EL. Kval. Play off 28.08.2025 19:30h PAOK - Rijeka

Started by m, 26.08.2025, 20:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
29.08.2025, 08:24 #210 Last Edit: 29.08.2025, 08:26 by ispod stijena
Quote from: Kostrena on 29.08.2025, 08:14Ja pričam o transfer embargu kod prodaje kluba , ne nužno o tom igraču
Pa doveli su igrača od potencijalnog kupca.

U zadnjih mjesec dana još je došao Kreilach koji je tu kao simbol, da ne kažem nešto drugo i ponudjen , a ne prodan Manev.
Nije toliko ni sumnjivo dolasci koliko odlasci

I
Problem je . Što idemo dalje izgledamo gore.

29.08.2025, 08:33 #212 Last Edit: 29.08.2025, 08:34 by beetlebum
Od početka utakmice odmah se vidjelo da smo totalno izgubljeni. Isti taktički problemi kao zadnjih, a pa skoro 6 mjeseci + pristup i psiha na nikakvoj razini. Nisu mogli sklopiti dva dodira s loptom, samo štopati i dodati prvom do sebe je bilo šlampavo, a kao pokušavamo famozni buildup od golmana. Još oni pressing na stopere i prekinuli puteve lopti prema Dantasu, a mi neprilagodljivi.

Nisam se nadao prolasku, okreneš na zajebanciju, toliko toga se potencijalno pozitivnog događa oko kluba pa nekako manje znači ovakav poraz. I tako jutros malo razmišljam, a jebote pas koja bruka. I to opet. Čovjek nije pametan, da li sve to pod tepih baciti, imaš Poljud za dva dana (još jedna potencijalna bruka), čekat neke službene vijesti kluba i okrenuti novu stranicu...a s druge strane nikom ništa, kao da smo igrali 1:1 s Istrom, samo što ovo se pamti.

I
Quote from: beetlebum on 29.08.2025, 08:33Od početka utakmice odmah se vidjelo da smo totalno izgubljeni. Isti taktički problemi kao zadnjih, a pa skoro 6 mjeseci + pristup i psiha na nikakvoj razini. Nisu mogli sklopiti dva dodira s loptom, samo štopati i dodati prvom do sebe je bilo šlampavo, a kao pokušavamo famozni buildup od golmana. Još oni pressing na stopere i prekinuli puteve lopti prema Dantasu, a mi neprilagodljivi.

Nisam se nadao prolasku, okreneš na zajebanciju, toliko toga se potencijalno pozitivnog događa oko kluba pa nekako manje znači ovakav poraz. I tako jutros malo razmišljam, a jebote pas koja bruka. I to opet. Čovjek nije pametan, da li sve to pod tepih baciti, imaš Poljud za dva dana (još jedna potencijalna bruka), čekat neke službene vijesti kluba i okrenuti novu stranicu...a s druge strane nikom ništa, kao da smo igrali 1:1 s Istrom, samo što ovo se pamti.

Ne zaboravimo da su bobanovi galacticosi isto dole popili 5 komada u knock out fazi. Znači kada ih je još vodio veliki i najveći trener koji je prema nekima stvorio ovu Rijeku i priča o sebi u trećem licu jednine.
Ako je takva klubčina dole natamburana, kako ne bi mi koji smo popili 3 komada kada smo ušli u avion. Iz više razloga

Pa mi smo bili ispred tih galacticosa prošle sezone, tako da smo mogli barem 4 popit i ne bit mamurni jutros.

Quote from: Kostrena on 29.08.2025, 07:55Mi smo kupili igrača prije 3 dana, znači da nema ponude? Ili to nije istina?
Ako moram interpretirati:
- transakcija je dogovorena, detalji dogovoreni, moguće da je i LOI potpisan
- novi vlasnik radi prve vatrogasne poteze (DAA i ponuda MU za onog krilnog), kao sto planira i daljnje ekipiranje (vjerojatno nakon objave)
- s objavom se čeka ždrijeb KL radi Hibsa i Rijeke
- Djale i organizaciju sportskog segmenta kluba se ne dira do rep pauze. Osim ako ih 0:5 u Solunu i totalna izgubljenost i nekritičnost Djaleta ne natjera na reakciju danas.

Tako bih ja zaključio.

Quote from: Kostrena on 28.08.2025, 22:35Čekaj, šta je ovo?

Trkeljanja čovjeka koji je izgorio. Još malo pa će viditi neprijatelje svuda oko sebe.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Istegnuće kralježnice on 28.08.2025, 23:27"jankovic je vec otisao"... gdje je otisao? sto je otisao?

Janković je već otišao je ovogodišnja corona.

Igrač ti je glavom već izvan kluba i ti ga stavljaš u igru. I onda kad dečko zbog toga griješi i slabije igra, baciš ga pod klupski bus s ovakvim izjavama. Pravi psiholog i motivator ekipe. Nakon ovoga ga ne bi više u klubu zadržao ni da dahće igračima. Niti jednu utakmicu ove sezone nije preuzeo krivnju za poraz. Uvijek nađe neku "ispriku"
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Zaf on 29.08.2025, 09:04
Quote from: Kostrena on 29.08.2025, 07:55Mi smo kupili igrača prije 3 dana, znači da nema ponude? Ili to nije istina?
- novi vlasnik radi prve vatrogasne poteze (DAA i ponuda MU za onog krilnog), kao sto planira i daljnje ekipiranje (vjerojatno nakon objave)
- Djale i organizaciju sportskog segmenta kluba se ne dira do rep pauze. Osim ako ih 0:5 u Solunu i totalna izgubljenost i nekritičnost Djaleta ne natjera na reakciju danas.

Tako bih ja zaključio.

Zašto bi se čekao ždrijeb? Ispao je Hibs jučer od Legije
Zbogom i više se ne vraćaj

Quote from: MarioHunter on 29.08.2025, 09:53Zašto bi se čekao ždrijeb? Ispao je Hibs jučer od Legije
Nije to odluka tipa: "idemo na kavu?"

Zato sto se svečano potpisivanje prodaje ovakvog tipa ne obavlja iza zavjesa pa izda priopćenje. A potpisnici garant ne planiraju takve stvari preko noći nego tjednima unaprijed.

To su taktičke odluke, ali se ne donose večeras za ujutro.

K
Quote from: Zaf on 29.08.2025, 09:04

Tako bih ja zaključio.
Hvala ti, stoji napisano, meni paše

Kako to mislis? Ja sam siguran da ce Foley rec nesto u stilu ujutro sam plakao zbog poraza Hiberniana i neprolaska u Europu, popodne sam kupio Rijeku i igram Europu :bo:

"Ako i ne dođu pojačanja, igrat ćemo s onima koje imamo. Tako je bilo i prošle sezone pa smo osvojili dvostruku krunu. Nikad se neću predati i odustati – rekao je trener Rijeke Radomir Đalović."

Dragi moj Đale,
ovo nemoj nikad, ali nikad više glasno izgovoriti u pero novinara koji god klub ili uzrast budeš trenirao. Možeš ti to znati i misliti, ali glasno izgovoriti nemoj.
Pozdravi,
tvoj D2
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Ako i ne dođu pojačanja, pušit ćemo s onima koje imamo.
Tako meni zvuči ta izjava

S
29.08.2025, 11:12 #224 Last Edit: 29.08.2025, 11:14 by SandroB
@D2 je složio dosta duboku misao i poruku Đaletu. Nemoj nikad, pored živih tvojih momaka, toliko očajnički zazivati pojačanja. Radiš višestruku štetu, vrijeđajući:

- pojačanja koja su već došla; otvoreno im kažeš da su za kurac;

- sve igrače koji su u igri (prvih 11 + klupa), jer eto... trebaju pojačanja, ekipa mi je za kurac... ekipa koja je osvojila duplu krunu (?!?)

- Miška (+ DRS + AČ + SJ), za kojeg kažu da mu je ego jak i lako povrediv... ne kužim; da mene netko preko novina toliko proziva s pojačanjima, a ja mu kao neki šef... pa začepio bi mu usta, na silu, ako ne drukčije.