Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Znajući da je godinama dio mladih reprezentacija (i da ima UEFA Pro licencu), je li u nekom trenutku bio u kombinacijama za stručni stožer Rijeke?
#navodninavijač

Quote from: SandroB on 15.09.2025, 12:09Stari moj, postavio si barem deset pitanja  :)  ... ali - komplimenti, odgovore bih na sva volio čuti.

Nisi se prešao; Šarić je na jednoj utakmici (kod Skočića) zdimio doma u poluvremenu. Rekao bih pod utjecajem Elvira Bolića, koji se kod nas preseravao otprilike kao i Ermin Zec, ali je potrajao koju utakmicu duže. Javno je, sarkastično Skočića zvao "Trapatoni", sprdao se s njim i njegovim autoritetom.

Šarić je bio toliko pametan da je kroz medije jako brzo izgladio stvar sa Skočićem. Bolić je nestao.
Ima tome dosta pa više ni sam ne znam tko, gdje i kada.... Bio bih ruku u vatru stavio da je Šarić i Skočić, ali .... doći će mi onaj krkan proguglati prije net i pronaći da nije kao i za MI gdje bih bio cojones stavio da je bilo samo s Oberšnelom taj fijasko s kandidaturom. ;) I onda ispadneš da nemaš pojma o čemu pričaš.  :nisamja:
Što se Bolića tiče on je nestao odmah nakon one utakmice u kojoj je dao 3 gola. Mislim da mu je to bila prva i zadnja  ;) , a svađa sa Skočićem je bila javna. Šarić je pak tada bio kapetan i znam da je bilo svakakvih upisa o tom događaju na starom forumu. Pol ekipe ga je branilo, pol "pljuvalo" pa me sad kad ipak postoji neki vremenski odmak zanima što je točno bilo i kako se to riješilo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Muka Lenalo on 15.09.2025, 00:17Snimamo popodne, u goste nam dolazi Danijel Šarić pa postavite pitanja.

Btw. kako nam je ipak vrijeme ponešto limitirano jer ne možemo Šareta držat 3 sata u studiju   ;D  moguće je da nećemo stići sva pitanja pročitat ako ih bude puno pa idemo po principu ko prvi njegova djevojka.

pitanje za gosta
Koja vam je najdraža utakmica u dresu Rijeke i zašto?
SPORTSKI ODLAZI!

15.09.2025, 14:03 #153 Last Edit: 15.09.2025, 14:03 by D2
Quote from: MaČaĆeToMane on 15.09.2025, 13:45
Quote from: Muka Lenalo on 15.09.2025, 00:17Snimamo popodne, u goste nam dolazi Danijel Šarić pa postavite pitanja.
Btw. kako nam je ipak vrijeme ponešto limitirano jer ne možemo Šareta držat 3 sata u studiju   ;D  moguće je da nećemo stići sva pitanja pročitat ako ih bude puno pa idemo po principu ko prvi njegova djevojka.
pitanje za gosta
Čujem li to pitanje. Neću ih gledati mjesec dana.  ;D  ;D  ;D
Neka ga odmah pitaju kako to igrači skupljaju glave, je li lopta zaista okrugla i igraju li danas svi nogomet.  ;D  ;D  ;D  ;D

PS Zezam se. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 15.09.2025, 13:41doći će mi onaj krkan proguglati prije net i pronaći da nije kao i za MI gdje bih bio cojones stavio da je bilo samo s Oberšnelom taj fijasko s kandidaturom. ;) I onda ispadneš da nemaš pojma o čemu pričaš.  :nisamja:

Google...ubojica kafanskih rasprava since '98.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Quote from: aahzinho on 15.09.2025, 14:37
Quote from: D2 on 15.09.2025, 13:41doći će mi onaj krkan proguglati prije net i pronaći da nije kao i za MI gdje bih bio cojones stavio da je bilo samo s Oberšnelom taj fijasko s kandidaturom. ;) I onda ispadneš da nemaš pojma o čemu pričaš.  :nisamja:

Google...ubojica kafanskih rasprava since '98.  :neretljak:

Moramo bit transparentni.  :vijesti:
Štogod to značilo  ;D

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 15.09.2025, 13:45

pitanje za gosta
Može odmah i pitanje koja mu je najdraža i najteža protiv Rijeke

A
Šta imate uopće dovodit igraca Croatije koji je sudjelovao igrački u krađi 1998-1999 i prošle sezone u jednom članku negirao krađu, pošteno osvojeno itd

Ne volim ga. Ne vjerujem mu. Cijela mi njegova pojava "smrdi" na kilometar.
Cijeli taj kružok, on, mlinka, čipka, sova samardžić...jalni, zavidni, a bolno potkapacitirani. I ljudski, i karakterno, i stručno.

Daleko mu kuća. Prva ozbiljnija zamjerka ovima "u studiju i režiji" od strane mene kao konzumenta sadržaja. Ja ga ne bih zvao. Nemam želuca za takve likove.

I
Quote from: Silvio Dante on 15.09.2025, 18:05Cijeli taj kružok, on, mlinka, čipka, sova samardžić...jalni, zavidni, a bolno potkapacitirani. I ljudski, i karakterno, i stručno.

Tzv kavana struka

M
Epizoda je vani

https://youtu.be/f4TJ8oR-7pg?si=7XzWSree6EdIy4Ie

Radimo s onim što imamo i s ljudima koji su se voljni odazvati. Čovjek ipak ima što za reći bilo o svojim danima u Rijeci, o poslovanju kluba sada i jednostavno smo iskoristili priliku kada je već rekao da bi mu bilo izuzetno drago gostovati.

Ako imate kontakte ili načine da dođemo do gostiju koje bi voljeli vidjeti, nitko sretniji od nas. Zvali smo neke za koje znamo da bi bili zanimljivi, ali nije baš lako ni usuglasiti termine snimanja, niti su svi voljni doći.

R
Odgledao sam sve podcaste do sad i moram priznati da ste vi daleko najstrucniji i najprofesionalniji od svih, skroz objektivno gledate na svaku stvar sta se tice naseg kluba i opcenito nogometa. Samo tako nastavite i nadam se da cete cim duze snimati!! Sve pohvale ;)

J
Mladenovića zovite. Rambo je dušu dao za ovo

Sve top osim zvuka...

M
Quote from: Baross on 16.09.2025, 15:36Sve top osim zvuka...

Cijeli podcast ili samo dio? Jer nekih 15 do 20 min se pali tamo automatska klima bez koje je nemoguće disat, a šumi, no nismo imali dojam da je tolko hvata mic.