EL. Kval. Play off 28.08.2025 19:30h PAOK - Rijeka

Started by m, 26.08.2025, 20:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

28.08.2025, 11:38 #15 Last Edit: 28.08.2025, 11:39 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: oggy on 28.08.2025, 11:14sta nije da se dobije 3 samo za ulazak pa onda kad dostignemo 3 se nastavlja racunati dalje

Za ulazak u ligašku fazu KL dobiješ 2,5 , za EL 3. Ali ako si skupio preko tog koeficijenta u kvalifikacijama (što mi jesmo) ne dobivaš taj koeficijent koji se dobiva za ulazak u ligašku fazu.

Kasnije ti sve ide čisto "na račun", 2 za pobjedu i 1 za nerješeno. Ne znam točno za prolaze, nisam to još previše gledao, ali nadam se da će biti razloga za gledanje.

I
Razvan Lucescu i Jonjoe Kenny na konferenciji prije Rijeke.
Jonjoe kaže da moraju samo biti svoji i ne bi istaknuo nikoga iz Rijeke. Sve se njih pita.
Razvan tvrdi da je prva trebala završiti neriješeno, da su dobili gol iz prekida i to je to. Još kaže da mu je igralo puno novih igrača (???) pa još nemaju kemiju.
Danas se vraćaju i ti neki koji su nedostajali i jedini cilj je prolaz. Bilo kako.
Da bi sve prošlo u redu novinar iz Hrvatske (Nova TV) je pitao Razvana o utakmici s Dinamom od prošle godine.

28.08.2025, 11:46 #17 Last Edit: 28.08.2025, 11:47 by NdockytovaLinijaKretanja
Ajmo prognoze prvih 11 i ono što je još teže pozicije na kojim će startati.

Golman- Zloma
Lijevi bek- Devetak
Lijevi stoper- Radelja
Desni stoper- Majstor
Desni bek- Oreč
Zadnji vezni- Dantaš
Srednji vezni- Petrovič
Srednji vezni- Janković
Lijevo krilo- Endokit
Desno krilo- Fenomenalo
Lutalica- Fruk

I
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 28.08.2025, 11:46Ajmo prognoze prvih 11 i ono što je još teže pozicije na kojim će startati.

Prelako.
Ajmo tko će i na kojoj poziciji završiti.

L
Koliko znam za ulazak dobiješ 2,5 odnosno 3, ovisno o kojoj je ligi riječ, međutim tek nakon što osvojiše ovih 2,5 u ligaškoj fazi ti se dodavaju ostali bodovi koje osvojiš.

Quote from: Iqteam on 28.08.2025, 11:48
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 28.08.2025, 11:46Ajmo prognoze prvih 11 i ono što je još teže pozicije na kojim će startati.

Prelako.
Ajmo tko će i na kojoj poziciji završiti.

A dobro, to je već eurojackpot.
Janković over/under 3,5 pozicije

M
Koje je stanje s Ndokytom? Prepostavljam da ce Djale krenuti sa provjerenom momcadi, samim time Fruk na spici. Nemam neku ideju ko bi mjenjao ovoga na krilu, ntko ko je odgovoran u igri. Mozda Janko na krilo a Gojak ili Ilinkovic iza Fruka.
Ili neka hrabra formacija sa Copom na spici, Fruk na svojoj poziciji i Janko krilo.
Bit ce zanimljivo.
Volio bih da prodjemo dalje i zbog atmosfere i zbog cjelokupne hr javnosti koji jedva ceka neki krivi korak "slucajnih" prvaka.

U ovakvim utakmicama s ovakvim protivnicima najvise napravis na sok ili "podcjenjivanje" (citaj: nisu te nesta analizirali bas).

Posto su ovi prvi put dobili po tamburi, sad ce to malo proroštat, pa je najgore izac s istim sastavom, moji prijedlozi su:

A)

Zloma
Menalo Petrovic Husic Lasickas
Radeljic Ndockyt
Fruk Rukavina Devetak
Jankovic

ili B)

Zloma
Orec Kitin Majstorovic Bodetic
Gojak Cici
Butic Yankov Thaqi
AMJ
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

J
PAOK je tri puta jača ekipa od nas i nemamo šta izgubit. Istina je šta ovaj moron govori da sve ovisi o njima, nadajmo se da će odigrat zakurac i da ćemo mi to znat iskoristit.
1-1 jankovic u 94-toj.

Quote from: Boy1da on 28.08.2025, 11:54U ovakvim utakmicama s ovakvim protivnicima najvise napravis na sok ili "podcjenjivanje" (citaj: nisu te nesta analizirali bas).

Posto su ovi prvi put dobili po tamburi, sad ce to malo proroštat, pa je najgore izac s istim sastavom, moji prijedlozi su:

A)

Zloma
Menalo Petrovic Husic Lasickas
Radeljic Ndockyt
Fruk Rukavina Devetak
Jankovic

ili B)

Zloma
Orec Kitin Majstorovic Bodetic
Gojak Cici
Butic Yankov Thaqi
AMJ

Plan C

Zlomislić
Radeljić
Majstorović
Husić
Janković
Butić
Oreč
Todorović
Fruk
Fenomenalo
Jurić

I onda ih pobacaš kako god i igraš na kornere i faulove oko centra i samo čekaš neke prekide.

K
Ako Gabby danas ne zabije, treba mu dat papire!
Znači, Plan A od Boya

28.08.2025, 12:14 #27 Last Edit: 28.08.2025, 12:15 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: Krkan on 28.08.2025, 12:10Index predviđa

Ovo mi se čini ok, ja bi samo Fenomenala stavio desno i Gabygola lijevo.

Jer ako Gabynator uđe sa klupe, izgorit će u želji i velika je mogućnost da napravi penal ili crveni (olimpija,ludogorec).

Dokad ćete gurat Rukavinu koji ne može igrati ni hnl, nije mi jasno

K
Quote from: Ares1312 on 28.08.2025, 14:35Dokad ćete gurat Rukavinu koji ne može igrati ni hnl, nije mi jasno
Još 4 dana