Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K

To je ok. Znači da te nije skinuo odjednom bez veze, već si pod prismotrom neko vrijeme. A čak te je i vratio nazad. Bolje je ukloniti nepodobne i neodgovorne pojedince nego , kao neki, svima ugasiti komentare.
[/quote]

Na tim grupama i stranicama na društvenim mrežama kad administrator klikne na nečije ime u komentarima, izađu mu svi komentari te osobe na tim kanalima.
Nije da se itko prati nego nakon takvog komentara, netko je kliknuo na tvoje ime i vidio povijest svih tvojih komentara di im se očito nešto ne sviđa.
[/quote]

skinup me jer mu se nije svidio komentar....nije bilo vrijeđanja niti ičega sličnog jer to nije moj način komunikacije.....a da, često sam kritizirao poteze Miškovića još tamo od pisma podrške Mamiću ....
[/quote]

Znači da su tvom slučaju imali puno strpljenja.

F
Quote from: Krkan on 08.09.2025, 13:37To je ok. Znači da te nije skinuo odjednom bez veze, već si pod prismotrom neko vrijeme. A čak te je i vratio nazad. Bolje je ukloniti nepodobne i neodgovorne pojedince nego , kao neki, svima ugasiti komentare.

Na tim grupama i stranicama na društvenim mrežama kad administrator klikne na nečije ime u komentarima, izađu mu svi komentari te osobe na tim kanalima.
Nije da se itko prati nego nakon takvog komentara, netko je kliknuo na tvoje ime i vidio povijest svih tvojih komentara di im se očito nešto ne sviđa.
[/quote]

skinup me jer mu se nije svidio komentar....nije bilo vrijeđanja niti ičega sličnog jer to nije moj način komunikacije.....a da, često sam kritizirao poteze Miškovića još tamo od pisma podrške Mamiću ....
[/quote]

Znači da su tvom slučaju imali puno strpljenja.
[/quote]

nema smisla dalje krkane...

Quote from: Krkan on 08.09.2025, 09:21...u idućoj reprezentativnoj pauzi će se pristupiti uklanjanju sjedalica sa sjeverne i istočne tribine da bi se opet uvelo stajanje. Kao nekada.
Šalu na stranu, ali vani još uvijek ima tih stajanja. Npr. onaj stadion na kojem je do jučer Franjo trčao u Begiji je većinom bez stolica. Stadioni imaju i dosta preklopnih stolica koje isto omogućavaju stajanje. Tako da koliko god si to napisao u šali, ....  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Pitanje za podcast (da se vratimo na temu), koja su očekivanja u vezi stadiona od novih vlasnika. Bournemouth ima svemirski kamp, ali im stadion prima jedva 12000 ljudi.

R
"The primary goal is to double the stadium's current capacity of 11,286 to around 20,200-20,500 seats, allowing for more season tickets. "

J
Nakon sto su ga nedavno kupili

To može i ne mora biti relevantno. AFCB je dragulj u kruni grupacije. U njega će se ulagati šakom i kapom. To ne mora značiti da će kod nas ulagati u Kantridu. Doduše, ne mora značiti i da neće....
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

J
Quote from: aahzinho on 08.09.2025, 15:40To može i ne mora biti relevantno. AFCB je dragulj u kruni grupacije. U njega će se ulagati šakom i kapom. To ne mora značiti da će kod nas ulagati u Kantridu. Doduše, ne mora značiti i da neće....
O tome pricam. Ima puno prostora za fantaziranje. ;D

Isto tako, nadate li se i vi da će potencijalni novi vlasnici napraviti nešto da napune stadion? I tu ne mislim na vraćanje starih cijena, nego uvesti popuste za osobe koje prvi puta odlaze na utakmicu ili se prvi puta učlanjuju, možda popusti za mlade/studente, zapravo bilo što što bi potaklo nekoga tko inače ne ide na utakmice da se za to odluči?

Kad će nova epizoda ? Skupilo se materijala u posljednja 2 tjedna  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Snimamo popodne, u goste nam dolazi Danijel Šarić pa postavite pitanja.

Btw. kako nam je ipak vrijeme ponešto limitirano jer ne možemo Šareta držat 3 sata u studiju   ;D  moguće je da nećemo stići sva pitanja pročitat ako ih bude puno pa idemo po principu ko prvi njegova djevojka.

15.09.2025, 07:34 #147 Last Edit: 15.09.2025, 07:56 by D2
Pošto se na forumu dosta rasprava pojavljuje na ovu temu jedno pitanje o tome ili ubacite u razgovor s njim, ne polažem autorska prava na ovo 8) ;) ;)
Evo kao jedan od onih koji je igrao za Dinamo, može li iz perspektive igrača prokomentirati te prelaske, razumiju li igrači navijače zašto nam je baš to crvena krpa. Zašto primjerice ne idu vani nego baš u Dinamo, je li reprezentacija ikad bila jedna od crtica kojom se poticao odlazak gore? Što po njemu čini razliku između primjerice njegovog povratka u Rijeku i jednog odnosa prema recimo Ristovskom koji je na svakoj utakmici kontra Rijeke dočekan na nož, čime to igrači zasluže dobar ili loš odnos s bivšima i jesu li oni toga svjesni. Znači zašto neki igrači budu dočekani pljeskom, a neki zviždukom, razmišljaju li oni o tome ili ih jednostavno nije briga. Ako može odgovor, a da se ne svede kako je to samo posao......

I drugo pitanje za njega, ne znam samo ako sam pomiješao igrače, mislim da nisam. Njemu se jako zamjerilo što je jednom nakon zamjene na poluvremenu otišao odmah ča, mislim da je bio i kažnjen (jeli mu Skočić tada bio trenera). Može li tu situaciju sada prokomentirati odnosno ispričati što se točno desilo, očito je bila neka "frka".

Pitanje za vas, evo ja bih ponovno malo podsjetio na ono moje trik pitanje o dva napadača pa sad kad  je i trener posegnuo za time. ;) Možete li malo van kućica promisliti koga i gdje smjestiti. Dosta ste tada to odbacili kao iole ozbiljniju varijantu, kad ono trener odmah prvu krene s 2.  Dosta je bilo zanimljivih promjenama pozicija i formacija u samim fazama igre. Osobno mislim da će tu biti poneka rošada u sastavu kad se Victor malo bolje upozna sa dečkima.
(BTW Tek se krenulo s novim trenerom i mislim da će tu biti još svega, ovisno o tome koliko brzo ili sporo krenemo sa skupljanjem punata. Iskreno nadam se da će zamisli uroditi plodom jer najgore bi bilo krenuti jednim smjerom, a onda pragmatike radi vraćati se nekim drugim rješenjima.)

Eto moja dva centa pa ako mislite da se daju iskoristiti. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 15.09.2025, 07:34Pošto se na forumu dosta rasprava pojavljuje na ovu temu jedno pitanje o tome ili ubacite u razgovor s njim, ne polažem autorska prava na ovo 8) ;) ;)
Evo kao jedan od onih koji je igrao za Dinamo, može li iz perspektive igrača prokomentirati te prelaske, razumiju li igrači navijače zašto nam je baš to crvena krpa. Zašto primjerice ne idu vani nego baš u Dinamo, je li reprezentacija ikad bila jedna od crtica kojom se poticao odlazak gore? Što po njemu čini razliku između primjerice njegovog povratka u Rijeku i jednog odnosa prema recimo Ristovskom koji je na svakoj utakmici kontra Rijeke dočekan na nož, čime to igrači zasluže dobar ili loš odnos s bivšima i jesu li oni toga svjesni. Znači zašto neki igrači budu dočekani pljeskom, a neki zviždukom, razmišljaju li oni o tome ili ih jednostavno nije briga. Ako može odgovor, a da se ne svede kako je to samo posao......

I drugo pitanje za njega, ne znam samo ako sam pomiješao igrače, mislim da nisam. Njemu se jako zamjerilo što je jednom nakon zamjene na poluvremenu otišao odmah ča, mislim da je bio i kažnjen (jeli mu Skočić tada bio trenera). Može li tu situaciju sada prokomentirati odnosno ispričati što se točno desilo, očito je bila neka "frka".

Pitanje za vas, evo ja bih ponovno malo podsjetio na ono moje trik pitanje o dva napadača pa sad kad  je i trener posegnuo za time. ;) Možete li malo van kućica promisliti koga i gdje smjestiti. Dosta ste tada to odbacili kao iole ozbiljniju varijantu, kad ono trener odmah prvu krene s 2.  Dosta je bilo zanimljivih promjenama pozicija i formacija u samim fazama igre. Osobno mislim da će tu biti poneka rošada u sastavu kad se Victor malo bolje upozna sa dečkima.
(BTW Tek se krenulo s novim trenerom i mislim da će tu biti još svega, ovisno o tome koliko brzo ili sporo krenemo sa skupljanjem punata. Iskreno nadam se da će zamisli uroditi plodom jer najgore bi bilo krenuti jednim smjerom, a onda pragmatike radi vraćati se nekim drugim rješenjima.)

Eto moja dva centa pa ako mislite da se daju iskoristiti. 8)

Stari moj, postavio si barem deset pitanja  :)  ... ali - komplimenti, odgovore bih na sva volio čuti.

Nisi se prešao; Šarić je na jednoj utakmici (kod Skočića) zdimio doma u poluvremenu. Rekao bih pod utjecajem Elvira Bolića, koji se kod nas preseravao otprilike kao i Ermin Zec, ali je potrajao koju utakmicu duže. Javno je, sarkastično Skočića zvao "Trapatoni", sprdao se s njim i njegovim autoritetom.

Šarić je bio toliko pametan da je kroz medije jako brzo izgladio stvar sa Skočićem. Bolić je nestao.

B
Da bila je epizoda sa Skocicem kao sto Sandro kaze. Ali nebi bas okrivio samo igrace, odnosno utjecaj Bolica( a ako se dobro sjecam Bolic je na svom debiju za nas postigao odmah hat trick) na Sarica jer i Skocic je imao navodno bahat karakter. Uostalom i igrac cije ime nosim ovdje na forumu,  je po zavrsetku rijecke epizode i umirovljenja rekao da je odnos sa trenerom bio los, pogotovo je lose hendlao imena koja su imala nekakvu karijeru iza sebe.

Oke to je neka druga tema, vratimo se na podcast.

Moje pitanje- koliko vam djeluje strog(ili preblag) ovaj trener, odnosno mislite li da ce otpisati neke igrace ubrzo kada se uvjeri u stanje kadra (oni koji vec konstantno ne pruzaju nista) i dal je to radio u Olimpiji?