EL. Kval. Play off 28.08.2025 19:30h PAOK - Rijeka

Started by m, 26.08.2025, 20:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Živimo lijepe dane i budućnost je svijetla, iako su vitezovi crni. No, sadašnjost nam nosi uzvrat EL u kojem nas čeka PAOK kojeg smo zasluženo pobijedili doma 1-0. Hoće li to biti dosta na vrućoj Toumbi? Možda i neće, puno jače ekipe su tamo padale, ali igrali smo tamo prije 4 godine i nesretno prosuli pobjedu autogolom Galešića u 94. minuti. Isti je uspješno utrapljen Dinamu tako da nema straha od ponavljanja tog scenarija.

Mnogi su mišljenja kako nam je Konferencijska liga po mjeri, ali tempo kojim su crni vitezovi počeli nalaziti pojačanja, kao i prednost iz prve utakmice, otvara neke interesantne mogućnosti za igranje i u Europskoj ligi. Ako je ovo Đaletova zadnja europska utakmica, neka je odradi sa stilom i učini Miška ponosnim, a win-win je da izbori prolaz i time natjera nove vlasnike da se ozbiljno zamisle nad izborom novog trenera.

Sretno momci, Rijeko pobijedi za nas!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

V
Riječi ti se pozlatile !!
Đale klepni paoka i sa ozbiljnim pojačanjima donesi nam proljeće u europi !!

Daj nam jedan korner na utakmici i glatko prolazimo 😏

Toumba je rasprodana, sutra nas čeka ljutih 28000 grka.
Po komentarima se može zaključiti da navijači čekaju smjenu Lucescua i da nikako nisu zadovoljni.

Bez ikakvih ocekivanja sam do kraja tjedna. Imamo dva teska gostovanja, zdrijeb u petak da nastavimo sanjati.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

27.08.2025, 14:13 #5 Last Edit: 27.08.2025, 14:14 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: sthlm1987 on 27.08.2025, 14:06Bez ikakvih ocekivanja sam do kraja tjedna. Imamo dva teska gostovanja, zdrijeb u petak da nastavimo sanjati.

Slažem se sa očekivanjima

Koliko god bi mi htjeli igrat EL i natjecat se protiv tih "atraktivnijih" ekipa, KL bi bio bolja opcija što se budućnosti kluba tiče odnosno koeficijenta.

Opet, EL uz atraktivnije protivnike nosi i bolju pregovaračku poziciju koja je sada izgleda prioritet pred kraj prijelaznog roka.

Što god da se desi imat će svoje pluseve i minuse.

Na dan trenutno najbitnije utakmice ispod 10 postova ovdje. Ali zato teme Mercato i Klub pucaju po šavovima.

Ako danas pristup i glava bude kao u prvom ogledu onda nema straha.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

I
Pogledao sam klip treninga na Toumbi i vidio da Rukavina ima personalizirane šlape.
Znači, Kopačke sa imenom, štucne na pola, bandaža na ruci.. dečko ima sve. Da bi bio kompletan fali mu neka trakica oko koljena i rajf.

Šta se tiče Paoka, oporavili su se Taison i Despodov.
Pojavila se informacija da je golman Pavlenka ozlijeđen, a bio im je najbolji protiv Wolfsbergera i nama je skinuo nekoliko teških lopti.

S
Koeficijent nam je sada 12 sa ova 3 boda sta dobivamo za ulazak u grupe, i dalje Sam misljenja da vise bodova mozemo skupiti kroz 6 tekmi u Mickey mouse lizi nego u 8 u Europe league. Koja je bila racunica ? Koeficijent 15 da smo nositelji u svim pretkolima Mickey mouse lige?

L
Ove sezone je granica za nositeljstvo u playoffu konferencije bila oko 14.5, znači da bi došli do koeficijenta 15 trebaju nam 2 pobjede i 2 neriješena

A

Hrabro i jednostavno je sukus onog što je izjavio Đalović jučer.
Strah me bilo što napisat, ova ekipa je totalno nepredvidljiva. Ima utakmica koje su čisti užas i onda niti par sati poslije ista ekipa odigra za prste polizat.
No kao i uvijek bitno je da daju sve od sebe pa kako bude.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

28.08.2025, 10:35 #12 Last Edit: 28.08.2025, 10:36 by MoloLongo
Ajmo dečki!

Make Rijeka Great Again - MRGA!

Malo ulizivanja novom gazdi 😁😁☹️
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: LenRi on 28.08.2025, 09:31Ove sezone je granica za nositeljstvo u playoffu konferencije bila oko 14.5, znači da bi došli do koeficijenta 15 trebaju nam 2 pobjede i 2 neriješena

Dvije pobjede nam nose već 16 koeficijent, imamo 12 koef i dvije pobjede su 4, dakle 16 bi imali bez te dvije nerješene.

O
sta nije da se dobije 3 samo za ulazak pa onda kad dostignemo 3 se nastavlja racunati dalje