LP kval. 2. Pretkolo 30.07.2025 19:30 Ludogorets (Bul) - Rijeka (Cro)

Started by Snowcrash, 28.07.2025, 12:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 14:53Sandro...zanimljivo da si ti sebe prepoznao u mome postu bez da te itko spomenuo, to puno govori o nesigurnosti. Vidim da moraš opetovano podmetati svoje godine na tribinama i "during the war" priče iako te nitko nije tražio, takvo ponašanje ima svoje ime i definiciju u literaturi. Te fore "odjebi" smatram osobno jer se meni obraćaš...

Dečko, malo si se previše zaigrao. Ne spominji literaturu, definicije i imena koja se tamo mogu naći, jer ćeš me još malo nazvati duševnim bolesnikom, a nakon toga možemo i drukčije razgovarati.

Ako se netko nekome osobno obraća, ti se meni osobno obraćaš. Pod uvjetom da se znamo i da znaš kome pišeš. Meni ovaj ES grb ne znači a ma baš ništa i obraćam se slovima na ekranu i tom grbu.

Eto... toliko se ja tebi osobno obraćam. Prema sadržaju kojeg podvaljuješ, mogu reć i da me ne znaima previše tko si, jer mi je dovoljno pročitati "začepite već jednom usta". Ne reagiram zbog toga što se osobno nalazim uvrijeđen, nego mi je to retorika od kurca za jedan forum. Retorika i može proći, ali se ipak obraćaš forumašima, zna se s kojim motivom. Jer su te raspizdili "tovarlukom". Nakon svih naših pizdarija jučer na terenu.

Netko je dobro napisao usput, DV je beba za tebe.

D
prvo, igras kvale koje se itekako mogu proci, a ti umjesto da odigras par jakih prijateljskih i budes u ritmu, dopustis da ti to bude prva utakmica u sezoni.

kuzim i zasto, djale je prestrasen lik psihiciki, totalno drukciji nego kao igrac, vidi se to po njemu i po osvojenoj duploj kruni, njemu je prva misao zatvorit, obranit, sakrit neznanje, pa sta bude..
jer igrat jake prijateljske pa popusit 3 prijateljske, e tu se vec dovodi u klimav teren a on ne zna kako to onda popravit..
djale legenda si sta god bilo, opusti se..

drugo, svi ti dovedeni igraci su nespremni? sve se nesto prica kad udju u formu..sad treba biti forma..ne u novembru

trece, cuje dop je krembil koji je doveden nepotrebno, kazu psiholoski djeluje na ekipu..ok..psiholoski djeluje i ono promaseno na kraju..to dovoljno govori o njemu..ono promasuje stoper, bek, nikako spica..imao je svo vrijeme ovog svijeta i mogao je birati sta ce..

L
Pa ovog puta smo i igrali dosta jake prijateljske, oleksandriya (druga u ukrajinskoj ligi,) i goztepe (vrlo solidan turski prvoligaš), zatim sa par slovenskih prvoligaša. Ako se ne varam nismo igrali sa drugoligašima i trećeligašima kao nekada.

D
i zaista nije manje bitno: bugarski lopovski klub i sudac koji je sjedio u var sobi
tko zna tko su vlasnici, sve mu je jasno..

ono je penal samo ako ga bas zelis suditi, po pravilima nije, kao i drugi crveni u situaciji toj koji nebi sudio nitko..

Od kud krenuti?
Kako sam i rekao nakon domaće, dojam je moj bio da smo tu već ispali. Poznavajući nažalost Rijeku ovog novijeg doba u gostima. I uopće Rijeku ove novije ere u Europi. Da sumiramo, još jedan posrtaj, ne znam ni koja je to utakmica u Europi protiv iole renomiranijeg protivnika u nizu iz koje izlazimo kao poražena strana. Strašljivo je dug taj period. Izračunajte i pobrojite umjesto što jedni drugima docirate što i kako bi trebalo pisati.
A ja ću uzgred rečeno, pisati kako ja želim. I boli me ona stvar kako će to tko tumačiti. Moralna policijo.

Tužan sam zbog načina. Da apsolutno sve što je moglo, pođe i ode na njihovu stranu. Koliko samo peha sinoć. I dalje me hladan znoj oblijeva od spomena na svaki ubačaj, udarac i gužvu di se ta lopta uvijek nekako odbije njima, od odbijanca sleti njima na nogu, a nama na ruku. Kad smo kod toga, jebem milu mater svoj toj uefa gamadi. Ako te lopta pogodi u ruku, a na putu do nje udari prije u neki drugi dio tijela, tebe, suigrača, protivnika i promijeni pritom smjer baš da te pogodi u nju, pa otkad je to kažnjivo majke vam ga nenogometne? Jebali vas vaši varovi ubojice nogometne igre, pujjj mater vam jebem! Vi ste od tjelelesnog oslobođeni bili, jebem vas u usta, a danas nam tako anemični kroijte sudbine.
Ovo Frukovo isto? Pa jbt je to zaista tako krvnički bilo? Na stranu njegova glupost, nije mu prvi puta, identičan prekršaj je napravio prošle sezone u Varaždinu, ali da je zaista toliko opasno bilo, nije jebemu.

Uopće, utakmica je sinoć oglednim primjerkom gdje je naš nogomet i gdje su njegove vodeće vedete. Ako se takvima mogu zvati neki od naših stožernih igrača. Koliko padanja, traženja faulova, koliko nemoći u duelu, strašno zabrinjavajuće. Po njih ponajprije, igračke vedete. Rekao bi jedan lik neka se momci naviknu. Na ono što će ih čekati ako se ikada izvuku iz baruštine zvane hnl.
O samoj utakmici? Toliko blizu, a opet tako daleko. Mislim da ta najbolje ocrtava. Konačno kad si se u jednom trenutku malo konsolidirao, pronašao neku nit, izjednačio, u ovih stvorio nervozu, desi se onaj slučaj s Rukavinom. Ne znam stvarno. Ne mogu puno toga objasniti danas u svijetu i vijeku, ljudska psiha, ponašanja i obrasci su mi najvećim misterijem u svemu tome. Zašto, kako, ne znam. Samo se pitam, postoje li konzekvence za ponašanja tj. postupke koji direktno čine štetu prosperitetu ovog kluba? Jednom samo možeš nešto na ovom tragu učiniti, svaki sljedeći podrazumijeva se da će ti biti zadnji. Idi negdje drugdje dečko, nisi ti za ovu priču. Ovdje jasno da će karavane proći i prolaziti. A riječka "probirljiva" publika će uvijek aplaudirati. Nakon što je na pasja kola izvrijeđala svakog domaćeg igrača kojem se znao zalomiti ovakav trenutak "inspiracije". Ne moraš puno znati o nama, ova će ti samo sve reći. I ako ne znaš šta je bilo.

A moglo je. I mogli smo bolje. Neću ulaziti u taktičke stvari, igračke preferencije i odabire, minutažu i odluke. Imaju plaćeni za to, neka oni razbijaju glavu s tim, mene od sinoć boli i sama po sebi. Jer konačni je utisak da mogli smo, da moglo je bolje https://www.youtube.com/watch?v=VTJyGSENnZY&list=RDVTJyGSENnZY&start_radio=1

...i tako je malo stvarno trebalo. A toliko puno bi nam doneslo. Niš, valja sve težim i trnovitijim putom, po starom dobrom običaju jel.

Z
Quote from: DirkVanHoojidonk on 31.07.2025, 17:42i zaista nije manje bitno: bugarski lopovski klub i sudac koji je sjedio u var sobi
tko zna tko su vlasnici, sve mu je jasno..

ono je penal samo ako ga bas zelis suditi, po pravilima nije, kao i drugi crveni u situaciji toj koji nebi sudio nitko..
Ti je jedino bitno jer mi smo bili bolji od njih do gola a i kasnije smo imali vise I'd igre. Da mali Rukavina nije napravio glupost mi to odbijamo u 90 minuta a da nam nije iskljucio( godine Engkand jebalo ih hrabro srce) Fruka nikada nam nebi dali gol. Dale je odigrao kako treba sad možda Kitty odmah u sredinu a ne na krilo ko zna. Drugi dio krenuli ofenzivnije ali jebi ga nije nas htjelo posrati.

I
Večer poslije je pametnije od jutra poslije.
Kažu , pametno je naći u danu 30 min za sebe.
Našao sam vise i pogledao malo utkmicu.

Mogu reci da je utkmica dobro vodjena.
Fruk je bio inspirativan, itekako , niti jedan potez mu nije bio kriv do 97 minute.Steta da nije imao još takvih suigrača.

Realno smo odigrali muški dobru utkmicu. Neutralizirali ih i sveli na igru 1 na 1. Naravno da su tu ponekad iskoristili individualnu kvalitetu.

Meni je opet izgledalo da Dantas puno luta i ispada, nakon izlaska Petrovića totalno druga prica sa Dantasom.

Znaci da je stožer prepoznao gdje je problem.

Khm khm. Ovaj prištavi sto je zajebao je zaoravo i donio dobru energiju do tog trenutka kao i Gojak. Isto je povukao i onu kontru na Rujevici.

Čak, reakcija Djalovica, izmjene i vodjenje utkmice u 2 poluvremenu, ama bas nikakva packa.

Na kraju smo zapravo bili žrtve pojedinaca.

Kako je ovaj Razgrad samo drugo poluvrijeme, mi smo svoje prvo trebali odigrati bolje. Šteta jer amo ovo nakon pogotka kontrolirali. A Rukavina je da nije usrao bio vjerovatno blizu najbolje utkmice u bijelom dresu

I
Quote from: Kostrena on 31.07.2025, 16:30Po čemu su jači? Jer smo mi rekli da bi trebali biti jači?
Po transfermarkt-u?
Vjerujte njima a ne svojim očima.
Oni pokazali nisu ništa, skoro ništa i mi ako smo ih skautirali mi smo to trebali vidjet

Dinamo Minsk koji vrijedi manje od Fruka su jedva prošli na produžetke
Pa i nas su jedva prošli na produžetke sa DVA igrača vise 😉

Ispod stijena, svaka čast... to je na mome tragu.

SandroB, opet kazem, ti si se našao uvrijeđen kao da je nešto tebi upućeno, a apsolutno nije...yes, možda sam uletio ko slon u staklarnu, priznajem, ali to je taj učinak mase. Možda je samo nekoliko upisa bilo izrazito glupo, ali stalo mi je na živac...to je kao kad 100 ljudi stoji na prosvjedu a dva bace kamen... jbg murja počne batinati svih. Nervoza je bila kod svih nakon utakmice. Svi su razočarani što smo ispali, ali i dalje ne mogu vjerovati da su navijači Rijeke nakon ispadanja iz kvala LP od favorita, spremni "jebat mater" cijelom klubu, treneru itd. Sorry ali kada netko napiše da je prijelazni rok najgori u 10 godina, da je trener neznalica i da je pola igrača za potjerat, da je Ludogorec najjadniji protivnik u zadnjih 5 godina, onda ja to smatram nepotrebnim "jebanjem matere"...

I to po meni nema nikakve zdrave logike sa onime što smo gledali. Možda smo bili svi previše nabrijani, nerealno optimistični, ali ja osobno nisam očekivao puno više. Pa čak idem do toga da sam igrom u dvomeču i zadovoljan, solidna trojka. Nismo bili podređeni jačoj ekipi. Nismo patili (ne uzimam produžetke sa 2 igrača više u obzir). Bili smo bolji na Ruji, bili smo korektni na gostovanju. Ništa više ni manje od toga. Ponavljam, uz mrvicu sreće, znanja suca, jučer bi dočekivali igrače na Krku sa bakljadom. Ali eto, nismo. Nisu nas pregazili, nisu nas osramotili, pobijedili su na guz uz puno poguranca i sreće. I tu povlačim crtu.

Dapače, idem toliko daleko da bi rekao da je Đale solidno iskautirao Ludogorec i da smo ih dobro ograničili. Falilo je malo hrabrosti, sreće, sudačkih odluka. Šteta, idemo dalje. Treba naguzit Irce i onda smo na konju.
Ova momčad će se još mjenjati, otići će neki, doći će neki. Ko da nismo navikli u zadnjih 13 godina na istu priču...

Ja nisam očekivao prolaz, možda zato ne smatram ovo tragedijom. Još od prije sam gledao prema Shelbournu jer je to nama bliža i realnija priča. Koliko god optimistični bili...
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 14:53Niti je usmjereno na tebe, niti na većinu koji pišu...već na dio navijača koji pišu skoro pa gnjusne postove po raznoraznim forumima (pa i tu), po komentarima na NK Rijeci na Facebooku i raznoraznim portalima. Ako baš hoćeš, ja ću ti tu sada postat 10 najgorih od nekih 100-ak žalosnih!

Tko ih jebe, to je rulja, da ne govorimo da može biti i trolova ili upis nekih klinaca koji trebaju još puno palente pojest. Copypasta tvog prethodnog posta tamo na facebook i portale i usput im napiši da se prestanu tovarit, ako već nisi.

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 15:28Tu pišem jer tu ne bi trebalo biti purgersko tovarskih govnjara koji likuju nad našim porazom, a prvenstveno nad komentarima u kojima se navijački puk Rijeke guši... Ne zaboravite da je i nama gušt čitat njihove forume kad grunu negdje, jer obiluju upravo ovakvim komentarima kakve imamo prilike čitati kod navijača Rijeke od jučer u 22 sata.

Svatko može napravit profil, tako da... Mada ljudi su bili frustrirani, što se može razumjet, ali dobro je malo ohladit glavu prije komentiranja.

Btw meni nije gušt čitat njihove forume nit sam ih ikad posjetio, ne zamaram se sa režimskom šugom. Bavit se njima, pa i kad izgube, ulazi u sferu balkanluka i ne treba nam to. Ja ih "samo" ne volim.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

@Eskisehirspor shebao si ;) jer si htio ti to ili ne prozvao sve ljude na forumu tovarima i nalijepio im još toga. Zabrijao si neku negativu koja nije ništa veća ili neuobičajena nakon ovakvih utakmica. Drugi put odigraj pametnije. Nisam jednom ovdje pisao da postovi koji zvuče "ja i vi" su obojani prepotencijom i izazivaju čir na želucu ljudima koji su isto tako nadrkani situacijom oko Rijeke. Pročitaj na miru svoj post pa ćeš shvatiti o čemu govorim ako to budeš htio.
Umjesto vi koristimo mi i forumski svijet će biti ugodno mjesto za čitanje i pisanje o našoj Rijeci. Haug!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: LenRi on 30.07.2025, 22:43Mislim da se malo previše potcjenjuje ludogorec, po meni oni će igrati ligu prvaka
Vjerojatno. Ali ne zato sto zaslužuju. A to me jos vise boli.

Quote from: LenRi on 31.07.2025, 16:22Menalo je išao u 30 godinu života, njega nemaš kome prodati.

Zar je Butić stvarno toliko loš i nema perspektive, da ga neće forsirati kraj ovakvog Menala?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 21:34Dapače, idem toliko daleko da bi rekao da je Đale solidno iskautirao Ludogorec i da smo ih dobro ograničili. Falilo je malo hrabrosti, sreće, sudačkih odluka. Šteta, idemo dalje. Treba naguzit Irce i onda smo na konju.

Falilo je hrabrosti u utakmici doma. A sreću ipak treba izazvati...

Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 21:34Ja nisam očekivao prolaz, možda zato ne smatram ovo tragedijom. Još od prije sam gledao prema Shelbournu jer je to nama bliža i realnija priča. Koliko god optimistični bili...

Nisam ni ja prije utakmice očekivao prolaz, ali kroz ove dve utakmice su se bugari itekako nudili i moglo ih se proći.
Nije tragedija, ali ipak boli.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: SandroB on 31.07.2025, 17:15
Quote from: Eskisehirspor on 31.07.2025, 14:53Sandro...zanimljivo da si ti sebe prepoznao u mome postu bez da te itko spomenuo, to puno govori o nesigurnosti. Vidim da moraš opetovano podmetati svoje godine na tribinama i "during the war" priče iako te nitko nije tražio, takvo ponašanje ima svoje ime i definiciju u literaturi. Te fore "odjebi" smatram osobno jer se meni obraćaš...

Dečko, malo si se previše zaigrao. Ne spominji literaturu, definicije i imena koja se tamo mogu naći, jer ćeš me još malo nazvati duševnim bolesnikom, a nakon toga možemo i drukčije razgovarati.

Ako se netko nekome osobno obraća, ti se meni osobno obraćaš. Pod uvjetom da se znamo i da znaš kome pišeš. Meni ovaj ES grb ne znači a ma baš ništa i obraćam se slovima na ekranu i tom grbu.

Eto... toliko se ja tebi osobno obraćam. Prema sadržaju kojeg podvaljuješ, mogu reć i da me ne znaima previše tko si, jer mi je dovoljno pročitati "začepite već jednom usta". Ne reagiram zbog toga što se osobno nalazim uvrijeđen, nego mi je to retorika od kurca za jedan forum. Retorika i može proći, ali se ipak obraćaš forumašima, zna se s kojim motivom. Jer su te raspizdili "tovarlukom". Nakon svih naših pizdarija jučer na terenu.

Netko je dobro napisao usput, DV je beba za tebe.

Sandro ne pojidaj se
Kad neki ima turski kebabspor na grbu, za ča nan je taj relevantan majke ti?  :neretljak:
SPORTSKI ODLAZI!