Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

vMario87 and 1 Guest are viewing this topic.

I od mene preporuka za kraći sadržaj.

Znam da se nikad ništa neće moći mjeriti sa Koradovim PSK, ali tih 15 minuta čak i kad nije bilo ništa pametno mi je bilo bolje za slušati nego sve Tribine, UpU, Inkubatori zajedno. Ne zato što je u PSK uvijek bilo brdo informacija ili zanimljiv gost; dapače u jeku mercata bi došao Srećko i izjavio da pregovaramo s nekim u osam različith rečenica... Nego zato što sam PSK uvijek, ali baš uvijek poslušao. Jer tih 15 minuta sam mogao izgubiti jednom tjedno bez pardona. 2 i pol sata, pa čak i sat i pol, kako vrijeme bude odmicalo, vjerojatno neću. Pola sata bi sigurno, sat vjerojatno.

Realno teže je to ostvariti nego sve ostalo u podcastu. Jer to znači da ne smije biti praznog hoda, da govornici ne trebaju iznova preformulirati već rečeno, a na kraju krajeva neke teme moraš izbaciti iz emisije zbog toga, odnosno unaprijed odabrati pitanja gostiju i slično. Eto moja dva centa jer sam imao istu ideju dosta vremena, ali nisam našao vremena za još 2-3 sata jedan dan tjedno utrošiti na (još) nešto.

Ali ozbiljno je to, i vidi se na prvu ruku. Bravo! :) Tri kamere i full oprema na voditeljima, a još kad skontate da vam za višu razinu produkcije treba dobar lightning kit od dva soma eura :neretljak:
#navodninavijač

N
Quote from: TIR on 09.07.2025, 09:44I od mene preporuka za kraći sadržaj.

Znam da se nikad ništa neće moći mjeriti sa Koradovim PSK, ali tih 15 minuta čak i kad nije bilo ništa pametno mi je bilo bolje za slušati nego sve Tribine, UpU, Inkubatori zajedno. Ne zato što je u PSK uvijek bilo brdo informacija ili zanimljiv gost; dapače u jeku mercata bi došao Srećko i izjavio da pregovaramo s nekim u osam različith rečenica... Nego zato što sam PSK uvijek, ali baš uvijek poslušao. Jer tih 15 minuta sam mogao izgubiti jednom tjedno bez pardona. 2 i pol sata, pa čak i sat i pol, kako vrijeme bude odmicalo, vjerojatno neću. Pola sata bi sigurno, sat vjerojatno.

Realno teže je to ostvariti nego sve ostalo u podcastu. Jer to znači da ne smije biti praznog hoda, da govornici ne trebaju iznova preformulirati već rečeno, a na kraju krajeva neke teme moraš izbaciti iz emisije zbog toga, odnosno unaprijed odabrati pitanja gostiju i slično. Eto moja dva centa jer sam imao istu ideju dosta vremena, ali nisam našao vremena za još 2-3 sata jedan dan tjedno utrošiti na (još) nešto.

Ali ozbiljno je to, i vidi se na prvu ruku. Bravo! :) Tri kamere i full oprema na voditeljima, a još kad skontate da vam za višu razinu produkcije treba dobar lightning kit od dva soma eura :neretljak:

Znam da, čujemo to od dosta ljudi. Ja možda nisam pravi primjer jer doslovce sve te podcaste odslušam na slušalicama za vrijeme treninga ili za vrijeme vožnje u autu, rijetko ih gledam. Specifično za Hrvate je npr. da više gledaju no što li slušaju podcaste, što je vani uobičajenije.

Studio upgrade od ovog što smo nakon 5 godina uspjeli stvoriti - ako ima zainteresiranih sponzora, pozivamo ih  ;D

Quote from: Navodni navijač on 09.07.2025, 09:54ako ima zainteresiranih sponzora, pozivamo ih

Ne možeš tražiti sponzorstva bez da navedeš koliki je finders fee, kod Miška je 10% pa radije ću kod njega onda. Evo ja nudim sponzorstvo od strane portala Nepresušan na način da vi okačite naš logo na barem tri mjesta u studio. Zauzvrat ne dobijete novce, ali neću brisati vaše postove kad izbacite novu epizodu :nisamja:
#navodninavijač

Quote from: Ares1312 on 09.07.2025, 12:08Vlastito iskustvo, stavim jubitu na 1,5x brzinu i skratim vrijeme slusanja
To mi je skoro pa normalna brzina gledanja na YT.  ;D
Ima tih podcasta koje se može slušati i na 1.75 bez iritiranja, x2 su već rijetki ali ima i takvih.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.07.2025, 08:25Neka traju dugo, dio koji ti nije zanimljiv preskocis.
To si sigurno usavršio u onoj plavoj zoni kao tips&tricks.   8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 09.07.2025, 13:58
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.07.2025, 08:25Neka traju dugo, dio koji ti nije zanimljiv preskocis.
To si sigurno usavršio u onoj plavoj zoni kao tips&tricks.   8)
Javljas se ti koji lurkas onaj bijelo plavi forum na kojemu jedva da imaju dva upisa u tjedan dana 😄. Stoga mi je jasno sto volis kratke formate 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 09.07.2025, 09:22
Quote from: D2 on 09.07.2025, 08:20Zašto ti podcasti moraju trajati tako dugo?
Podsjeti me koliko smo dugo ostali na piću neki dan i koliko smo tema prošli?  ;D
Dovoljno dugo da zadržimo fokus stolova oko nas do kraja. OK, sljedeći put idemo live.  8)
Samo ne znam u koju nišu bi upali.... krenulo se s brašnom za razne delicije, preveslalo preko lokalnih i svjetskih aktualnosti, povijesnih crtica, stručnog obrazovanja, hebate led toliko sam toga već nabrojao, a da se nisam foruma i nogometa ni dotaknuo.  ;D  ;D  ;D  ;D
Pravi renesansi forumaši, sve znamo, u sve se kužimo i nema boljih i pametnijih od nas, pored toga smo i iznimno skromni.  ;D  ;D  ;D  ;D

Quote from: D2 on 09.07.2025, 14:07
Quote from: TIR on 09.07.2025, 09:22
Quote from: D2 on 09.07.2025, 08:20Zašto ti podcasti moraju trajati tako dugo?
Podsjeti me koliko smo dugo ostali na piću neki dan i koliko smo tema prošli?  ;D
Dovoljno dugo da zadržimo fokus stolova oko nas do kraja. OK, sljedeći put idemo live.  8)
Samo ne znam u koju nišu bi upali.... krenulo se s brašnom za razne delicije, preveslalo preko lokalnih i svjetskih aktualnosti, povijesnih crtica, stručnog obrazovanja, hebate led toliko sam toga već nabrojao, a da se nisam foruma i nogometa ni dotaknuo.  ;D  ;D  ;D  ;D
Pravi renesansi forumaši, sve znamo, u sve se kužimo i nema boljih i pametnijih od nas, pored toga smo i iznimno skromni.  ;D  ;D  ;D  ;D

😄😄

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.07.2025, 14:04
To si sigurno usavršio u onoj plavoj zoni kao tips&tricks.  8)
Javljas se ti koji lurkas onaj bijelo plavi forum na kojemu jedva da imaju dva upisa u tjedan dana 😄. Stoga mi je jasno sto volis kratke formate 🤗.
Znači tako ćemo, OK!
BTW tko ne zna D10S navija za Real.  ;D  ;D  ;D  ;D

Dobro, dobro, nemoj se ljutiti možda sam malo pretjerao, ali Real, Barca .. sve je to isto.  8)

Quote from: D2 on 09.07.2025, 14:11
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.07.2025, 14:04
To si sigurno usavršio u onoj plavoj zoni kao tips&tricks.  8)
Znači tako ćemo, OK!
BTW tko ne zna D10S navija za Real.  ;D  ;D  ;D  ;D

Dobro, dobro, nemoj se ljutiti možda sam malo pretjerao, ali Real, Barca .. sve je to isto.  8)
Bolje nego imat ikakve veze s hajdukom. Jelda 😇?

Ko još može pokraj Rijeke navijat za real nakon 1984  :P

Ovi od Barce imaju itakakve veze s hajdukom

M
Quote from: D2 on 09.07.2025, 08:20
Quote from: Navodni navijač on 09.07.2025, 08:01Malo je potrajalo, ali prva epizoda "riječkog" podcast serijala je tu  :) hvala na gledanju!
Ako smijem par konstruktivnih kritika i neka vas ne obeshrabre.  ;)
Zašto ti podcasti moraju trajati tako dugo?
I drugo čista tehnikalija, ubacite indeks/thumbnailse/vremensku crtu u video.
PS Nisam vas poslušao do kraja, mislim kad uhvatim vremena pa ne mogu o samom sadržaju i podcastu.  ;)

Malo samo da se osvrnem na ovo i na ostale komentare.

Time stampove ćemo definitivno uvest. Sad nam je ipak malo u interesu da se zadrže ljudi što više na videu.

Trajanje će ovisit o sadržaju. Uvijek su uvodni i završni podcast sezone uvjerljivo najduži. Ako ćemo već u idućem pričati samo o viđenom na Ludogorets - Minsk + pokoja pripremna i transfer, to je već sat i pol materijala manje od ovog sada. Kada sezona krene, osvrt na jednu utakmicu isto tako ne bi smio bit predug.

Gostovanja možda budu duža, ovisno o vremenu kojeg gost ima za snimanje.

Što se tiče tehničkog dijela, studio u potpunosti oprema HT, ne možemo utjecati previše na tehniku, samo na kuteve kamere i ono čemu se ja nadam, da uvedemo nekako grafike pa da možemo prikazivat neke taktičke finese s utakmica, statistike, itd.

Hvala još jednom na podršci, broj novih pratitelja kanala je baš skočio u ovih par sati, ne sumnjam zahvaljujući baš vama.    :)

E sad kad sam dosao doma nakon posla u miru cu pogledat podcast 😊.

G
Quote from: kircipijanci on 09.07.2025, 14:14Ko još može pokraj Rijeke navijat za real nakon 1984  :P

Od tada im zelim svo zlo ovog svijeta🤬🤬.
Nemogu ih smisli kao ni onu šugu s juga🤮🤮