HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

MoloLongo, Stormfall 87 and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: Vado Magnar on 17.06.2025, 13:34Kod Hajduka smo u gostima nakon utakmice playoffa.
Pretpostavljam da su naši ciljali da čim više budu doma dok se igraju kvalifikacijske utakmice. U tom periodu gostujemo kod Osijeka. 9.8. usred sezone. Nadam se da će avionom do tamo jer u protivnom bi put autobusom mogao trajati i 10 sati. A s Osijekom igramo između dvije utakmice trećeg pretkola.

EDIT: ričan me preduhitrio, ali mu je kriv raspored. Igramo s Osijekom, a ne s Istrom. btw.. postoji odlična stranica s kalendarom naših utakmica. Pa ako je netko ne poznaje, evo je: https://samorijeka.com/
svi još peglaju taj raspored.... Index ga je 3-4 puta ispravlajo i još im je kriv......
Očekivanja  do početka rujna,  - 15  bodova u prvenstvu, u Europi, 5 pobjeda i remi.

Quote from: Pesimista on 17.06.2025, 13:39Bas grozan raspored .  :sta:

Pa i ne baš. Samo jedno putovanje u sklopu HNL. Dolaze neposloženi Dinamo, neposloženi Varaždin. Slaven bez pol momčadi. I idemo kod Hajduka nakon Vele Gospe (čitaj ispao iz Europe). 

Kod Osijeka očekujem poraz, ali s Rožmanom nikad ne znaš.
Mogli bu u ovih prvih 5 utakmica ostvariti 10-12 bodova i ući u KL. Čak i ne bih rekao da tražim previše.

Opet zadnje kolo bambusamo naš travnjak

A
Quote from: Vado Magnar on 17.06.2025, 13:44

Pa i ne baš. Samo jedno putovanje u sklopu HNL. Dolaze neposloženi Dinamo, neposloženi Varaždin. Slaven bez pol momčadi. I idemo kod Hajduka nakon Vele Gospe (čitaj ispao iz Europe). 

Mogli bu u ovih prvih 5 utakmica ostvariti 10-12 bodova i ući u KL. Čak i ne bih rekao da tražim previše.
Dolaze nam neposlozeni klubovi a mi posloženi bez Djouahre, Selahija, Radeljica, vjerojatno Fruka i Jankovića čekamo😂

Quote from: Arci1984 on 17.06.2025, 14:36

Dolaze nam neposlozeni klubovi a mi posloženi bez Djouahre, Selahija, Radeljica, vjerojatno Fruka i Jankovića čekamo😂

Mi ćemo biti bez Selahija i vrlo vjerojatno Djuahre. Ove koje si nabrojio su svi tu. Kod Slavena je sve otišlo i njih moramo moći dobiti bez njih. Varaždin je ostao bez najboljeg igrača i vrtio im se Belcar, trebali bi ga moći dobiti. Dinamo je nepoznanica, ali meni se čini da je bolje susresti se njima rano, nego li u 7-8 kolu kada će se već uigrati.

Uglavnom, rekao bih sasvim solidan raspored. Samo jedno gostovanje i tri domaće utakmice do kraje eurokvalifikacija. Puno bolje nego li da je obrnuto. Putovati po Hrvatskoj za vrijeme turističke sezone je katastrofa. A o vrućinama da ne govorimo.

A
17.06.2025, 15:22 #21 Last Edit: 17.06.2025, 15:28 by Arci1984
Quote from: Vado Magnar on 17.06.2025, 14:55
Quote from: Arci1984 on 17.06.2025, 14:36

Mi ćemo biti bez Selahija i vrlo vjerojatno Djuahre. Ove koje si nabrojio su svi tu. Kod Slavena je sve otišlo i njih moramo moći dobiti bez njih. Varaždin je ostao bez najboljeg igrača i vrtio im se Belcar, trebali bi ga moći dobiti. Dinamo je nepoznanica, ali meni se čini da je bolje susresti se njima rano, nego li u 7-8 kolu kada će se već uigrati.

Uglavnom, rekao bih sasvim solidan raspored. Samo jedno gostovanje i tri domaće utakmice do kraje eurokvalifikacija. Puno bolje nego li da je obrnuto. Putovati po Hrvatskoj za vrijeme turističke sezone je katastrofa. A o vrućinama da ne govorimo.
Radeljic je prodan u Dinamo a za ostale ima vremena do tih utakmica. Čim dođe zadovoljavajuća ponuda nema ih.
Ali to je nebitno. Komentirao sam jer si napisao neposlozeni Dinamo. Budimo realni da je nama došao Vidovic, Villar, Ljubicic, Lisica,....vec bi pisali ovdje da imamo u najmanju ruke grupu Europa lige je je Konferencijska smeće a u prvenstvu razvaljujemo.

Ne dvoji nitko da su to kvalitetni igrači, ali oni uskaču u jako velike cipele.

Vidović sa 70 minuta igre u proteklih 365 dana uskače u Pjacine koji je možda bio slab s obzirom na hype, ali je uredno načeo Qarabag u obje utakmice, u najvažnijem dvoboju sezone.
Villar vjerojatno upada umjesto Mišića o čijem se odlasku spominje, a govorimo o čovjeku za kojeg se već godinama zna da ako ga zatvoriš, Dinamo gubi. Da, nije svatko dobio broj 10 u Španjolskoj reprezentaciji, ali Villar dolazi s referencom kao nama Djouahra prošlog ljeta - bio dobar u 2. španjolskoj.
Lisica je Istrin višegodišnji projekt kojeg će na kraju prodati skoro za pola manje novaca nego Bakrara, Perkovića, Beyatta... Plus što je dobar u kontraškom klubu, tek treba pokazat da je nešto više od kolege Hoxhe na drugoj strani.
Ljubičić je pojačanje i iskusnjara, sve stoji, ali uletava umjesto Sučića koji je iskoračio put Intera dok se ovaj sa 28 nakon 10 godina Austrije i Bundeslige spušta u Dinamo.

I to sve pod Kovačevićem koji u svojih 30 godina igračke i trenerske karijere skoro nikad nije napustio Čakovec, Varaždin i Koprivnicu osim godinu dana na kraju igračke karijere kad je išao u Sloveniju i Albaniju. I sad će on dobit jednom španjolsku reprezentativnu desetku u ruke, i sve će kliknut od prvog dana. Nije to ni blizu posloženog, jer oni će napravit najveći remont u ohoho godina. Ne pušim.
#navodninavijač

A
Quote from: TIR on 17.06.2025, 15:48Ne dvoji nitko da su to kvalitetni igrači, ali oni uskaču u jako velike cipele.

Vidović sa 70 minuta igre u proteklih 365 dana uskače u Pjacine koji je možda bio slab s obzirom na hype, ali je uredno načeo Qarabag u obje utakmice, u najvažnijem dvoboju sezone.
Villar vjerojatno upada umjesto Mišića o čijem se odlasku spominje, a govorimo o čovjeku za kojeg se već godinama zna da ako ga zatvoriš, Dinamo gubi. Da, nije svatko dobio broj 10 u Španjolskoj reprezentaciji, ali Villar dolazi s referencom kao nama Djouahra prošlog ljeta - bio dobar u 2. španjolskoj.
Lisica je Istrin višegodišnji projekt kojeg će na kraju prodati skoro za pola manje novaca nego Bakrara, Perkovića, Beyatta... Plus što je dobar u kontraškom klubu, tek treba pokazat da je nešto više od kolege Hoxhe na drugoj strani.
Ljubičić je pojačanje i iskusnjara, sve stoji, ali uletava umjesto Sučića koji je iskoračio put Intera dok se ovaj sa 28 nakon 10 godina Austrije i Bundeslige spušta u Dinamo.

I to sve pod Kovačevićem koji u svojih 30 godina igračke i trenerske karijere skoro nikad nije napustio Čakovec, Varaždin i Koprivnicu osim godinu dana na kraju igračke karijere kad je išao u Sloveniju i Albaniju. I sad će on dobit jednom španjolsku reprezentativnu desetku u ruke, i sve će kliknut od prvog dana. Nije to ni blizu posloženog, jer oni će napravit najveći remont u ohoho godina. Ne pušim.
Sve je to u redu ali meni su nebitni drugi klubovi ali oni barem rade i na početku priprema će imat skoro sve igrače a mi ćemo dovodit pred kraj 8 mjeseca kad vise nemaju kamo. Htio sam samo rec kako neke klubove se naziva neposlozeni Itd a di smo mi. Daleko ćemo mi bit od posložene ekipe.

Quote from: Arci1984 on 17.06.2025, 16:04
Quote from: TIR on 17.06.2025, 15:48Ne dvoji nitko da su to kvalitetni igrači, ali oni uskaču u jako velike cipele.

Sve je to u redu ali meni su nebitni drugi klubovi ali oni barem rade i na početku priprema će imat skoro sve igrače a mi ćemo dovodit pred kraj 8 mjeseca kad vise nemaju kamo. Htio sam samo rec kako neke klubove se naziva neposlozeni Itd a di smo mi. Daleko ćemo mi bit od posložene ekipe.
Slažem se. Malo smo se umislili nakon što smo osvojili duplu krunu  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

To što se neke naziva neposloženima ne znači da taj koji je to pisao (ja) misli da smo mi posloženi. Mislim da je raspored dobar. Mogao je i bit bolji, a mogao je i biti puno, puno gori. Jedno gostovanje i igranje protiv neposloženih momčadi je dobrodošla stvar.

Ono što ne kužim na ovom forumu je kako se uspije doći iz tvrdnje "Dinamo je neposložen" do tvrdnje "mi smo posloženi".   :jbg:  :bo:

Dinamo je neposložen. Sada, trenutno. Ali je skoro pa definirao roster, Sada. prije početka priprema . A prvu utakmicu igraju za 1,5 mjesec. I  ( osim Gode ) su doveli ili imaju igrače koje bi mi jučer potpisali da možemo.

17.06.2025, 20:55 #27 Last Edit: 17.06.2025, 20:56 by Vado Magnar
Quote from: Krkan on 17.06.2025, 20:35Dinamo je neposložen. Sada, trenutno. Ali je skoro pa definirao roster, Sada. prije početka priprema . A prvu utakmicu igraju za 1,5 mjesec. I  ( osim Gode ) su doveli ili imaju igrače koje bi mi jučer potpisali da možemo.

Tako je. Sve točno.
Nekoliko pitanja - moje mišljenje:
a) hoće li se posložiti za 45 dana? - Ja ne bih rekao. Pa nemaju ni jasan kostur momčadi, a o uigranosti da i ne pričamo.
b) hoće li će biti jednako dobra momčad kao ona koja je pobjeđivala u ligi prvaka? - Ja mislim da ne. Evenutalno u drugoj polovici prvenstva.
c) hoće li taj prijelazni rok biti bezbolan? Bez gubitka bodova protiv slabijih momčadi? - Ja mislim da ne.
i onda
d) je li bolje igrati čim prije s njima ili kasnije kada se već bolje poslože? - Ja bih rekao čim prije.

I na kraju krajeva, pitanje koje smo već povukli na forumu, jesmo li baš sigurni da Boban radi dobar posao.

A što se nas tiče - pa nismo mi propali. Naprotiv!
Ako ćemo trenutno stanje kod nas je takvo da je za sada otišao samo Goda. Naravno, gotovo sigurno odlazi Selahi i vrlo vjerojatno Djuahra. Drugi su tu. Neki su već otpisali i Fruka i Jankovića i Radeljića, ali jesmo li baš sigurni da će svi oni odlepršati do 16.8. kada mi igramo s Dinamom? Dakle, naša momčad je više manje tu i kvragu valjda imamo nešto vjere i u momčad i u struku koja je digla dve kante!
A i doći će nam još igrača.

Dakle, bolje je ići na Dinama čim prije jer su oni neposloženi, a mi smo i dalje više manje isti.

S
Quote from: Vado Magnar on 17.06.2025, 20:55
Quote from: Krkan on 17.06.2025, 20:35Dinamo je neposložen. Sada, trenutno. Ali je skoro pa definirao roster, Sada. prije početka priprema . A prvu utakmicu igraju za 1,5 mjesec. I  ( osim Gode ) su doveli ili imaju igrače koje bi mi jučer potpisali da možemo.

Tako je. Sve točno.
Nekoliko pitanja - moje mišljenje:
a) hoće li se posložiti za 45 dana? - Ja ne bih rekao. Pa nemaju ni jasan kostur momčadi, a o uigranosti da i ne pričamo.
b) hoće li će biti jednako dobra momčad kao ona koja je pobjeđivala u ligi prvaka? - Ja mislim da ne. Evenutalno u drugoj polovici prvenstva.
c) hoće li taj prijelazni rok biti bezbolan? Bez gubitka bodova protiv slabijih momčadi? - Ja mislim da ne.
i onda
d) je li bolje igrati čim prije s njima ili kasnije kada se već bolje poslože? - Ja bih rekao čim prije.

I na kraju krajeva, pitanje koje smo već povukli na forumu, jesmo li baš sigurni da Boban radi dobar posao.

A što se nas tiče - pa nismo mi propali. Naprotiv!
Ako ćemo trenutno stanje kod nas je takvo da je za sada otišao samo Goda. Naravno, gotovo sigurno odlazi Selahi i vrlo vjerojatno Djuahra. Drugi su tu. Neki su već otpisali i Fruka i Jankovića i Radeljića, ali jesmo li baš sigurni da će svi oni odlepršati do 16.8. kada mi igramo s Dinamom? Dakle, naša momčad je više manje tu i kvragu valjda imamo nešto vjere i u momčad i u struku koja je digla dve kante!
A i doći će nam još igrača.

Dakle, bolje je ići na Dinama čim prije jer su oni neposloženi, a mi smo i dalje više manje isti.

Zanimljiva analiza, ali užasno ishitrena. Sve ovo pada u vodu dok kažeš "keks". Ovisno o brdu faktora, a još nismo ni krenuli. S pripremama, a kamoli slaganjem momčadi, uhodavanjima i hvatanjem neke natjecateljske forme.

A
Quote from: Vado Magnar on 17.06.2025, 18:02To što se neke naziva neposloženima ne znači da taj koji je to pisao (ja) misli da smo mi posloženi. Mislim da je raspored dobar. Mogao je i bit bolji, a mogao je i biti puno, puno gori. Jedno gostovanje i igranje protiv neposloženih momčadi je dobrodošla stvar.

Ono što ne kužim na ovom forumu je kako se uspije doći iz tvrdnje "Dinamo je neposložen" do tvrdnje "mi smo posloženi".  :jbg:  :bo:
Zato jer si to napisao kao odgovor na grozan raspored. Kao nije grozan jer dolazeneposlozeni Dinamo i Varazdin..... al nebitno sve to. Nisam ja se nešto prepirat ili tako nešto. Htio sam rec da treba gledat sebe a ne druge. Dinamo će nažalost do tad bit kompletiran puno prije i dosta uigran za razliku od nas