Coppa 25/26 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 20.07.2025, 11:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zaf on 28.09.2025, 13:59Mlad si. Ne sjecas se Markovića, ako govorimo o pometanju problema pod tepih...

Problema? Nema nikih problema  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Lurkam tako po Coppi i vidim da se sastav našeg prošlogodišnjeg šampiona i ovogodišnjeg najboljeg pogađača ako se uzme popularni ppg @Kikos250 razlikuje u četiri imena od pretpostavljenog sastava na sofi. To mi govori da Sanchez sprema neka iznenađenja o kojima mi koji nismo unutra nismo ni razmišljali. Pada mi na pamet da bi ta četvorica mogli biti Lasickas kao siguran i netko između Devetka, Menala, Čopa i Gojaka ili Ndockyta. Pa @Kikos250, napiši šta si igrao na Coppi a ja obećajem da neću ništa promijeniti u svom odabiru.

PPG odnosno bodovi po kolu ne bi bili loš dodatak tablici ako nam @Gnjusna Izdajica nekad ulovi vremena za nova ažuriranja.

A naravno sad treba razmišljati i o sustavu s 3 otraga za odabir formacije, što također fali, ccc. :neretljak:
#navodninavijač

Kad sam ja zatrazio sustav s 3 otraga ccc  8)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: Iqteam on 23.10.2025, 09:42Lurkam tako po Coppi i vidim da se sastav našeg prošlogodišnjeg šampiona i ovogodišnjeg najboljeg pogađača ako se uzme popularni ppg @Kikos250 razlikuje u četiri imena od pretpostavljenog sastava na sofi. To mi govori da Sanchez sprema neka iznenađenja o kojima mi koji nismo unutra nismo ni razmišljali. Pada mi na pamet da bi ta četvorica mogli biti Lasickas kao siguran i netko između Devetka, Menala, Čopa i Gojaka ili Ndockyta. Pa @Kikos250, napiši šta si igrao na Coppi a ja obećajem da neću ništa promijeniti u svom odabiru.

To je kao da ribolovca pitaš gdje mu je pošta za orade  8)

I
23.10.2025, 13:49 #110 Last Edit: 23.10.2025, 13:52 by Iqteam
Quote from: Kikos250 on 23.10.2025, 13:37To je kao da ribolovca pitaš gdje mu je pošta za orade  8)

Pošteno.
Strpit ću se još tih par sati.
A i promijenio si opet nešto.  ;)

Ako se potvrdi odgoda, a vjerujem da hoće, da li će Coppa za ovu tekmu ostati zaključana ili?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Trenutno je Coppa izračunala rezultat 0:0.
Postave su ionako izračunate na početku.
Ako se ikad ova utakmica završi bodovi za rezultat, ako bude drugačiji, biti će dodani i oduzeti.

Ocjenjivanje igrača je trenutno zatvoreno - pa vi pamtite kako je tko igrao u prvih 13 minuta, u nastavku prvog poluvremena i tako dalje....

Pogađanje za Osijek je otvoreno.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

I
Pogađanje za Osijek - Rijeka?
Biti će opet problema.
Rijeka - Osijek je utakmica.

Quote from: Iqteam on 24.10.2025, 06:55Pogađanje za Osijek - Rijeka?
Biti će opet problema.

Ispravljeno.

@FFCastle @-RIJEKA-  @Bred @Iqteam

MOLIM PROVJERITE DA LI VAM JE REZULTAT OK UPISAN.

K
Quote from: Iqteam on 23.10.2025, 13:49
Quote from: Kikos250 on 23.10.2025, 13:37To je kao da ribolovca pitaš gdje mu je pošta za orade  8)

Pošteno.
Promijenim jedno 5 puta prije svakog kola. A daj mi reci gdje uopće mogu vidjeti postave koje su drugi stavili?

I
Quote from: Gnjusna Izdajica on 24.10.2025, 09:01
Quote from: Iqteam on 24.10.2025, 06:55Pogađanje za Osijek - Rijeka?
Biti će opet problema.

Ispravljeno.

@FFCastle @-RIJEKA-  @Bred @Iqteam

MOLIM PROVJERITE DA LI VAM JE REZULTAT OK UPISAN.

Ispravan rezultat.
Ne znam samo čemu galama.  :neretljak:

I
Quote from: Kikos250 on 24.10.2025, 10:13
Quote from: Iqteam on 23.10.2025, 13:49

Pošteno.
Promijenim jedno 5 puta prije svakog kola. A daj mi reci gdje uopće mogu vidjeti postave koje su drugi stavili?

Pa ne možeš ali možeš vidjeti pogođene kad sofa izbaci svoja predviđanja. Mislim, broj pogođenih.
Znam recimo da uvijek igraš 0:0.

Šjor Gnjus šjor Gnjus, što je s bodovima od Sparte? Jednom u nikad pogodim rezultat i odma problemi. :sta:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 25.10.2025, 19:37Šjor Gnjus šjor Gnjus, što je s bodovima od Sparte? Jednom u nikad pogodim rezultat i odma problemi. :sta:
Šjor Gnjus je na trenutno odsutan pa će obračun rezultata protiv Sparte malo kasniti. Inače i ja sam ubo rezultat...