Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 148

Dobrodošli u nas i Vas klub Victor te nas povedite u novu uspješnu nadam se eru Rijeke  :svakacast:  :vijesti:
Forza Fiume ale!

Dirty Sanchez  :neretljak:  🍺💪🎆
Ri Or Die

Dobrodosao.

Nadam se da ce poslozit ovu momcad da pocne igrati bolje i za oko gledljivije.

Quote from: Marabunt Campetto on 03.09.2025, 20:11Dirty Sanchez  :neretljak:  🍺💪🎆

Sanchez el sucio  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D

K
Konačno nakon 2 trenera ograničena taktički, dobijamo trenera koji će znati napraviti igru i gdje će igrači znati šta trebaju radit.
Sretno nam bilo

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.09.2025, 20:17
Quote from: Marabunt Campetto on 03.09.2025, 20:11Dirty Sanchez  :neretljak:  🍺💪🎆

Sanchez el sucio  ;).

Buraz Sanchez 😉🤡... Nešto u rangu Eurotrip Mi scusi u vlaku... Evo ga MI SCUSI...
https://youtu.be/ivSMNbaXRSE?si=XznGqKBeG42VB2A1
Ri Or Die

Analitičar Gorice, dao je stručno mišljenje... https://youtu.be/bUBOtGhUiL0?si=jqX4UzO5SgGTWPkP
Ri Or Die

Nadam se da neće izgubiti mobitel, jer ako i to procuri...
VSDA. Nothing is impossible.

I
Ja ću ostati suzdržan.
Kad je Djalovic došao prvo sam pomislio da nije sposoban ni ovce čuvat.
Ovaj Španjolac je "miljenik" foruma.
Vidjet ću ga par utkmica pa dat sud.
Meni se me svidja sto smo od ekipe koja je disala zajedno jer su uglavnom bili igrači našeg govornog područja.
Sada imamo trenera stranca i hrpu stranaca u ekipu upitne kvalitete.
Velika stvar je da smo zadržali ovaj trojac igrača. Nadam se da će i njima sada glave biti "unutra".
Treneru puno sreće.
Kako bi Ferlin rekao, očekujem i sljedeće godine upis na forumu na ovaj datum i da on i dalje bude trener.
To bi značilo da je sve ok 😉

B
Ja sam zadovoljan teško da smo trenutno boljeg trenera mogli dobiti

https://youtu.be/pbuhiTm_3dk?si=J1k_rTQtixHPBEMu
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

K
Pretpostavljam da je Ramiro Munoz pomoćnik?

K
Znam da je Damjanović tovar koji je radio sa njim, toliko hvalio Sancheza, da je jako pedantan ali da je čudo od znalca, da je s njim odlično radit.
Da je jako dobar u interakciji sa igračima, i da su treninzi uživancija, tako da će to biti velika razlika od do sada i da nam neće više oči krvariti od "nogometa".
Ja mislim da smo dobili ozbiljnog ozbiljnog trenera i svaka čast da smo ga uzeli Mariboru pred nosom.

B
Quote from: Kostrena on 03.09.2025, 20:58Konačno nakon 2 trenera ograničena taktički, dobijamo trenera koji će znati napraviti igru i gdje će igrači znati šta trebaju radit.
Sretno nam bilo

Nek ima plan B meni dosta

Quote from: Kostrena on 03.09.2025, 21:27Znam da je Damjanović tovar koji je radio sa njim, toliko hvalio Sancheza, da je jako pedantan ali da je čudo od znalca, da je s njim odlično radit.
Da je jako dobar u interakciji sa igračima, i da su treninzi uživancija, tako da će to biti velika razlika od do sada i da nam neće više oči krvariti od "nogometa".
Ja mislim da smo dobili ozbiljnog ozbiljnog trenera i svaka čast da smo ga uzeli Mariboru pred nosom.

U nogometu je uvijek najvažniji govor, nogometnog jezika. To svaki igrač zna i razumije. I sa ovim, da smo ga uzeli praktički Mariboru ispred nosa govori i o boljim ugovorima u Rijeci. Jer, ako je tražio u Olimpiji 700k ili milijun? Bio ultimatum ili ne? Sigurno nije došao za 250k u Rijeku.
Po svemu dokazanom u njegovom radu, usudio bi se reći da bi mogao biti na razini Keka. A i ovi koji su ga pratili, je najbliže filozofiji kojim klub mora ići u planovima novih ulagača.
Ri Or Die