Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

S
27.05.2026, 20:35 #1155 Last Edit: 27.05.2026, 20:38 by Snowcrash
U europi, nikakva usporedba nije dovoljno uvjerljiva osim susreta Kek vs Sanchez, ako je moguće još ove sezone.

EDIT: Barem prijateljska na pripremama u Kranjskoj Gori?  ;D

Kad se svi oproštaju na ovaj način, ja ću pozdraviti Ramira Munoza, čovjek koji kao Mister 100 posto odlazi iz kluba.

I
Lijepo od tebe Markane ;)

Da i ovu temu dostojanstveno zaključimo, baš kako je to učinio i sam Sanchez:

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/tihi-odlazak-sancheza-iz-rijeke-ostavio-snazan-trag-na-rujevici-15713603
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

V
Tip je stvarno bio osvjezenje..steta

M
Istina već dugo nismo bili četvrti iza Varaždina, malo nas je vratio u one dane.

Osvježio nam sjećanja

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 01.06.2026, 10:37Tip je stvarno bio osvjezenje..steta

Samo sta smo od tog varazdina odigrali 14 utakmica vise, ali tko pamti te detalje....

R
Da nam je samo golman bio na nivou. Puno bi to bolje izgledalo na kraju

D
Quote from: Hasancic on 01.06.2026, 10:51Samo sta smo od tog varazdina odigrali 14 utakmica vise, ali tko pamti te detalje....
Sreca da taj Varazdin nema 34 igraca na listi nego samo 26 i vrijednost 11M a ne 30+... sta bi tek onda bilo kvragu. Dobro smo i prošli siroti

Imat će Varaždin prilike osvjetlati hrvatski obraz svojim europskim nastupima. Veselim se Šafarićevom magnum opusu. Pogotovo kad će pokazati da za razliku od španjolske prijevare, može sve utakmice odigrati sa 13 igrača u kadru.
Hoće li kladionice dati over/under kvotu na broj zabijenih golova u europi (0,5g) u pretkolima?
Šteta jedino što neće doživjeti skupine, pa da vidimo kako će gurati paralelno u 3 natjecanja.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Već šesti dan NL na temi NK Rijeka - drži istu osmrtnicu Sanchezu.
-----------------
Naravno, analitički tekst o sezoni na osnovi dobivenih podataka od bivšeg trenera, nema tko napisati.

Quote from: Snowcrash on 01.06.2026, 11:28Već šesti dan NL na temi NK Rijeka - drži istu osmrtnicu Sanchezu.
-----------------
Naravno, analitički tekst o sezoni na osnovi dobivenih podataka od bivšeg trenera, nema tko napisati.

Slušao sam neku presicu od reprezentacije, i kao da se čuo glas kućnog u pozadini, mislim da su bili Fruk i Pandur.
Ali ovo je stvarno žalosno, osmrtnica za Sancheza koju je potpisao portal novi list i par rečenica o dva debitanta na utakmici protiv Gorice, to su dva zadnja članka u 10 dana.

Quote from: Snowcrash on 01.06.2026, 11:28Već šesti dan NL na temi NK Rijeka - drži istu osmrtnicu Sanchezu.
-----------------

Kucni se povukao malo sa stancanja clanaka na dnevnoj bazi i s tvitera nakon zadnjeg vala napada na Sancha.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

G
Quote from: robil on 01.06.2026, 10:57Da nam je samo golman bio na nivou. Puno bi to bolje izgledalo na kraju

Trener stvara okvir za uspjeh igrača, a igre igrača donose treneru slavu. Vezano za to, Zlomislić je Top 2 ili 3 konferencije po svim golmanskim statistikama, a prema Sofa ratingu bi bio drugi golman natjecanja, ali izgleda da nije odigrao 60% svih minuta jer je samo za 6 golmana prikazana ocijena. HNL je druga priča naravno.