Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Ekipa druga epizoda podcasta je vani. Dodali smo željene timestampove da lakše možete manevrirat po temama pa tko želi čuti samo najavu utakmice s Ludogoretsom, a ne trošiti cijelih sat i pol i na ostale teme kao što su dresovi, odnos grad-klub itd. sada to i može. Živjeli  :)

https://youtu.be/sT57jzzkS4E?si=nL13XB-thiYnEN0v

Odvojio sam sve u jednu temu da ne bude na istom mjestu gdje šibamo sve copy-paste članke sa raznih imbexa i ostalih medija bliskih klubu ;)

Kad se već momci trude, gube vrijeme i novac na nešto naše pa nek ima i zasebno mjesto za to.
#navodninavijač

N

I da budemo na čisto, tema je razdvojena prije nego što ste nas nahvalili na 32. minuti podcasta ;D
#navodninavijač

25.07.2025, 13:24 #34 Last Edit: 25.07.2025, 22:25 by Snjesko
Cisto sa pohvalim najbolji podcast o zapravo bilo kojem klubu u HNLu. Svaka cast decki!

A pitanje bi bilo - kako ste vidjeli sastav i zamjene protiv Ludogoreca. Mene je recimo jako (neugodno) iznenadilo da ti ulazi Butic na krilo koji pripreme nije bio ni blizu prve momcadi, a ne Yankov ili Sijaric. Također je glupo da ti pripreme igraju Bogojevic i Manev, ako ne racunas na njih toliko da ih ni ne prijavis za natjecanje. Gdje je nestao Noel Bodetic? Uglavnom, volio bi da prokomentirate te cudne kadrovske odabire.
I svakako, meni osobno najcudniju to da Fruk igra napadaca i to citavih 90 minuta.

Naravno, i sve o potencijalnom novom vlasniku i sve sto znate o tome. Hvala!

M
Evo sve super, pozdravljam priloge o nižim ligama, bez toga neću ni gledat  ;D  8)
Jedina zamjerka je izjava da će Fruk ići za 12 do 15 milijuna eura,
ako se Fruk proda za 15 milijuna donirat ću lijevi testis, ne treba prenapuhavati cifre  :nisamja:
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 25.07.2025, 13:28Evo sve super, pozdravljam priloge o nižim ligama, bez toga neću ni gledat  ;D  8)
Jedina zamjerka je izjava da će Fruk ići za 12 do 15 milijuna eura,
ako se Fruk proda za 15 milijuna donirat ću lijevi testis, ne treba prenapuhavati cifre  :nisamja:

Molim admine da ovo zabilježe, da ne bi bilo poslije editiranja ili brisanja. 😁😁😁

P. S. Iako mislim da ti je lijevi testis siguran 😉
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

N
Pozdrav, požurili smo se prokomentirati dvomeč protiv Ludogoreca, pa bacite oči i uši. Hvala!

M
Quote from: Navodni navijač on 31.07.2025, 15:56Pozdrav, požurili smo se prokomentirati dvomeč protiv Ludogoreca, pa bacite oči i uši. Hvala!

evo zac san ponosan ca san fiuman, nasi novinari samokriticki ali bez drame...a kad govore o shelburnu ni to ne gre va euforiju, zna se da smo favoriti, ne more se od tega tec, ali treba i to opravdat va terene.

bas pravo ca ste to okol petrovica objasnili - i meni ni vajka najboji al vidin da nisan jedini ki pensa da takovi rabe va ekipe.

bravo, jedva cekan iducu epizodu, kot da je santa barbara!

R
Sad sam završio. Baš su dobri

L
Pogledao sam podcast, relativno sam zadovoljan iako imaju par pogrešaka vezano uz pojedine podatke. Naveli su da bismo svi počeli sa Frukom u napadu protiv ludogoreca, jer je to funkcioniralo lani, međutim ako se ne varam Dinama i Hajduka smo dobili doma sa čopom u prvom sastavu kao i Osijeka u Osijeku, dok smo u Maksimiru i na Poljudu te protiv Osijeka doma igrali sa Frukom u napadu i te utakmice smo izgubili. Jedino smo kup na Poljudu dobili sa Frukom u napadu. Također navode da se sa shelbournom igra u četvrtak, znam da je podcast sniman prije službenih objava termina, međutim po službenom rasporedu HNLa se je moglo zaključiti da ćemo doma igrati u srijedu jer smo u Osijeku već u subotu, te da će uzvrat biti u utorak jer se sa Dinamom igra također u subotu 16.8.

S
Quote from: Muka Lenalo on 21.07.2025, 23:29Ekipa druga epizoda podcasta je vani. Dodali smo željene timestampove da lakše možete manevrirat po temama pa tko želi čuti samo najavu utakmice s Ludogoretsom, a ne trošiti cijelih sat i pol i na ostale teme kao što su dresovi, odnos grad-klub itd. sada to i može. Živjeli  :)

https://youtu.be/sT57jzzkS4E?si=nL13XB-thiYnEN0v

Fenomenalno. Odgledao sam neku prvu, ili pilot epizodu, ne znam više ni sam. Jedina zamjerka bila je - predugo. Ne meni, ali putniku namjerniku ili običnom znatiželjniku, definitivno. Sad se to lijepo komprimiralo na ono najbitnije. Podcast se vodi na jedan cool način; barata se lijepim brojem informacija, osobni komentari su pristojni i nenametljivi... svaka čast! Keep goin' !!!

Dobar podcast generalno. Ide pohvala i za zvuk. Možda je glupa opaska, ali meni koji slušam dok idem na posao ili trčim je bitno da se ne mučim sa svakom drugom rečenicom.

Generalno, super je podcast, decki su odlicni, sve pohvale!

Imam jednu sitnu ispravku - nismo svi ocekivali Fruka u napadu, to se jasno moze provjerit na coppi, ja sam se nadao Fruku na poluspici, jer to je njegova pozicija.
I drugo, mislim da je Starcevic rekao da bi probao sa Lasickasom na krilu, mislim da stavljanjem Lasickasa kao beka na krilo opet ne dobivas ono sto bis trebao dobit od krila, tako da zamjena veznjaka za beka nema nikakvog ucinka. Vise se slazem sa Buvacem koji Lasickasa vidi na lijevom beku, pogotovo protiv slabijig ekipa tipa Belupo i Shelbourne. Tu se puno govorilo o Đalovicevom taktickom odabiru, a mislim da se premalo naglasilo da se u prelaznom roku propustilo dovest ikakvo rjesenje na tu poziciju koja je i lani bila problematicna.

I od mene pohvale, pogledao sve, postiskao sve gumbiće na yubitou  ;D .

A sad kritika  :D

Sve mogu prihvatiti ali općenito u životu ne prihvaćam ispriku za neuspjeh količinu novca ili bogatstvo nekog drugoga.

Odmah na početku podcasta ste između ostalih razloga naveli i taj da po TM-u Ludogorec vrijedi 20 milijuna više. I što sad? Ježim se od toga da to bude izgovor.

Utakmica počinje sa istim brojem igrača i jednom loptom i može biti 101 razlog zašto je netko pobijedio ili izgubio , no ne prihvaćam razlog poraza u prikazi vrijednosti na TM-u, platnoj listi...

Nastavite snimati, čeka zvonce sa informacijom da je nova epizoda na Yubitou.