Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

duke, Indeficienter_87, Pesimista and 10 Guests are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

Z
jel se to prenaša i na kup ili samo prvenstvo?

Crveni kartoni su se uvijek prenosili na kup, valjda je i dalje tako

Z
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 24.02.2026, 12:43Crveni kartoni su se uvijek prenosili na kup, valjda je i dalje tako

jebemu, to nije dobro. Radije bi da dobije 7 utakmica pa da mora samo prvenstvo odrađivati, nego 5 pa da i kup ulazi.
A dobro kako je tako je, ima načina kako svemu doskočiti, handsfree s Munozom ako ništa drugo.

24.02.2026, 15:23 #348 Last Edit: 24.02.2026, 15:25 by NdockytovaLinijaKretanja
Ramirov karakter mi se sviđa, lik je pozitivac za početak i imat ćemo vremena ga sad bolje upoznat.
Možda je taktika Sancheza pratit naredne utakmice u HNLu kad je neka napetost ubijena sa ovim minusom iz ptičje perspektive da bolje vidi kako, tko i gdje.
Znam da je na jednoj presici bio svršavao na Luis Enriquea a on je poznat da je sam neke utakmice vodio sa tribina da se linije bolje vide.

Jednostavno mi ova njegova predstava što vrijeme više ide doslovno izgledala kao- predstava, ne znam koji su motivi ali "nabrijavanje" ili "pucanje" mi ne piju vodu.

I
Meni je interesantno da nitko nije spomenuo onaj bodycheck Marešića na Dantasa u kojem je totalno bio nezainteresiran za loptu kod nesporazuma Hajdukove obrane i Silica... u suprotnome bi se VAR išao gledati. Nisam siguran da Dantas ne bi stigao tu loptu

R
https://www.facebook.com/share/p/1DSBFJo3i8/
Sanchezu sinoć pozlilo kaže službena stranica.

N

:o  :o  Sad kad mu žena kaže šta ti to treba  :sta:

R
A Radomir slobodan

S
Nadajmo se da će sve biti u redu, da je samo stres, kakav pad imuniteta ili slične prolazne poteškoće.

Brz oporavak našem treneru.
Volim grad koji teče

Srijeda za Cipar, četvrtak utakmica, petak povratak sa Cipra, subota put za Split, nedjelja crveni, ponedjeljak 50ti rođendan, utorak bolnica.

Kakav tjedan, brz oporavak treneru a na Ramiru je sad skoro pa ona situacija sa Sopićem protiv Lillea, nije ista ali je usporediva. U četvrtak ćemo trebat klubu više nego ikad.

Svi na Ruju !!!

M
Nedaj se Victore.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/victor-sanchez-u-bolnici-ramiro-munoz-privremeno-vodi-rijeku-15683001?cx_linkref=jl_home_vijesti_vise_1

Trener Rijeke Victor Sanchez u utorak navečer zatražio je liječničku pomoć nakon što se nije osjećao dobro, obavijestio je klub s Kvarnera putem službenih kanala.
"Trener je preventivno zadržan u bolnici kako bi se obavile sve potrebne pretrage i osjeća se dobro. Njegove obveze u narednim danima, do povratka na klupu, preuzet će pomoćnik Ramiro Munoz. Treneru prije svega želimo dobro zdravlje, brz oporavak i još brži povratak na klupu", navodi Rijeka.
Doznali smo da je Sanchez i dalje u bolnici, ali nije riječ o srčanom udaru.

Rijeka se sprema za uzvrat s ciparskom Omonijom u četvrtak, na Rujevici kreću od 1:0 te love osminu finala Konferencijske lige, a na današnjoj presici susret će najaviti Munoz, na kojem je Sanchez strogo inzistirao po dolasku na Kvarner.
Sanchez možda neće voditi ni europsku utakmicu, a tek treba saznati kolika ga pauza čeka zbog crvenog kartona u nedjeljnom derbiju Hajduka i Rijeke, u kojem je direktno isključen zbog prigovora sucu. Bilo mu je to prvo isključenje u trenerskoj karijeri.

Sanchez je, dodajmo, u ponedjeljak proslavio 50. rođendan.
alkoholom protiv droge