5. Kolo Hadjuk Rijeka 31.08.2025. 21:15

Started by mattur123, 30.08.2025, 21:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: Bred on 31.08.2025, 23:09Odlična utakmica naša. Hajduk očajan, energetski na razini nas u Solunu ili protiv Varaždina. Sramota za njih. Usrani i sasrani.

Rukavina nas je koštao pobjede i njegov ego.

Žao mi je da je Đalović poslušao kritičare i insajdere, trebao je zatvoriti utakmicu, do ulaska Rukavine utakmica bez greške.

Meni je jasno zašto smo osvojili duplu krunu.

Kompa, stvarno te ne razumijem. Shvaćam tvoju hladnu glavu, dao bih sve da je na meni, umjesto moje usijane i iznervirane do maximuma, ali... kakva utakmica bez greške, kakva odlična?

U prvom poluvremenu smo imali deset krivih dodavanja iz sfere škole nogometa, u duelima su nas nosili k'o pahuljice. Nakon gola Bogojevića nismo spojili dvije lopte, inkasirali smo tri stative od kojih sam barem dvije vidio u mreži. Reakcije Jankovića i Fruka u gol prilici sramotne. To je previše za ocjenu "bez greške".

Ma sto se mene tice ovo danas je manje bitno. Cak nije bilo ni lose, odnosno, ovaj Hajduk je vise-manje isto govno kao lani samo nahajpano.

Sljedecih 48 sati je kljucno.

Quote from: Kostrena on 31.08.2025, 23:16Pajaziti je za Petrovića doktor nogometa

Pajaziti je dobar, ali zašto ga uspoređivati s Petrovičem koji ne igra tu poziciju i koji je danas jako dobro odigrao.
Usporedi ga sa Dantasom. To je taj profil igrača.

A
Obzirom da smo s njima dosli do dvostruke krune, paradoksalno zvuci da Zlomislic, Nemalo, Butic, Rukavina, Cop nemaju kvalitetu za Rijeku.
Kad njima pridodas sve koji su dosli, od kojih tek Dantas ima kvalitetu, onda je to, to, a sigurno nedovoljno za EL.
Orec i Lasi su objektivno back up za klupu u normalnim okolnostima, iako su za trenutni sastav - za prvih 11.

Bili smo odlični a jebote više koji kurac evo  :sta:  :sta:  :sta:  :sta:  :sta:

K
Dobar bod, dobar bod
Bili smo danas odlični
Momci koji su ušli su bili fenomenalni  :'(  :'(

D

Šta ostaje ovaj cirkusant na klupi.....
Zbogom i više se ne vraćaj

A

M
od presice me glava boli, izlika na izliku, ne zna ni on vise sta pricat

Ajde Toplak naporan si
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Đalović kaže od Olimpije do Paoka nas nitko nije dobio sam 2 gola razlike, Osijek nas je dobio 2:0, Ludogorets 3:1,Dinamo 2:0, on nije osvojio duplo krunu, mi smo uzeli duplo krunu unatoč Đaloviću, kupi prnje prevaro
Zbogom i više se ne vraćaj

K
Đalović točno izgleda meni kao čovjek kojem je rečeno da odlazi

Kaže Ðale prijelazni rok je gotov, svi ostaju
Kaže Damir je reko da klub nije prodan
SPORTSKI ODLAZI!

B
31.08.2025, 23:27 #209 Last Edit: 31.08.2025, 23:28 by Bred
Quote from: SandroB on 31.08.2025, 23:18
Quote from: Bred on 31.08.2025, 23:09Odlična utakmica naša. Hajduk očajan, energetski na razini nas u Solunu ili protiv Varaždina. Sramota za njih. Usrani i sasrani.

Rukavina nas je koštao pobjede i njegov ego.

Žao mi je da je Đalović poslušao kritičare i insajdere, trebao je zatvoriti utakmicu, do ulaska Rukavine utakmica bez greške.

Meni je jasno zašto smo osvojili duplu krunu.

Kompa, stvarno te ne razumijem. Shvaćam tvoju hladnu glavu, dao bih sve da je na meni, umjesto moje usijane i iznervirane do maximuma, ali... kakva utakmica bez greške, kakva odlična?

U prvom poluvremenu smo imali deset krivih dodavanja iz sfere škole nogometa, u duelima su nas nosili k'o pahuljice. Nakon gola Bogojevića nismo spojili dvije lopte, inkasirali smo tri stative od kojih sam barem dvije vidio u mreži. Reakcije Jankovića i Fruka u gol prilici sramotne. To je previše za ocjenu "bez greške".

Đalović vodio utakmicu bez greške, ne igrači. Normalno da će netko pogriješiti negdje inače ne bi gol nikad pao.

Pogledaj statistiku asistenta Jankovića koliko je duela dobio, ključnih lopti, točnih dodavanja... Odličan danas.

Fruk za prvi gol, pa to je majstorski potez bio, četiri igrača izbacio. Ne znam tko ima realizaciju 100%.

Je igrao Livaja?