Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 148

Da mi je znati koji kurac takva stručnjačina radi neprepoznat po Olimpiji I sad ajde Rijeci.

Neka se nitko ne uvrijedi, ali za 2 mjeseca će imat pun kufer mana pa mi je malo smiješno sada čitati da je savršen u svakom aspektu, a svi ovdje mahom imaju iskustvo 180 minuta njegovog nogometa uživo.

Ilitiga da budem direktniji, dovodimo trenera koji je na vrhuncu snage Olimpije ispao od banjalučkog Borca čiju osovinu čine 35 godišnji Kvržić I Grahovac.

Dobrodošao!
#navodninavijač

Bodovi po utakmici do Olimpije su mu poražavajući.

Za usporedbu Igor Bišćan prije nego je došao u Rijeku je sa Olimpijom osvojio duplu krunu sa 2.18 ppg. Sanchez nije kup uspio.

VSDA. Nothing is impossible.

K
Čuj ako nam je trener kojeg je ovaj razbio 5-0 a da nije bilo nereda navijača vjerojatno bi bilo i 8,9 donio naslov i kup, onda a ovim možda uspijemo pobjediti doma barem neke konobare u Europi, meni dovoljno

M
Quote from: Kostrena on 03.09.2025, 21:20Pretpostavljam da je Ramiro Munoz pomoćnik?

Kondicijski ako sam dobro načuo Fedor Kulušić..naš radio u ŠN..neznam dal je bio s Bilićem kad i Butorović Al znam da je s Danilom radio...dosta ga hvale. Budemo vidli. Ako je on naravno.

K
Quote from: Mosa kaRije on 03.09.2025, 21:41
Quote from: Kostrena on 03.09.2025, 21:20Pretpostavljam da je Ramiro Munoz pomoćnik?

Kondicijski ako sam dobro načuo Fedor Kulušić..naš radio u ŠN..neznam dal je bio s Bilićem kad i Butorović Al znam da je s Danilom radio...dosta ga hvale. Budemo vidli. Ako je on naravno.
Čekaj šta nije on trenirao mma borce u Zg-u?

Ovaj je bio sa Bilićem u West Bromwichu https://www.transfermarkt.com/matt-bickley/profil/trainer/124551

A govor je o kondicijskim iz Premiershipa...
Ri Or Die

Je ostaje itko od stozera od ovih koje bi klub trebao imat na retaineru, neovisno o stozeru novih trenera? Tipa Drnjevica za analitiku ili Tercola za kondicijskog? Ono, da ne ostanes bez ikoga ako se trener i stozer pobere, a i jer smo kondicijski izgledali okej nakon xy sezona.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Quote from: Kostrena on 03.09.2025, 21:43
Quote from: Mosa kaRije on 03.09.2025, 21:41

Čekaj šta nije on trenirao mma borce u Zg-u?

Neznam ,znam da je individualno radio sa raznim sportašima neznam za mma.

Fedor je bio s Bilićem vani i potvrđeno mi je da je on definitivno novi kondicijski trener.

Super, bitno da je u stožeru ima domaćih dečki

G
Jel uobicajeno da takav trener potpise na "samo" 2 godine? :bo:

B
i sa Đaletom su ovaj zadnji na 2 god potpisali

B
Quote from: TIR on 03.09.2025, 21:38Da mi je znati koji kurac takva stručnjačina radi neprepoznat po Olimpiji I sad ajde Rijeci.

Neka se nitko ne uvrijedi, ali za 2 mjeseca će imat pun kufer mana pa mi je malo smiješno sada čitati da je savršen u svakom aspektu, a svi ovdje mahom imaju iskustvo 180 minuta njegovog nogometa uživo.

Ilitiga da budem direktniji, dovodimo trenera koji je na vrhuncu snage Olimpije ispao od banjalučkog Borca čiju osovinu čine 35 godišnji Kvržić I Grahovac.

Dobrodošao!
Naravno, puno je nepoznanica, zasto se nije zadrzao po Spanjolskoj, zasto je pokazivao penis, kad krenu kiksevi biti ce zasto neki igraci dobivaju vise sanse, neki manje...

No ne vrijedi ovo "ako je dobar, zasto je u Rijeci i Olimpiji a ne u jacem klubu". Pricamo da mu je CV dobar za kontekst Rijeke.  Za Spanjolske prvoligase nije dobar. Titula s Olimpijom, solidne prezentacije u Europi s kadrom za koji smo tad govorili da su igraci iz druge HNL. Kod nas nakon duze vremena dolazi netko tko ima bar nesto malo relevantnog iskustva iza sebe.
Jbga, ocito da nije dovoljno dobar u Spanjolskoj. No mozemo tako za svakog igraca i trenera u HNLu rec- "ako valja, zasto nije u boljem klubu?".

Zasto Garcia nije vani, zasto Kovacevic nije?
Zasto Tonija Fruka nitko nije kupio?. Valjda ne vrijedi ostalima tolko novaca i ne vjeruju vani da bi radio razliku kao u HNLu. No za nas je odlican.

Isto i ja- ne ocekujem cuda, isto ne volim visoka ocekivanja jer i ekipa je manje vise ista. Al znam da bi donedavno u uzi izbor trenera usli- Corluka, Zekic, Cabraja( to mozda najmanje los izbor) ili jos koji  HNL ziheras.
Ovako- bar mozemo rec da smo probali nesto drugacije u odnosu na nase standardne okvire.

04.09.2025, 06:52 #27 Last Edit: 04.09.2025, 07:41 by Krkan
Quote from: Gromacha on 04.09.2025, 00:37Jel uobicajeno da takav trener potpise na "samo" 2 godine? :bo:

Pa na koliko bi ga trebali potpisati? Moguće da ima viši ugovor od svih igrača. Ukoliko krene po zlu ( npr. Cosmi ), kako ga potjerati ukoliko ima ugovor na npr.  4 godine? Ili uzeti drugog trenera , a njega plaćati do kraja ugovora.
A nije ni to igrač pa da ga možeš prodati i zaraditi neku veću lovu  na njemu ili ga negdje poslati na posudbu.
Za trenere su najčešći ugovori od 2 godine. Kraće od toga ne žele ni treneri potpisati , jer su u slučaju prijevremenog raskida u lošijoj poziciji kad mu se daje otpremnina.

I dalje ne razumijem to uzbuđenje s Španjolcem.
Kao da je Slot došao...
Osim u Olimpiji, gdje postoje dva ozbiljna kluba, jedne sezone osvojio naslov..
Ovo ostalo jad i čemer...
Ispao od banjalučkog Borca... Itd
Možda će biti neki neki level više u odnosu kako je Đale postavio igru a pitanje je da li će to dovesti do rezultata.. npr. Kao Rožman u Osijeku.
Dobro došao je.
Ali daleko, je od vrhunskog trenera.
Tko kaže da je bolji od Čabraje ..
Po meni prosjek trenera HNL..
A za tu plaću, koji dobiva mogli se bolje i jeftinije dovesti..
Ali eto..

Vrijeme će pokazati..

I opet.. dobro došao ..
Sretno... Nama i njemu ..

Pa i prosjecni treneri ponekad osvajaju naslove.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡