HNL sezona 2025/2026

Started by Vanjska Anasa Sharbinija, 12.06.2025, 20:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sere mi se kako se juznjacima gura titula u ruke iz sezone u sezonu :jbg:
Ajmo sad iznenadit sami sebe i nasamarat dinamo na maksimiru, napravit skalp magaradi na ruji i vratit se u utrku. Zvuci nemoguce, da, isto kao i pobjeda Vukovara protiv zagrebackih konjisara.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

K
Quote from: kauzalni neksus on 27.10.2025, 21:03Ako preživi Kovačević do subote, baš me zanima kako će to izgledati

Imamo trenera koji uz sve svoje vrline i mane nema kompleks Tuhobića, vidjet ćemo  :bo:

Dat otkaz kovacevicu sad? :sta:

O
Quote from: KadOkrenemSe on 27.10.2025, 21:06
Quote from: kauzalni neksus on 27.10.2025, 21:03Ako preživi Kovačević do subote, baš me zanima kako će to izgledati

Imamo trenera koji uz sve svoje vrline i mane nema kompleks Tuhobića, vidjet ćemo  :bo:

Dat otkaz kovacevicu sad? :sta:

Jebe mi se za njega

Kako su oprali ovaj naovodni prekrsaj nad galesicem hahaahahahahahah

O
Šta bi volio da bezlični ispadne, a to bi im se moglo dogoditi

B
A gle- do pred 3 kola hajduk je bio prozivan kao trula momcad i Garcia se nije snasao, a za dinamo je bilo pitanje trenutka kada ce rijesit prvenstvo.

Sada je dinamo los, a hajduk atomski. Opet ce se to brzo okrenut. Sto se tice blizanaca nisu nedohvatljivi.
No necu to zazivat jer sad nam netreba pritisak, nije trebalo srat po Sanchezu pred mjesec dana, ne treba ni euforija sad. Ja sam otpisao ovu Hnl sezonu, pa ako nes bude -super. Ali- odrzimo li neki pristojan razmak do zime, odradimo pripreme, rijesimo se balasta uz pokoje pravo pojacanje na kriticnim pozicijama...

M
Vukovar skida samo velikane.

I
Quote from: Deba on 27.10.2025, 21:18Kako su oprali ovaj naovodni prekrsaj nad galesicem hahaahahahahahah

Kiks Galeta, ali mali škuri ima ruku na njemu i odguruje ga u skoku....jbg

Meni iskreno nije jasno što su se jučer baš toliko zajapurili Vejić i Jeličić na to. Ovisno koji snimak gledaš radi se o simulaciji ili faulu. Ona pozicija kamere i kut iz kojeg je to vidio i Bel je nema veze s faulom i zato on to nije ni sudio. I onda vidiš iz drugog kuta gdje se vidi odgurivanje dlanom i potpuno ispruženom rukom. Kontakt ramenom i nadlakticom je nešto prihvatljivo i dozvoljava recimo jači intenzitet, ali ovakvo odgurivanje je vidljiva namjera da nepropisno dođeš do lopte.
Ono za što im dajem za pravo je bilo cinično pitanje bi li se sudio penal da je bila obrnuta situacija, a ja bih još nadodao i bi li ovisilo u čijem šesnaestercu. Znači po meni ono što svi znamo je da se ne bi isto presudilo iz VAR sobe da je bila obrnuta situacija.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: moreplovac on 27.10.2025, 22:22Vukovar skida samo velikane.

Ljudi u ponedjeljak ove sezone odigrali dvije utakmice protiv nas i Dinama i u obje uzeli 6 bodova.
Da igraju samo ponedjeljkom bili bi prvaci.

T
Zanimljivo da je po simulacijama 50:50 hoćemo li bit u top 4You cannot view this attachment.

Z
Doznajemo: Rožman više nije trener Osijeka, mijenja ga Sopić - tportal https://www.tportal.hr/sport/clanak/doznajemo-rozman-vise-nije-trener-osijeka-mijenja-ga-sopic-20251028

Aajmooooo.

Jedva cekam agresivnu čelavu žarulju na Rujevici.

Groundhog day u HNL.

Sad ce to lijepo malo poslagat, prec ce s Rozmanove taktike i progresije na najosnovniju varijantu 4231 da dibidusi ne moraju puno mislit i da iskoristi sva krila, pa ce to bit na energiji super do zime, pa onda malo sarenije na proljece, a tamo oko repre-pauze u 10/2026 nakon 5 poraza, 2 remija i pobjede ide pedala i tour de podcast.

Full HNL experience. Osim sto ce mozda imat dulju lajnu u Os jer se ne ocekuje toliko jak rezultat, niti gazdu zivo briga sta ce on lajat i kome. Nece ni moc doc do gazde, samo do Cohija.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Zelko Maler on 28.10.2025, 13:25Doznajemo: Rožman više nije trener Osijeka, mijenja ga Sopić - tportal https://www.tportal.hr/sport/clanak/doznajemo-rozman-vise-nije-trener-osijeka-mijenja-ga-sopic-20251028

Aajmooooo.

Jedva cekam agresivnu čelavu žarulju na Rujevici.

Poslije subote Kova bivši, Boban odrešuje kesu i dovodi Rieru iz Celja, Celje se raspada i mi im zabijamo 5 komada u KL

L
Quote from: Tmatic on 28.10.2025, 13:15Zanimljivo da je po simulacijama 50:50 hoćemo li bit u top 4You cannot view this attachment.
Bogami bitan napredak smo napravili zadnjih par kola, bilo je oko 35% prije par kola. Po ovome se vidi da nas i statistike vide na trećem mjestu.