HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Nisu losi i imaju solidnog trenera, ali su i dalje uvjerljivo najgori u ligi. Predvidam im zadnje mjesto na kraju sezone sa minimalno -15 od pretposljednjeg, a to naravno ceka i buduceg prvoligasa u 2027. godini..

K
Quote from: Riplav on 28.11.2025, 22:14Nisu losi i imaju solidnog trenera, ali su i dalje uvjerljivo najgori u ligi. Predvidam im zadnje mjesto na kraju sezone sa minimalno -15 od pretposljednjeg, a to naravno ceka i buduceg prvoligasa u 2027. godini..

Uf, ne znam bas. Meni je ovaj osijek uzasan. A ovi znaju igrat po ovom svom krš terenu tako da bit ce gusto.

Osijeku je cijeli vezni red ozlijeđen + Shopov se ozlijedio na prosloj tekmi. Imaju po meni ekipu na papiru mozda i jacu od nase ali eto imaju kapitala ali nemaju stručne ljude.

Z
Kek u dinamo nakon Kovacevica. Ajde da se vise i to dogodi pa da zavrsimo s tim.

29.11.2025, 12:56 #993 Last Edit: 29.11.2025, 13:16 by Silvio Dante
S čim da završimo?
Matjaž nije Riječanin. Prošlo je koliko, više od 7 godina otkako nas je napustio. Izgledno je i da napušta klupu slovenske reprezentacije.

Što njega ima prečiti da se prihvati tog posla? Osim dobi koja je po meni sad već vrlo upitna i da sam mu ja savjetnik ja bih mu savjetovao da se odmori, da uživa život. Neka obveza, neki respekt prema nama? Daj, daj.

Iza Matjaža će ostati za vječnost rezultat koji je s Rijekom postigao. I posao koji je napravljen. Jer se radilo o rudarskom poslu. Gdje je Rijeku preobratio, i pozicionirao ju toliko da se i danas vrlo vjerojatno vide plodovi tog minulog rada tada. Ništa, nikakva odluka od strane njega tu etapu neće zasijeniti niti značaj njega umanjiti.

Budimo normalni, ne očekujemo od drugih da ostvaruju naše, da slijede naše projekcije. Naše osobne projekcije i stavove. Nije fer. Ni prema Matjažu. Jer čovjek je slobodan i ima pravo donositi vlastite odluke.
Ovaj. Ma šta da se lažemo, svaki dinamo je za čovjeka njegova kalibra izazov. I teško je ostati imun na to.
Da će mi biti drago ako se dogodi, neće. Radije ne bih.
Da će za mene biti i ostati apsolutni junak? Hoće.
Da želim da ga u 4 utakmice u sezoni dobijemo 5 puta, želim.

Kek na stranu; fascinira me Dinamova nemoć u pronalasku kvalitetnog kadra. Toliko da je velikom magu Bobanu, svjetski poznatom igraču, nakon Kovačevića (otkrivenog pred nosom u Slaven Belupu) next best thing bivši trener Rijeke iz 2018. godine.

A što se tiče njega, kao dobar bliski prijatelj Miškovića, kao 64-godišnjak koji glasi za mega stručnjaka na ovim prostorima, očekivao bi polagani smiraj umjesto početak najvećeg izazova u karijeri. I to na mjestu koje je tako stabilno da ne trpi nikakav posrtaj, a istovremeno putem milijun struja utječe na odluke. Ali to će bit njemu na čast, pa ćemo vidjeti da li je i on samo jedan od prolaznika koji će objeručke prihvatiti zlo. :)
#navodninavijač

Z
29.11.2025, 14:54 #995 Last Edit: 29.11.2025, 14:55 by Zelko Maler
Quote from: Silvio Dante on 29.11.2025, 12:56S čim da završimo?
Matjaž nije Riječanin. Prošlo je koliko, više od 7 godina otkako nas je napustio. Izgledno je i da napušta klupu slovenske reprezentacije.

Što njega ima prečiti da se prihvati tog posla? Osim dobi koja je po meni sad već vrlo upitna i da sam mu ja savjetnik ja bih mu savjetovao da se odmori, da uživa život. Neka obveza, neki respekt prema nama? Daj, daj.

Iza Matjaža će ostati za vječnost rezultat koji je s Rijekom postigao. I posao koji je napravljen. Jer se radilo o rudarskom poslu. Gdje je Rijeku preobratio, i pozicionirao ju toliko da se i danas vrlo vjerojatno vide plodovi tog minulog rada tada. Ništa, nikakva odluka od strane njega tu etapu neće zasijeniti niti značaj njega umanjiti.

Budimo normalni, ne očekujemo od drugih da ostvaruju naše, da slijede naše projekcije. Naše osobne projekcije i stavove. Nije fer. Ni prema Matjažu. Jer čovjek je slobodan i ima pravo donositi vlastite odluke.
Ovaj. Ma šta da se lažemo, svaki dinamo je za čovjeka njegova kalibra izazov. I teško je ostati imun na to.
Da će mi biti drago ako se dogodi, neće. Radije ne bih.
Da će za mene biti i ostati apsolutni junak? Hoće.
Da želim da ga u 4 utakmice u sezoni dobijemo 5 puta, želim.

sve ti je TIR objasnio.

s čim da završimo? S tim njihovim koketiranjem koje traje od 2018.

Z
Filip Peček je iz Rijeke?
debitirao za Osijek.

Z
sutra pobjeda imperativ,  onda mirno čekamo rasplet derbija,a mi dočekujemo Doma Vukovar.

fun fact. mislim da trener koji izgubi derbi dobija otkaz.

Quote from: Zelko Maler on 29.11.2025, 17:34sutra pobjeda imperativ,  onda mirno čekamo rasplet derbija,a mi dočekujemo Doma Vukovar.

fun fact. mislim da trener koji izgubi derbi dobija otkaz.

Onda je remi idealan! Nek muke potraju!  :neretljak:

29.11.2025, 17:47 #1000 Last Edit: 29.11.2025, 17:48 by Silvio Dante
Quote from: Zelko Maler on 29.11.2025, 17:32Filip Peček je iz Rijeke?
debitirao za Osijek.
Yap. Komentirao sam ja taj slučaj. moguće da nisi upratio. U jednoj situaciji ušao sam u razgovor s jednim čovjekom. Blabla Rijeka ovo ono, mladi igrači, kad će i hoće li ikad biti bolje, čovjek ni pet ni šest govori ma i moj se bavi nogometom. Ja govorim pa di se bavi, kako, kad on veli u Osijeku je. Osijek ga uzeo iz Rijeke i dao očito ponudu kompletnoj familiji koja se nije mogla odbit, Nisam previše zapitkivao, stekao sam dojam kao da u Rijeci nisu bili dovoljno cijenjeni.
Čovjek inače teška radnička klasa, kakav sam i sam da se razumijemo. Nikakva šminka, milioni, kamioni i sve što se danas veže s nogometom. Grbci, Gornji Zamet taj dio rekao bih.

Quote from: Zelko Maler on 29.11.2025, 17:34fun fact. mislim da trener koji izgubi derbi dobija otkaz.
Teško. Ostat će dva kola za odigrati do kraja polusezone, nijedni ni drugi nisu toliko ludi da misle da itko u tim okolnostima može išta promijeniti. Ali na pauzi će biti promjena nesumnjivo. Što se tiče hnl-a, i trenerskih rošada, mislim da je to to.

E
Ispravak dva netočna navoda.
Nije Filip nego Fran,  a dečko nikad nije bio igrač HNK Rijeka već Škole nogometa 1. gol.
Rađa voditelj te škole očito ima dobre konekcije u Osijeku jer je i naš sadašnji kadet Cerić kada je bio član te škole odlazio na turnire s Osijekom.

Z
hvala obojici na info.

samo da sutra dobijemo na maksimiru. Vukovar na Ruji dobijamo to sam siguran.

Rezultati kola nam jako idu na ruku, izuzetno dobrodošao gol Istre sad u nadoknadi...

Ako sutra dobijemo smo 4.
Dobro, dobrooo! Fuć!

J
Sa tri pobjede, sto nije SF, mi smo vjerojatno na -5 od vara.  8)