HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
dinamo je jucer popizdio na Ercega. Ide ona na hlađenje sigurno do proljetnog dijela sezone.

02.12.2025, 10:03 #1036 Last Edit: 02.12.2025, 10:07 by MaČaĆeToMane
Quote from: ispod stijena on 02.12.2025, 09:00@MaČaĆeToMane

Iako to tu ne izgleda ponekad tako, prije svega mislim da sam gospodin, pa neću citirati tvoj navod, prije svega radi zadnje rečenice.

Evo, moram ti reći da radi nekih razloga znam tko je bio zakupio koji sky box ,posebice u tim prvim danima Rujevice.

I te kavanske priče, neka ostanu kavanske. A pojedinac koji je zakupio sky box može zvati koga hoće tako da...možda je i do tvog "prijatelja".

Isto je zanimljivo kako uvijek dva/tri korisnika opetovano plasiraju neku "boombicu" totalno nepovezano, pa svaka slučajnost sa osobnim razlozima i ponekim oblikom kompleksa je nenamjerna.

Neka, bolje je da tako misliš.  :)
(jer ne postoji mogućnost da poznajem nekoga tko za hr prilike dobru lovu daje NK Rijeci  :nisamja: )
da je aktualno, nebi ni napisao, ali prošlo je 5-6 godina
evo Line je javno rekao da je Rijeka namjestila utakmicu, vjerojatno su i to kafanske

purgerska gospoda kmeči na Ercega, a Stojković je (opet) zaslužio isključenje
Europa je jedino mjerilo!

Z
naše oscilacije su krenule u 2/2025, početkom drugog dijela sezona prošle sezone. Uzrok tih osclilacija su prodaje 3 stožerna igrača i ne dovođenje ni jedne zamjene. To ni jedna momčad ne može izdržati.
Uskoro će biti godina dana od toga,a mi se nismo stabilizirali. Ako nejde ni jednom od dva dijametralno suprotna trenera onda nije do trenera. Sportski direktor mora za to odgovarati.

J
Za naš pad (oscilacije) nakon duple krune zaslužno je pun kurac ljudi. Nema tu jednog krivca. Snaga našeg kluba je da brzo izlazimo iz kriza i zato očekujem burno proljeće gdje ćemo se opet veselit

Z
02.12.2025, 10:23 #1039 Last Edit: 02.12.2025, 10:24 by Zelko Maler
Quote from: Johnson on 02.12.2025, 10:22Za naš pad (oscilacije) nakon duple krune zaslužno je pun kurac ljudi. Nema tu jednog krivca. Snaga našeg kluba je da brzo izlazimo iz kriza i zato očekujem burno proljeće gdje ćemo se opet veselit

naš pad je počeo u zimi 2025., a ne nakon duple krune., nakon prodaje 3 standardna provitmca i ne dovođenja nikakvih alternativa.
dokaz tome su Đaletovi rezultati na proljeće.

Postepeni pad Rijeke kreće u ljeto 2024. sa odlascima dobrih (mozda i ključnih) igrača te dovođenje onih koji nisu za Rijeku a to sto smo bili neporaženi te jeseni i bili "jesenski" prvaci jako se zaboravlja na onih 9 neriješenih uz isti broj pobjeda sto bi u svim drugim sezonama uz izuzetke one bilo dovoljno za 3./4.mjesto
Forza Fiume ale!

Z
Quote from: tomyrijeka on 02.12.2025, 10:37Postepeni pad Rijeke kreće u ljeto 2024. sa odlascima dobrih (mozda i ključnih) igrača te dovođenje onih koji nisu za Rijeku a to sto smo bili neporaženi te jeseni i bili "jesenski" prvaci jako se zaboravlja na onih 9 neriješenih uz isti broj pobjeda sto bi u svim drugim sezonama uz izuzetke one bilo dovoljno za 3./4.mjesto

stoji, ali ovo na zimu nas je dotuklo.  Na ljeto je prodan Ivanović i Pjaca je otišao i Hodža, ne znam iz glave ko sve još. Za Ivanovića su barem probali nekako s Andrićem, Pericom i Doganom nešto iskemijati, iako je to sve kriminal., ali na zimu nisu ni probali.

J
Quote from: Zelko Maler on 02.12.2025, 10:42
Quote from: tomyrijeka on 02.12.2025, 10:37Postepeni pad Rijeke kreće u ljeto 2024. sa odlascima dobrih (mozda i ključnih) igrača te dovođenje onih koji nisu za Rijeku a to sto smo bili neporaženi te jeseni i bili "jesenski" prvaci jako se zaboravlja na onih 9 neriješenih uz isti broj pobjeda sto bi u svim drugim sezonama uz izuzetke one bilo dovoljno za 3./4.mjesto

stoji, ali ovo na zimu nas je dotuklo.  Na ljeto je prodan Ivanović i Pjaca je otišao i Hodža, ne znam iz glave ko sve još. Za Ivanovića su barem probali nekako s Andrićem, Pericom i Doganom nešto iskemijati, iako je to sve kriminal., ali na zimu nisu ni probali.
Demantirat će te rezultat. Osvojeno je sve, a dovedeni su nama dostupni igrači koji imaju iskustva u borbi za titulu.

Z
Quote from: Johnson on 02.12.2025, 10:50
Quote from: Zelko Maler on 02.12.2025, 10:42

Demantirat će te rezultat. Osvojeno je sve, a dovedeni su nama dostupni igrači koji imaju iskustva u borbi za titulu.

:svakacast:

Ajmo ne opet o 2023. godini, hvala.

Oko daljnje rasprave o skyboxu: https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=111.0
Daljnja rasprava o transferima: https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=266.0
#navodninavijač

Z
nema veze 2023. godina  s ovim. ja sam se nadovezao na kolegu koju je pisao o ljetu 2024. Glavni problem je zima 2025. kad je počeo baš oštar pad, a to spada pod HNL sezona 2025/26

02.12.2025, 11:19 #1046 Last Edit: 02.12.2025, 11:22 by TIR
Ima veze jer pričamo stoti put ko je kriv što imamo loš kadar, dal je to DRS koji dovede Andrića umjesto Franje, Miško s prodajama iz autobusa, trener ovaj onaj ili šta god. Stoti put ista rasprava o uzroku i posljedici.

A ovi gore raspravljaju koji je sponzor zakupio skybox pa pozvao Mamića u njega 2019. godine...

Sutra je Kup utakmica, daj ono namjestite si prioritete umjesto ovih rupa bez dna od tema. :)
#navodninavijač

Da malo zarotiram smjer rasprave, iako sam prognozirao 12/12 za ova zadnja 4 kola do pauze, možda sam se malo preračunao pa procjenjujem da će i 10/12 biti sasvim zadovoljavajuće.
Dobro, dobrooo! Fuć!

A
02.12.2025, 12:17 #1048 Last Edit: 02.12.2025, 18:09 by ArmadaZg
Dobro je ovdje netko konstatirao jucer/prekjucer, nadam se da ce se prepoznati jer sam zaboravio tko je to bio kako bi mu dao 'credit where the credit is due', ova liga je dobila neizvjesnost ali ne zahvaljujuci kvaliteti - vec ne kvaliteti.

Gledajuci zadnjih nekoliko kola,Rijeka ima mozda i najkvalitetniju ekipu, ali igra kao na ringispilu, ruski rulet.
Dinamo - bez veze. Hajduk - takoder, svake godine isto.
Osijek kao da je sklepan zbrda zdola.
VarazDin u vrhu - tigar od papira, neka izade u Europu, nisam siguran da ce proci Slovence, Latvijce, Bosance, Islandane, sacuvaj Boze nesto jace.
Istra jedne sezone na nesto lici, rasproda. Iduce sezone mislis nece valjda ponoviti, pa opet isto.
Belupo se fura na Jagusica i Nestorovskog, ali ode li Jaga - jadna im majka, vidi pod Varazdin.
Lokomotiva vidi pod Belupo i Varazdin.
Vukovar za klasu jaci Sibenik, ali sve je to jako mrsavo.
U biti, sve je to jedna velika farsa, a ti klubovi u ocima svojih navijaca svi imaju puno vecu snagu pa onda kad krene Europa - cudenje.

Isto kao i licenciranje klubova.
Ako nemas kvalitetu, ne igras prvu ligu.
Vukovar do sada u Vk, od iduceg kola mozda u Osijeku.
Rudes prije toga Kranjceviceva, pa uz empatiju ostatka lige - preko noci doma!?!?

Kako je ono Jarun igrao prije 2 godine, jedno kolo doma Kranjca, pa jedno Kustosija, pa 2 Zapresic, pa jedno Kustosija, pa 2 Kranjca...
Kakav cirkus! Kako uopce ti klubovi znaju gdje moraju doci na utakmicu?

https://www.tportal.hr/sport/clanak/arena-bjelovar-dobila-gradevinsku-dozvolu-evo-kad-ce-stadion-biti-gotov-i-kolko-ce-kostati-20251202
https://sportklub.n1info.hr/nogomet/shnl/arena-bjelovar-dobila-gradevinsku-dozvolu-evo-kad-bi-stadion-trebao-biti-gotov/

QuotePočetak gradnje predviđen je za ožujak 2026., a završetak za srpanj 2027. godine.

Stadion će biti kapaciteta 5000 sjedećih mjesta sa svim uvjetima za igranje najvišeg ranga nogometa u Hrvatskoj, odnosno SuperSport HNL, kao i pretkola europskih međunarodnih natjecanja. U sklopu stadiona već je izgrađeno pet velikih nogometnih terena za treniranje i igranje, što nas čini posebnima po sjajnoj nogometnoj infrastrukturi. Arena Bjelovar je završni čin izgradnje ozbiljnog nogometnog kampa kakvih nedostaje u Hrvatskoj.

Vrijednost gradnje Arene Bjelovar iznosi 13 milijuna eura

Sutrašnji protivnik + NK Bjelovar = buduća Mladost Bjelovar ili kako već.

Uglavnom ozbiljni planovi i nadam se neko novo razumno ime u hrvatskom nogometu, koje će poslovati u svojim okvirima, a ne nekakav Šibenik i takvi u višemilijunskim dugovima anonimnih "rođo" vlasnika...
#navodninavijač