Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K

I
Martin Zlomislic je dobio poziv za reprezentaciju BiH iako svi znamo sve o njegovoj formi koja se proteze ohoho unazad, a Radeljic takoder iako je ozljeden vec neko vrijeme. Govori li to vise o ne/kvaliteti reprezentacije BiH koja i u slucaju losije forme i ozljeda ove dvojice nema bolje alternative ili je Rijeka i u slucaju ne prezavidne forme, kako igraca tako i samog kluba, preko granice smatrana Real Madridom ili najmanje Barcelonom balkanskog priobalja?

Pa i Menalo je bio pozvan na proslo okupljanje, pa je izbornik ocito vidio njegove kvalitete i sad ga vise nije zvao. Ocito nemaju boljeg od Zlomislica, a Radeljic sasvim zasluzeno, budimo realni on bi bio u konkurenciji i za nasu reprezentaciju iako dobrih stopera imamo.

N

Na dobro vam izašla ova srijeda 29. listopada dragi KMNM-ovci  8)

Z
30.10.2025, 13:11 #275 Last Edit: 30.10.2025, 13:38 by Zelko Maler
odgledao podcast, odličan kao i uvijek. Sve do Q/A, tu sam se malo razočarao i imam jednu primjedbu.
Dojma sam da se Q/A u ovom podcastu odgovarao, da se najbolje izrazim, preko kurca. Pogledao sam malo pitanja na ovom forumu, na youtube nisam gledao, i ni na jedno nije odgovoreno, nego samo odgovori, "a to smo već prošli" ( skini mi se s one stvari odgovor). A realno niste baš prošli. Jeste se u nekoj mjeri dotakli ranije kroz podcast, ali  niste odgovorili na pitanje. Opet mi se čini da je na prošlom podcastu Andrej nekako temeljitije prošao kroz pitanja.
Nitko vas ne prisiljava odgovarati na pitanja i ta Q/A sekcija je čisto vaš odabir, ali ako je već tu, dajte nek bude još i taj zadnji dio kako spada.
Čisto mala sugestija, možete uvažiti i ne morate, ja ću podcast opet gledati.  :nisamja:

R
Quote from: Zelko Maler on 30.10.2025, 13:11odgledao podcast, odličan kao i uvijek. Sve do Q/A, tu sam se malo razočarao i imam jednu primjedbu.
Dojma sam da se Q/A u ovom podcastu odgovarao, da se najbolje izrazim, preko kurca. Pogledao sam malo pitanja na ovom forumu, na youtube nisam gledao, i ni na jedno nije odgovoreno, nego samo odgovori, "a to smo već prošli" ( skini mi se s one stvari odgovor). A realno niste baš prošli. Jeste se u nekoj mjeri dotakli ranije kroz podcast, ali  niste odgovorili na pitanje. Opet mi se čini da je na prošlom podcastu Andrej nekako temeljitije prošao kroz pitanja.
Nitko vas ne prisiljava odgovarati na pitanja i ta Q/A sekcija je čisto vaš odabir, ali ako je već tu, dajte nek bude još i taj zadnji dio kako spada.
Čisto mala sugestija, možete uvažiti i ne morate, ja ću podcast opet gledati.  :nisamja:
Mislim da namjerno ubrzaju taj Q/A dio jer su vec bili debelo presli normu od 1h trajanja podcasta koje su rekli da ce se probati drzati

N
Quote from: Zelko Maler on 30.10.2025, 13:11odgledao podcast, odličan kao i uvijek. Sve do Q/A, tu sam se malo razočarao i imam jednu primjedbu.

Iako ste u pravu da na pitanja s foruma nismo izravno odgovorili tijekom Q&A dijela, nismo to učinili da nam se "skinete s one stvari". :)

Da je tako, ne bismo niti otvarali Q&A ovdje niti na društvenim mrežama, niti to radimo zbog nekog engagementa jer ionako ovo radimo imali mi 100 ili 100.000 pregleda. Dapače, baš prije emisije prođemo kroz sva pitanja i ona nam ponekad daju i određen smjer za teme i natuknice, služe nam kao inspiracija, a ujedno onda na njih i odgovorimo. Mislim da je to prirodnije, jedina je razlika što bismo ubuduće mogli kod spominjanja neke teme reći da nas je na to nagnalo pitanje korisnika xy.

Činjenica je da kad čitam pitanje i zaista smatram da smo doslovno dali odgovore na ta pitanja ranije, ne vidim poantu niti za nas niti za gledatelje ponavljati nešto što je već izrečeno. Evo npr na vrhu ove stranice "Treba li Aleksa na gol protiv Dinama" rekli smo - ne - komentirajući utakmicu protiv Osijeka i Zlomislićeve ispade u prilično detaljnom obliku. Onda mogu opet ponoviti dvominutni elaborat o tome zašto ne ili reći "ne", što opet nekome neće odgovarati.

Nije baš sve crno bijelo :) Ali hvala na sugestiji!

N
Quote from: TIR on 30.10.2025, 14:05
Quote from: kircipijanci on 30.10.2025, 13:02https://ofenziva.hr/kviz/kviz-dana-klubovi-u-1-4-finala-kupa-hrvatske/642436/

Fora.

Propustio par očitih, ove ostale se ne bi do sutra sjetio.

Rovinj 1992. ne znaju vjerojatno ni Luciano Zgrablić i ostali Rovinježi.

R
Quote from: Navodni navijač on 30.10.2025, 15:49
Quote from: TIR on 30.10.2025, 14:05
Quote from: kircipijanci on 30.10.2025, 13:02https://ofenziva.hr/kviz/kviz-dana-klubovi-u-1-4-finala-kupa-hrvatske/642436/

Fora.

Propustio par očitih, ove ostale se ne bi do sutra sjetio.

Rovinj 1992. ne znaju vjerojatno ni Luciano Zgrablić i ostali Rovinježi.

Ja sam ga se sjetio...imao sam 31/41... par dalmatinaca, okolica Zagreba se nisam sjetio

A
Imao sam 31/41. Rovinj sam slučajno ubo iskreno.nisam se sjetio Pomorca i uglavnom slavonski klubovi

35/41 ali više sam nabadao bivše posrnule prvoligaše i drugoligaše nego šta znam da su došli do 4-finala. Dobar kviz, hoćemo još
SPORTSKI ODLAZI!

Hoćemo li za našeg zivota doživjeti (volio bi da to malo iz prokomentirate u svom novom podcastu):

a) Utakmice sa protivnikom (u ovom slučaju sa Dinamom u ZG) koja je na 50:50 a dobio si ga bez obzira na očiglednu sudačku kradu?
b) Rijeka igrom i rezultatski unakazi Dinamo na Maksimiru kao sto je to bio ucinio Varteks (0-4) 2001. i Osijek (2-4) prosle godine?

Ili je sve ovo jednostavno navedeno nemoguće da se ikada desi kada je nas klub u pitanju zbog jednim dijelom i svog luzerskog mentaliteta kojeg nije do kraja u potpunosti razrijesio u međusobnim duelima sa Dinamom/Croatiom?
Forza Fiume ale!

K
I da ne preletite pitanja ko da vam bus kreće za 10 minuta, nego izaberete 5 il 10 i posvetite im se