Coppa 25/26 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 20.07.2025, 11:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kako se boduje rezultat? Za jučer sam gađao 2:0 a bilo je 3:0 i to samo bodić nosi?  :bo:
FF

QuoteNatjecateljski dio boduje se prema sljedećim pravilima:
- pogođen igrač: 1 bod
- pogođen sastav: 15 bodova (poništava bodove po pogođenom igraču)
- točan ishod: 1 bod (1x2)
- točan broj golova Rijeke: 2 boda
- točan rezultat: 5 bodova (poništava bodove točnog broja golova Rijeke i bodove točnog ishoda)
#navodninavijač

Čisto da se zna da se utakmica sa Istrom još igra što se tiče Coppe. Bodovi za početne sastave su dodijeljeni kao i oni za trenutni rezultat 1:1. Ocjenjivanje nije otvoreno.

https://nepresusan.com/tribina/index.php?action=coppa;a=leaderboardhistory;season=4;contest=0;match=133

Pošto se utakmica nastavlja u siječnju nemam pojma da li se nastavlja sa istim sastavima? Ako mogu ići novi sastavi onda ćemo opet pogađati.

Shakhtar je na vratima...

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ako se utakmica ne nastavlja unutar 24 sata, onda se utakmica ne nastavlja uopce nego se igra nova (jasno ako nije proslo onih 74 ili koliko tocno minuta nakon kojih ostaje rezultat koji je bio u trenutku prekida).
Tako da ovo jucer se nije ni dogodilo, kao ni jedini gol Knezevica za Rijeku protiv HDa kad nam je nestalo struje na poluvremenu.

Napokon 11/11 8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Sunce li mi žareno.

10/11. Ja napadača pogodit nikad neću  ;D
Dobro, dobrooo! Fuć!

Nešto ne štima. Svi smo dobili 15 bodova za sastav. Ajde @Gnjusna Izdajica baci oko na Coppu. Divlja zvijer se otela kontroli.

I
Quote from: D2 on 13.01.2026, 08:44Pored Victora i njegove ideje o 30ak igrača koji konkuriraju za sastav, Istrijani slobodno mogu dobiti 8K klupsku snimku sa 16 kamera i svim GPS podacima igrača i opet neće znati tko će istrčati na teren i na kojem mjestu.  8)

Čini se da je i organizatorima Coppe postalo jasno da je pogađanje sastava izgubilo svaki smisao pa je taj dio foruma zamro.  :neretljak:

Quote from: Iqteam on 13.01.2026, 08:52Čini se da je i organizatorima Coppe postalo jasno da je pogađanje sastava izgubilo svaki smisao pa je taj dio foruma zamro.  :neretljak:
Ovo su laži i dezimformacije. Organizatori Coppe su uprao izdali nalog nosačima da uđu u područje Kvarnera i na svaku slijedeću provokaciju oštro ćemo djelovati  :neretljak:

Ako dobro shvaćam ovaj HNL cirkus od prekida u nastavku utakmice ne trebaju početi igrači koji su bili na terenu u trenutku prekida. Molim da me ispravite ako nije tako.

Za sada rješenje na Coppi je kako slijedi:
Za prvu utakmicu s Istrom priznajemo bodove za sastav, ali za rezultat nitko nije dobio ništa.
Za drugu utakmicu s Istrom dijeliti će se bodovi za sastav i bodovi za konačni rezultat utakmice.

Pogađanje je otvoreno.

I
15.01.2026, 15:59 #159 Last Edit: 15.01.2026, 15:59 by Iqteam
Quote from: Vado Magnar on 22.12.2025, 21:58Nešto ne štima. Svi smo dobili 15 bodova za sastav. Ajde @Gnjusna Izdajica baci oko na Coppu. Divlja zvijer se otela kontroli.

Ovaj isto provocira. Misli na utakmicu s Goricom.

Quote from: Iqteam on 15.01.2026, 15:59
Quote from: Vado Magnar on 22.12.2025, 21:58Nešto ne štima. Svi smo dobili 15 bodova za sastav. Ajde @Gnjusna Izdajica baci oko na Coppu. Divlja zvijer se otela kontroli.

Ovaj isto provocira. Misli na utakmicu s Goricom.

@Vado Magnar sam izignorirao (potpuno nebitan lik  :neretljak: ), ali nakon što me je @Snjesko upozorio ustanovio sam grešku kod obračuna bodova za Goricu. Hvala i @Iqteam

Sada je to riješeno.

Coppa, ... to još postoji i ljudi to još uvijek koriste?!?
 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Ne bin tel da ispadnem  čangrizav, ali ni ovih novih va Coppi.

Quote from: ričan on 16.01.2026, 10:46Ne bin tel da ispadnem  čangrizav, ali ni ovih novih va Coppi.

Samo budi.
Morchiladze i Barišić su u Coppi, Butić i Iankov na posudbi.

B
Kada pogađamo rezultat za zaostalu utakmicu sutra protiv Istre dali je početni rezultat 0:0 ili 1:1?