Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

Indeficienter and 6 Guests are viewing this topic.

#navodninavijač

31.08.2024, 12:04 #481 Last Edit: 31.08.2024, 12:05 by D2
@TIR molim te prenesi gđi. Fućak moje iskrene pohvale za tekst, evo ja neću više ni jedan post napisati na tu temu jer sve što sam do sad napisao ili što bih napisao je ona tu navela. Da je ocjenjujem na Coppi za ovaj tekst bi od mene dobila 10.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
OK.  Hvala na tekstu. Više nego dobro ali kod mene otvara neka dodatna pitanja. Već je ovdje spominjana mogućnost potpisivanja nekog kondicijskog stručnjaka koji bi bio iznad ekipe koju dovodi trener. Ima li toga u nekim klubovima, ako da, kako funkcionira? Moje mišljenje je da bi taj netko onda imao višegodišnje podatke i mogao reagirati na loš rad pravovremeno. Mislim da u Rijeci ima netko zadužen za liječničku službu a liječnici na klupi se mijenjaju. Pod njega/nju spadaju i fizioterapeuti i ima znači netko tko vrednuje njihov rad. Može li se to preslikati na kondicijskog?
Dalje, šta praktično znači da je grad vlasnik 30 posto dionica? Šta to donosi predstavniku grada u upravi i ovom iz Rijeka sporta koji figurira kao neki predsjednik/potpredsjednik? Ako uopće još postoji. Mogu li oni utjecati na ikakve odluke ili su samo fikusi ili po novom profesionalni klimači? Isto me zanima ima li podataka o tome prima li Ivaniš stvarno neku apanažu za sjedenje tamo. Nekako sumnjam jer mi je nespojivo da sponzorira klub iz privatne klinike i onda prima nešto nazad od kluba. Svejedno, ako netko zna volio bih znati i ja. 😀
E sad, prodaja dionica navijačima. Koje dionice su se trebale prodavati? Iz gradskog portfelja ili nekako drugačije? Šta bi to značilo efektivno na strukturu vlasništva i koje bi bile mogućnosti novih vlasnika vezano za upravljanje ili donošenje bilo kakvih odluka u klubu?
Akademija. Skautska služba. Kako to funkcionira? Tko je doveo braću Smolčić, Galešića i ostale u mlađe kategorije i tko to odlučuje, gleda i na kraju amenuje?
Možda nisam jedini koga ovo zanima pa ako se kome da bio bih zahvalan.
FF

K
Smolčići su došli tu u školu i sami došli u klub(pričao u Podcast inkubatoru) nikakav skaut ih nije gledao, jer da je nebi ni došli

Uglavnom svaki trener zahtjeva svog kondicijskog, nekad po cijenu ne dolaska u klub, ali može se imat svog na duge staze, samo što od Uga nemamo takvu kvalitetu koja bi nama ostala, a i da imamo oteli bi nam ko i trenera

K
Kad pročitam tekst ovako napisan i nije talo loše, pogotovo sa obzirom na ulog

Jel Rijeka Danas  već prenijela ekskluzivnu riječ?  ;D

-
Nisu još stigli prepisati.

Se zna kolika je izlazna klauzula?

Sorry, morao sam.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 31.08.2024, 19:32Se zna kolika je izlazna klauzula?

Sorry, morao sam.  8)

Možda da se preimenujemo prema sponzoru, kao npr Red Bull Salzburg.
Mi bi se mogli zvati HNK Izlazna Klauzula Rijeka  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

B
1,5 milijuna eura. S tim da 50 posto dijelimo sa dinamom, preostali iznos na tri dijela Rijeka, igrac i agent. Ali uspjeli smo postici da putne troskove i printanje papira za ugovor snosi sam igrac.

:vijesti:  :vijesti:

O (ne)slavlju golova i gdje se nalazio naš jedini napadač u kadru u svibnju 2024. godine... :nisamja:

https://www.twitter.com/nepresusan/status/1830552403738771695
#navodninavijač

Ma to je novovijeka fora. Razumijem igrača koji je odrastao u klubu, tamo postao legenda pa onda da ne slavi, ali ovi prolaznici su samo proračunate pi... bez karaktera.

Dio "zasluga" za to ide i novovjekim navijačima koji su isto pahuljice i dure se kad protivnički igrač slavi gol, pogotovo pred njihovom tribinom.
Pa onda ove pahuljice od igrača više ne znaju jel smiju slaviti gol ili ne. A onda još kad smiju, onda potroše pol treninga na smišljanje slavlja.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: TIR on 02.09.2024, 12:25:vijesti:  :vijesti:

O (ne)slavlju golova i gdje se nalazio naš jedini napadač u kadru u svibnju 2024. godine... :nisamja:

https://www.twitter.com/nepresusan/status/1830552403738771695

Krama ne ulazi u istu rečenicu sa ovim jadnicima.