LP kval. 2. Pretkolo 30.07.2025 19:30 Ludogorets (Bul) - Rijeka (Cro)

Started by Snowcrash, 28.07.2025, 12:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: Uzaludni on 30.07.2025, 23:08
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 30.07.2025, 23:02Sto je najgore bio sam u pravu kad sam prije mjesec dana rekao da je Ludogorec kurčina od ekipe dok su ih neki uzdizali kao da je riječ o PSG-u ... ali šta ti to vrijedi kad mi to ne znamo iskoristiti.

pod rizikom općeg negodovanja iz ovoga bih zaključio, a pošto smo ispali od Ludogoreca, da smo onda i mi - kurčina od ekipe  :neretljak:

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 15:28TIR, nisam napisao ISKLJUČIVO FACEBOOK KOMENTARE već "na dio navijača koji pišu skoro pa gnjusne postove po raznoraznim forumima (pa i tu), po komentarima na NK Rijeci na Facebooku i raznoraznim portalima."

Vrag mi nije dao mira na ovu rečenicu pa sam potražio gdje se to zapravo pisalo i eto, od tvojih 11 citata, samo sam 2 našao na ovom forumu, oba riječi @vMario87 nakon utakmice, sa 6 lajkova sve skupa. S druge strane tvoj upis u ponoć i pol ima 29 lajkova. Toliko o pulsu javnosti i kako tko stoji oko poraza.

Opet kažem facebook preseravanja neću ni komentirati jer je to uglavnom nakupina najvećeg necenzoriranog smeća što se ljudi usude relativno javno objaviti. Slažem se s tobom 100% da jedna utakmica ne mijenja ništa i da nismo jučer dobili nikakvu novu informaciju oko pojedinaca, ali nikako se ne slažem da je tu "gomila isfrustriranih postova na razini tovarluka". Ljudima je žao što se ispalo, opet bez ispaljena metka ako gledaš samo rezultat (a gledaš). Već po tko zna koji put naletimo na malo jačeg od nas, i po tko zna koji put opet pušing rođo.

Naravno da nam tek sad kreće veselje, jer prolaskom Shelbournea osiguravamo europsku jesen prvi put u pet godina, i realno EL/KL je tamo gdje mi pripadamo. Ali malo mi je smiješno osuđivati ovu kratkotrajnu negativu koju ljudi svode na "šteta, moglo se" samo zato što se netko iz Zagreba ili Splita naslađuje na to... A to što ne vidimo svi identično omjer snaga dvaju momčadi na terenu, pa ništa novo ni čudno, zato i jesmo na forumu.
#navodninavijač

Ajde @Eskisehirspor, ako me već citiraš, molim te složi konstruktivan post i objasni mi po čemu se ne slažeš da je Ludogorets najlošiji europski protivnik Rijeke u zadnjih 5 godina.

Ja sam se ogradio od kritiziranja njihove individualne kvalitete i komentiram isključivo manjak igre i najveću bezidejnost koju sam ikad vidio.

Sjeti se da nam je Torshavn skoro u prvoj minuti zabio šta bi značilo da je Torshavn u manje od minute složio više prilika nego Ludogorets u 180 minuta.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 31.07.2025, 15:53Ajde @Eskisehirspor, ako me već citiraš, molim te složi konstruktivan post i objasni mi po čemu se ne slažeš da je Ludogorets najlošiji europski protivnik Rijeke u zadnjih 5 godina.
A ne idu baš u istu kategoriju s Corvinulom ili Dukađinima.
#degenerik

Ne treba ići daleko u prošlost, igrali smo protiv pravih teškaša... neke smo dobivali, neki su izvukli remi u zadnjim sekundama, neki su bili na konopcima. I onda tjednima uoči ogleda s Bugarima slušam priče o njima i hvalospjeve kao da je riječ o Barci, Realu i Psg-u, sve u jedno.

Ja sam tvrdio i dalje tvrdim da su bezvezna ekipa. Pokazali su to na Ruji a posebno jučer. Nisu nam mogli zabit gol s igračem više, jedva s dva igrača više. Totalno bezidejna momčad. Itekako prolazna ekipa, isto kao i Ferencvaros. Nisu naravno na razini Shelbourna pa da jučerašnji poraz okarakteriziram tragedijom, ali to jesu ekipe kojima Rijeka apsolutno može parirati. Onda uđeš u dvomeč i vidiš da nije napravljeno sve da se pokuša proći ta prolazna ekipa. Pa nije slučajno da smo više razočarani porazom od Ludogoreca nego prije 2g kad smo ispali od Lillea.

Đaletov prevelik respekt prema tim kurčevim Bugarima je po meni jedan od razloga zašto smo olako pali. Dodajmo još neshvatljive poteze pojedinih igrača koji su ekipu ostavili na cjedilu i manjak kvalitetnih krila.

Osobno nemam ništa protiv igranja u KL, dapače, smatram da nam je to natjecanje po mjeri. Mogli bi možda proći ligašku fazu a usput i nabildati koeficijent.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
Ja bih rekao skoro suprotno, ludogorec je bio praktički najteži protivnik u zadnje četiri godine, izuzev lille-a

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 31.07.2025, 15:58...

Za dežurnog pijanca kakav jesi, potpisujem tvoj savršeni post od početka do kraja. :nisamja:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 31.07.2025, 16:00
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 31.07.2025, 15:58...

Za dežurnog pijanca kakav jesi, potpisujem tvoj savršeni post od početka do kraja. :nisamja:
Nije lako biti na godišnjem a pritom ne zaviriti u čašicu  :P.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Generalno gledajuci

1) Ludogoreca ne treba precjenjivati, da se igralo s Frukom na 10ki, Copom u napadu i ostalo 11 v 11, proslo bi ih se.

2) Trener se jos uvijek pokazuje kao prevelika kukavica i jako takticki manjkav, te kao takav predstavlja najveci problem ekipe.

3) Generalno ova ekipa nije uopce losa, mada su deficitarni na nekim pozicijama.
Fruk, Majstorovic, Radeljic, Jankovic, Gojak od starih,
Pa dlDantas, Orec, Husic, Litavac od novih imaju itekako tezinu.
Bogojevic, kojeg je proslu sezonu gotivio a sad ne jebe 5% isto je bolji od ovih koji igraju u prvih 11, npr. Nemalo, cije bi odstranjenje iz ekipe uz Rukavinino bilo cak i jacanje ekipe.
Stvarno ne razumijem zasto ih se forsira do besvijesti. Muric u najpijanijem stanju igra kvalitetnije od ove dvije panjine

Kada bi se dovela 2 krila, spica i golman upgrade na Zlomu, bila bi to ekipa koja bi mogla proci i skupinu ELa, ali i obraniti naslov.

Rijeci nasusno treba golman gospodar svog 16ca. Dq je suguran u izlascima, moze izaci, tu i tamo obraniti penal, neki novi Zilic/Tafra/Sluga.

Spica pa makar i Santini, jos jedan penzic ali kad boljeg ne nude...

K
Nemalo i Rukavina se guraju nebi li ih se prodalo na zimu/iduce godine jer pogledajte malo i recite koga imamo za prodat iduce god?

Di su nam neki smolcici frigani hodze

L
Menalo je išao u 30 godinu života, njega nemaš kome prodati.

K
Quote from: vMario87 on 31.07.2025, 15:53Ajde @Eskisehirspor, ako me već citiraš, molim te složi konstruktivan post i objasni mi po čemu se ne slažeš da je Ludogorets najlošiji europski protivnik Rijeke u zadnjih 5 godina.

Ja sam se ogradio od kritiziranja njihove individualne kvalitete i komentiram isključivo manjak igre i najveću bezidejnost koju sam ikad vidio.

Sjeti se da nam je Torshavn skoro u prvoj minuti zabio šta bi značilo da je Torshavn u manje od minute složio više prilika nego Ludogorets u 180 minuta.

Zar za ovo treba pisat neki elaborat :bo:
Pa jači su bili jedino Lille i Paok

K
Po čemu su jači? Jer smo mi rekli da bi trebali biti jači?
Po transfermarkt-u?
Vjerujte njima a ne svojim očima.
Oni pokazali nisu ništa, skoro ništa i mi ako smo ih skautirali mi smo to trebali vidjet

Dinamo Minsk koji vrijedi manje od Fruka su jedva prošli na produžetke

Nase euro utakmice su pocele previse slicit zadnjih godina.

Doma tvrdo, s dozom opreza i mislju kako se ipak moglo bolje. Vani to u pravilu bude isto ili losije ali se ispadne i prica kako smo ipak mogli proc.

Mislim da nam igra previse pati u drugom poluvremenu kad krenu zamjene jer nekoliko igraca u 20ak minuta promijeni 2-3 pozicije i jednostavno se izgubi ritam.

Zakleo bih se da je Radeljic vec 2 ovakva penala napravio a Frukov crveni je preslika onog u Varazdinu iz prvog mjeseca.

Irci se mogu i moraju proc, protiv njih i SB ocekujem vise hrabrosti i golova.

Tek je pocetak, ne treba sudit na osnovu 2 utakmice.
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

L
Pa oni nisu previše pokazali zato što smo ih limitirani, odnosno odigrali smo dvije vrlo solidne utakmice. Već protiv ferencvarosa ćemo vidjeti kakvi su, Ferenc je blagi favorit za prolaz međutim očekujem da će Bugari proći