujem (možda naivno) da drugačije nije moglo. Ali, ono što smeta je što mi i dalje uzimamo njihove otpatke koji su zaista - otpatci: Menalo, Gojak mi tu padaju prvi na pamet. To su igrači koje smo trebali zaobići u širokom luku prestari su i nisu više klasa, a k tome su "Dinamovski orijentirani" kao što je to bio i Dilaver.
Ajd, još Rukavinu mogu razumijeti - postojala je nada (jako mala) da dečko nije promašaj, kao što ranije nije bio promašaj Janković. Pa uzimanje tih mlađih koji možda mogu uspjeti je još i ok. Ali recikliranje starijih... baš krivo.

L
01.12.2025, 13:46 #1022 Last Edit: 01.12.2025, 13:46 by LenRi
Ne znam baš koliko su Gojak i menalo dinamovski orijentirani, pogledaj malo lanjsko slavlje, kad je Janković dao gol Belupu u zadnjem kolu prvi s klupe su doletili đale i menalo. Gojak se je isto veselio tituli kao malo dijete, ne trebamo sada pretjerivati. Igračke kvalitete su druga stvar

Z
Quote from: LenRi on 01.12.2025, 13:46Ne znam baš koliko su Gojak i menalo dinamovski orijentirani, pogledaj malo lanjsko slavlje, kad je Janković dao gol Belupu u zadnjem kolu prvi s klupe su doletili đale i menalo. Gojak se je isto veselio tituli kao malo dijete, ne trebamo sada pretjerivati. Igračke kvalitete su druga stvar

zbroji dva i dva. Gojak i Menalo su mamićevci. To se nadam da nije tajna nikakva.
Oduzimanje naslova Dinamu = dobra stvar za Mamića
Pa Mamić je prošle godine za Rijeku navijao. em zato jer mu je Mišković prijatelj, em zato da Boban ne uzme titulu.

@LenRi a možda i nisu. Možda si i u pravu. Možda nisu "dinamovci".
Problem su to isluženi igrači, na zalasku karijera, sa zadravstvenim problemima, koji su tu i tamo pružili neki blijesak, ali kvalitetu našeg rostera bitno ne podižu. Gojak je zaista malo pokazao, a Menalo? Gol Varaždinu ga vadi, ali premalo je to.

Da, trebaju nam iskusni igrači, ali dojam je naša struka ne ulaže dovoljno truda u dovođenje takvih igrača. Kao da imaju maksimirsku šumu na speed dialu i da uzmu što im se ponudi. U biti ni Gojak, ni Menalo ne zaslužuju biti nazvani dinamovim otpatcima ili drugim pogrdnim imenima, ali eto kontekst i način dovođenja dovede do tih pogrdnih naziva.

Z
igrač koji u dinamu ne može igrati, porpada tamo, dođe u Rijeku, igra dobro u Rijeci, kojeg Rijeka digne, ponudi mu ugovor, ovaj odbije, vrati se u dinamo, opet propadne i Rijeka ga iz nekog glupog Miškovićevog razloga opet vrati ne zaslužuje nikakav drugi naziv do "dinamov otpadak".
on i svaki takav, a bilo ih je nažalost još.

Quote from: Zelko Maler on 01.12.2025, 14:45igrač koji u dinamu ne može igrati, porpada tamo, dođe u Rijeku, igra dobro u Rijeci, kojeg Rijeka digne, ponudi mu ugovor, ovaj odbije, vrati se u dinamo, opet propadne i Rijeka ga iz nekog glupog Miškovićevog razloga opet vrati ne zaslužuje nikakav drugi naziv do "dinamov otpadak".
on i svaki takav, a bilo ih je nažalost još.
dinametov isprdak,
Volim grad koji teče

I

Sky Box broj?

L
Ovaj Dinamo je tragičan, šteta što nismo jučer dobili.

F
Po mom viđenju stvari, Dinamo je danas bio podređeniji nego Rijeka jučer. Mi smo stvorili 2 dobre šanse kod 0:1,  Dinamo danas niti jednu.

01.12.2025, 22:25 #1030 Last Edit: 01.12.2025, 22:26 by MaČaĆeToMane
Quote from: ispod stijena on 01.12.2025, 15:38

Sky Box broj?

E sad, ne znam po broju. Ja zbog tih stvari nisam na Rujevici bio dobre 4 godine od 2019 do nezz ni ja, zgadilo mi se.
Zapravo, nevjerojatno mi je da se to ne zna, ako ja znam. Tu informaciju znam negdje od 2019, a to znam preko sponzora kluba koji je kućni prijatelj s jednim od Mamića, a servisirao je i jednu od kćeri.  ;D
Europa je jedino mjerilo!

Znači lovačke.  :-X
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

tko je koga, da prostiš, jebo u zakupljenoj nebeskoj kutiji
jebotebog ja uopće ne znam kako sam do sada uopće mogao živjeti bez tih informacija

I
@MaČaĆeToMane

Iako to tu ne izgleda ponekad tako, prije svega mislim da sam gospodin, pa neću citirati tvoj navod, prije svega radi zadnje rečenice.

Evo, moram ti reći da radi nekih razloga znam tko je bio zakupio koji sky box ,posebice u tim prvim danima Rujevice.

I te kavanske priče, neka ostanu kavanske. A pojedinac koji je zakupio sky box može zvati koga hoće tako da...možda je i do tvog "prijatelja".

Isto je zanimljivo kako uvijek dva/tri korisnika opetovano plasiraju neku "boombicu" totalno nepovezano, pa svaka slučajnost sa osobnim razlozima i ponekim oblikom kompleksa je nenamjerna.

B
Jucer opet Mateo Erceg pokazao da jedini ima muda normalno sudit bez obzira koje momcadi igraju.
Prepostavljam da ce opet na hladenje jer tko je vidio pokazat dinamu crveni u situaciji gdje dinamo igra lose i utakmica je neizvjesna.