Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

B
04.09.2025, 13:21 #75 Last Edit: 04.09.2025, 13:25 by Bred
Olimpija je prosle sezone imala najbolju obranu, a treći najbolji napad baš kao i Rijeka (2. i 3. mjesto smo dijelili mi i Hajduk u napadu).

Jednak broj neriješenih. Olimpija 3 pobjede više.

Omjer Olimpije 21 - 11 - 4
Omjer Rijeke 18 - 11 - 7

Oba trenera igraju istu formaciju.

Za usporedbu, Bišćanova Olimpija je imala omjer
23 - 11 - 2.

Quote from: Vado Magnar on 04.09.2025, 13:11Ako bude preferirao Lasickasa nad Devetakom u jač̣im utakmicama i tamo bude igrao otvorenije moglo bi biti problema jer ni Oreč ni Lasickas nisu dobri u obrani. A još ako budu stajali visoko, a naši štoperi su spori onda... bi moglo biti svega.

Bacio sam oko na brzinu i kod Sancheza u Olimpiji je Lasickas igrao u 28 ligaških utakmica (16 starter, 12 ulaz s klupe, 6 zamjena, 10 svih 90 minuta) i to 63,00 % minuta.
Sveukupno u sezoni pod Sanchezom je odigrao nekih 55,00 % minuta. To znači da bi ga mogao koristiti u nešta većoj minutaži nego je trenutno ima.
Sad nisam gledao koju poziciju mu je igrao, pa ne znam hoće li to biti na strani Devetka ili nekoj ofenzivnijoj roli kao prošlih utakmica.

Ima još jedan bitan moment koji je bio istaknut kod Đalovićeve momčadi i koji će biti interesantno pratiti. Naime, Devetak, Petrovič i Majstorović su baš tukli suparnike. To su u manjoj mjeri radili i drugi, ali bilo smo baš agresivni u obrani. Mali Atletico. Nije ni čudo što smo toliko kartona primali.
Ako se ta agresija zatomi, može li to biti problem? Bit će zanimljivo popratiti i taj dio.

O
Quote from: Bred on 04.09.2025, 13:21Olimpija je prosle sezone imala najbolju obranu, a treći najbolji napad baš kao i Rijeka (2. i 3. mjesto smo dijelili mi i Hajduk u napadu).

Omjer Rijeke 18 - 11 - 7

23 - 11 - 2.
imo je biscan kod nas 20-8-6 ,67:32 ,Biscan je dobar trener

I
Kad ne gledaš u kontinuitetu utakmice koje je vodio neki trener sve šta ti ostaje je proći kroz statistike i podatke o minulom radu. Ako pogledamo dostupne podatke o Sanchezovom radu prošle godine u Olimpiji samo površan pogled daje do znanja da je trener pun znanja, inovacija i gaji stil prilagodbe svoje ekipe na protivnika.
Ne mora ovo biti 100 posto točno ali iz dostupnih podataka Olimpija je prošle sezone 37 utakmica počela sa četiri u zadnjoj liniji, a 17 sa tri ili pet. Od ovih 37 koje je igrao sa četiri u zadnjoj liniji 18 je igrao sa jednim napadačem, a 19 sa dva.  Po istim podacima u 31. utakmici su igrali s jednim napadačem a u 23 sa dva.
Sljedeće je skinuto sa Sofascorea i masu je varijacija koje se mogu tumačiti ovako ili onako ali stoji podatak da je Sanchez kroz sezonu izveo ekipu u 13!?!? različitih formacija. U 54 utakmice.
Ja sam izvukao ovo sa obranom i brojem napadača, a @Zelko Maler u svom postu prenio neke dojmove Durdova o igri u sredini.
Nominalno je koristio 29 igrača ali realno 24. 15, 16 stalno 5, 6 prilično i nema tko nije bio zamijenjen, ulazio s klupe i slično.
Zanimljivo je da je Lasickas po broju skupljenih minuta bio deseti prošle sezone u Olimpiji, a odigrao je samo 13 cijelih utakmica i 21 put ušao s klupe.
Vodio je on Deportive i Olympiacose ali u miru Ljubljane se maksimalno igrao i imao rezultat. Ispadanje od Borca, po meni, ne bi trebala biti mrlja jer su gol primili u 94-oj s igračem manje.
Ubila nas je Olimpija prošle godine ali ovi igrači koje je u Rijeci dobio na vođenje su miljama ispred Olimpijinih.
Nakon svega sagledanog, optimističan sam i prije svega znatiželjan kako će to izgledati.
Sretno Victore!!!

D
Bas me zanima stožer ostatak.. kondicioni bi po meni trebao ostati jer je pokazao da zna

K
Quote from: Vado Magnar on 04.09.2025, 13:41Ima još jedan bitan moment koji je bio istaknut kod Đalovićeve momčadi i koji će biti interesantno pratiti. Naime, Devetak, Petrovič i Majstorović su baš tukli suparnike. To su u manjoj mjeri radili i drugi, ali bilo smo baš agresivni u obrani. Mali Atletico. Nije ni čudo što smo toliko kartona primali.
Ako se ta agresija zatomi, može li to biti problem? Bit će zanimljivo popratiti i taj dio.

a Radeljić? on bi ih onako slučajno,nenamjerno ? pa se skupa s njima i "u bolovima " i on baci na travu.  ;D

B
Quote from: oggy on 04.09.2025, 13:44
Quote from: Bred on 04.09.2025, 13:21Olimpija je prosle sezone imala najbolju obranu, a treći najbolji napad baš kao i Rijeka (2. i 3. mjesto smo dijelili mi i Hajduk u napadu).

Omjer Rijeke 18 - 11 - 7

23 - 11 - 2.
imo je biscan kod nas 20-8-6 ,67:32 ,Biscan je dobar trener

Slažem se, brojke ne lažu. Šteta za karijeru da je odlučio otići u Saudijsku, ali očekujem nažalost povratak u Dinamo ove sezone kada iznova shvate da Europsku ligu ne sudi Kolarić.

Ohrabrujuće je da se Victor nije bojao eksperimentirati u Olimpiji, a rezultat nije patio.

Nadam se samo da će biti dobar u derbijima. Dva puta je gubio od Maribora i dva puta neriješeno.

Nije ni jednom od 11 utakmica uspio pobijediti Barcu, Real ili Atletico. Samo 4 boda od 33. Ali znači nešto i što je dobio priliku uopće trenirati u takvoj ligi.

Sretno Victore i povedi nas do Leipziga.

S
Quote from: Vado Magnar on 04.09.2025, 13:11Ako bude preferirao Lasickasa nad Devetakom u jač̣im utakmicama i tamo bude igrao otvorenije moglo bi biti problema jer ni Oreč ni Lasickas nisu dobri u obrani. A još ako budu stajali visoko, a naši štoperi su spori onda... bi moglo biti svega.

Ako VS nije u stanju odmah to dijagnosticirat, pa adekvatno reagirati, onda nije trener ni za puno manji klub od Rijeke. Ja se nadam da neće trpiti pojedince koji donose štetu. To je minimum kojeg očekujem od njega.

Ja samo ne želim nikad više da vidim Gabriela Rukavinu u terenu i mene će osvojiti  :neretljak:

S

Omjer Rijeke 18 - 11 - 7

23 - 11 - 2.

Sanchez u prošloj sezoni s Olimpijom ima  54-32-14-8   95:34   110   2.04

S
04.09.2025, 16:08 #86 Last Edit: 04.09.2025, 16:08 by Snowcrash
Quote from: Bred on 04.09.2025, 14:12Slažem se, brojke ne lažu. Šteta za karijeru da je odlučio otići u Saudijsku, ali očekujem nažalost povratak u Dinamo ove sezone kada iznova shvate da Europsku ligu ne sudi Kolarić.

Ohrabrujuće je da se Victor nije bojao eksperimentirati u Olimpiji, a rezultat nije patio.

Nadam se samo da će biti dobar u derbijima. Dva puta je gubio od Maribora i dva puta neriješeno.

Nije ni jednom od 11 utakmica uspio pobijediti Barcu, Real ili Atletico. Samo 4 boda od 33. Ali znači nešto i što je dobio priliku uopće trenirati u takvoj ligi.

Sretno Victore i povedi nas do Leipziga.

Brojke lažu, (Bišćan ima 10 utakmica manje) a postoji i razlog - naime Bišćan je ispao iz kvala u prvom pretkolu i to od kluba za koji nitko na forumu nije čuo: Vaasan Palloseura.

U osnovi, jedini znani trener sa sličnom kvalitetom igača, koji je radio probleme Sanchezu je Riera koji vodi NK Celje. On mu je uzeo Kup.

U
Quote from: deo123 on 04.09.2025, 13:52Bas me zanima stožer ostatak.. kondicioni bi po meni trebao ostati jer je pokazao da zna

Koliko znam Vito Tercolo ne želi ostati nakon Đaletovog odlaska ..sad za dalje sta je odluceno  ...

S
Quote from: univerzalni_vojnik on 04.09.2025, 16:28
Quote from: deo123 on 04.09.2025, 13:52Bas me zanima stožer ostatak.. kondicioni bi po meni trebao ostati jer je pokazao da zna

Koliko znam Vito Tercolo ne želi ostati nakon Đaletovog odlaska ..sad za dalje sta je odluceno  ...

Šteta, loše za klub, odlično za Đalovića ako mu Vito bude u ekipi.

D
Quote from: univerzalni_vojnik on 04.09.2025, 16:28

Znaci da su kolektivno razocarani odlukom. Meni DRS izgleda jako frustrirano, i cini mi se da ta prodaja sporo ide, ne po planu i da mu je pun k..