Komentari tekstova

Started by TIR, 05.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

beetlebum, Snowcrash and 1 Guest are viewing this topic.

R
Meni je najrealnija opcija kako neće bit ni krova ni stadiona.

Rujevicu je trebalo graditi kao stadion a ne kao zamjenski stadion i to je kraj price.

R
Quote from: Deni323 on 19.01.2026, 13:05Rujevicu je trebalo graditi kao stadion a ne kao zamjenski stadion i to je kraj price.

Evo rješenja, urediti Kantridu kao zamjenski stadion, dok se trenutni zamjenski stadion uredi kao trajni, novi stadion.

25.01.2026, 17:08 #903 Last Edit: 25.01.2026, 17:14 by George Bush
Ne idem na utakmnice jedno 30 godina..odkad se zabranjuje ili nije moguća komunikacija između sektora, na kantridi kordon policije između b i zapada npr, na rujevici ni ne mozes sa zapada na istok, ni sa sjevera na istok. Rujevica je realno stadion za srušiti bez sa nekim kioscina iznad sjevera i ne natkrivena a cijene kao alianz arena..., takodjer karte dan prije, dan poslje, penzioner koji ne cuje, popust za penzionera koji ne vidi itd..
Nogometni Expert

Sorry, ali meni je to smiješno. Ali svakome kako mu odgovara.

:vijesti:  :vijesti:

Je li Rijekin ulazak u utakmicu preziheraški? Provjerili smo kako je bilo kod Sanchezovih prethodnika.

https://nepresusan.com/internacionalna-rijeka-dizelaski-pristup/

#navodninavijač

S
Imam primjedbu na taj graf: ima prilično različit broj utakmica per trener, na osnovi koje je računata aritmetička sredina (Ne znam da li je medijan ili ar. sredina?) vrijednosti xG.
Primjer: u 38 utakmica (što je gotovo duplo od Sancheza), Đalović odskače u 4 utakmice.
----------
Ali članak je na mjestu, mi igramo tako da udavimo protivnika u prvih 45, a onda promjenom položaja i pritiska igrača na suparničke rupe - dolazimo do realizacije.
Celje je školski primjer sanchezove dinamike utakmice.

S
Today at 00:54 #907 Last Edit: Today at 01:11 by Snowcrash
Išao sam izračunat median xG (koji je bolja aritmetička normalizacija razlike broja utakmica, jer "poreže" malobrojne vrhove), s uključenim utakmicama gdje je xG=0;
Za provjeru točnosti OCR podataka sam dodao kalkuliranu vrijednost Mean xG (koji je prethodno izračunat za ishodišni graf).
Razlika je mnogo manja:

MetricSopić  Đalović  Sanchez
Games Played493820
Median xG per game(incl. zeros)   0.215  0.192 0.178
Mean xG per game (incl. zeros)0.200.150.12

@Snowcrash čisto opaske radi, oba opisa izračunatih vrijednosti ti navode "uključujući nule".
S druge strane imamo uzorke koji su za prethodna dva trenera dupli. E sad kad se tu uzmu i tvoje brojke, recimo kako je trenutno promatrati ovo malo preduhitreno.
Odnosno u brojkama tražiti potvrdu dojma kako Victor možda "lošije" ulazi u utakmice, ali to onda nadoknađuje zamjenama i drugim poluvremenom nakon što je imao priliku na samoj utakmici dodatno "analizirati" protivnika.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo