SHNL 2. Kolo 09.08.2025 21:00h Osijek - Rijeka

Started by Hololulu, 08.08.2025, 17:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
09.08.2025, 22:00 #75 Last Edit: 09.08.2025, 22:01 by Zelko Maler
nikakav bod, idemo na pobjedu.

Bit cemo jaci drugo poluvreme kad napravimo promjene. Osijek nema nikog na klupi, popušili su protiv dinama dva gola kad je Rožman mijenjao.

mi ćemo biti jači nakon promjena, a oni slabiji:

Menalo - Lasickas
Čop - AMJ
Ilinković- Dantas

Petrovič kapa dolje. Šta je je, kad su na razini, obrana beton.

Prema naprijed treba potrošit bar milijun eura na krilu i u špici da bi to ličilo na nešto, do daljnjeg ćemo se mučit i mi i oni.

Svaki put kad Menalo krene u dribling, jedno dijete se ispiše iz nogometa. :nisamja: A o Čopu sve govori njegov trk u 45. minuti na kontru Fruka, gdje je reda radi dotrčao do vrha 16m dok ovaj nije pucao.
#navodninavijač

Quote from: KadOkrenemSe on 09.08.2025, 21:58
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.08.2025, 21:56
Quote from: Snjesko on 09.08.2025, 21:52Klasicna Rijeka. Dobro poslozeni iza, napred nasusno fali kvalitete. Valjda ce Jankovic nesto iscarobirat u vjerojatno zadnjoj utakmici.

Btw, falit ce Jankovic puno kad ode, tek tad cemo cijenit njegov doprinos

Ja mislim da ne fali kvalitete nego ideje i rada trenera na ofanzivnim akcijama. Dovedi ti sinko njih u šansu pa ako fulaju 19 od 20 onda fali kvalitete. Ovako kad si stalno najbliže golu na 20 metara nije do kvalitete nego do rada

Ko ce ti dovest sansu? Menalo? Cop? Nemoj me zajebavat pa nebi ljudi igrali nigdje osim eventualno gorica i to slovenska

Pa nisu Menalo i Čop da ih stvaraju nego da im se stvori. Mi ne promašujemo da ja mogu tu reć da netko nema pojma, ne dolazimo u šansu. Promijenilo se toliko igrača u toj trojci gore u zadnjih godinu i pol dana, a uvijek je isti problem.
SPORTSKI ODLAZI!

Z
nije ovo laka utakmica ni Rožmanu ni našem Đaletu. I jednom i drugom visi mač nad glavom u slucaju poraza. Oboijica bi X prihvatili.

Opet Radeljić ruka.

Nije penal, ok...

Ali brate...

BTW, ono u Bugarskoj je bio puno manje penal nego ovo.
#degenerik

Hoće li Čop

a) primiti loptu lijevom
b) primiti loptu desnom
c) primiti loptu kroz noge pa promašiti lijevom

:neretljak:
#navodninavijač

O

Quote from: Fornax on 09.08.2025, 22:06Opet Radeljić ruka.

Nije penal, ok...

Ali brate...

BTW, ono u Bugarskoj je bio puno manje penal nego ovo.

Pitanje koje mi se nameće je da ne znam jesmo li tragičniji put naprijed ili put natrag?

Mamo moja mila...

Đale, oće to?

Neš dočekat jutro na klupi Rijeke ovako.
#degenerik

K

B

F

Yep ,  dobra su nam ova silna pristigla pojačanja.
alkoholom protiv droge

D
Ma mozemo mi pricati Djale vamo Djale namo, ovdje ima toliko prosjecnih i limitiranih na terenu da boli glava... Djale ce biti zrtvovan, doci ce nrtko drugi i biti ce isti kurac.. nema dobre pite od govana