Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

S
Jedna od najvažnijih stvari za trenera je da klikne s igračima. Mislim da su svi igrači, do zadnje utakmice imali potpuno povjerenje u to šta se i kako radi.
Osobno, svidjelo mi se to raspoređivanje dinamike prvo/drugo poluvrijeme i pronalaženje koridora i površina na kojima je suparnik ranjiv, ali nemogućnost brze tranzicije kidala mi je živce.
Iza sebe ostavlja sređenu situaciju iz koje se može napravit iskorak i bolje rezultate.
Mislim da su svi u klubu izvukli neke pouke iz ovog odnosa i metodologije, a najviše igrači. Želim mu da nađe klub s manje ograničavajućih elemenata i sve najbolje u karijeri.

V
Samo mi smo sposobni napravit od savršene situacije prošle sezone do ovog polusranja ove godine..

S
Ne mogu tvrditi, ali ovo je možda i svjetski presedan da trener najavi svog nasljednika, pa još uz lijepe riječi i komplimente svima. To je tako osmišljen i promišljen Sančotov potez koji mi je točno na tankoj liniji koja čini razliku između genijalnosti i gluposti. Ne znam što bih rekao. U neku ruku sigurno je kajla Miškoviću i Vukušiću (npr), ali nije mi drago da se baš naš klub nalazi u srcu tog čudnog presedana.

Quote from: SandroB on Yesterday at 23:42Ne mogu tvrditi, ali ovo je možda i svjetski presedan da trener najavi svog nasljednika, pa još uz lijepe riječi i komplimente svima. To je tako osmišljen i promišljen Sančotov potez koji mi je točno na tankoj liniji koja čini razliku između genijalnosti i gluposti. Ne znam što bih rekao. U neku ruku sigurno je kajla Miškoviću i Vukušiću (npr), ali nije mi drago da se baš naš klub nalazi u srcu tog čudnog presedana.

!!!
To radi već ohohohoho ali svi padaju na jeftine teme, suce

Quote from: TIR on Yesterday at 23:02Ma sve je Miško kriv  8)

Ma da.. Sanchez je kriv šta mu je struka omogućila privilegiju korištenja 6/11 igrača na neprirodnim pozicijama u najbitnijim utakmicama sezone..

Svaki trener bi poželio Lasickasa na lijevom wingbacku, Devetka na stoperu, Husića u vezi, Gojaka na krilu...

Gura se s tom ekipom do zime, a onda dolazi "konsolidacija" u vidu dovođenja Legba i Morchiladzea koji su toliko dobri igrači da i dalje gledamo gore navedene igrače na krivim pozicijama.

Može se napisat knjiga od argumenata zašto je otkaz Sanchezu nekorektan.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 23:46
Quote from: SandroB on Yesterday at 23:42Ne mogu tvrditi, ali ovo je možda i svjetski presedan da trener najavi svog nasljednika, pa još uz lijepe riječi i komplimente svima. To je tako osmišljen i promišljen Sančotov potez koji mi je točno na tankoj liniji koja čini razliku između genijalnosti i gluposti. Ne znam što bih rekao. U neku ruku sigurno je kajla Miškoviću i Vukušiću (npr), ali nije mi drago da se baš naš klub nalazi u srcu tog čudnog presedana.

!!!
To radi već ohohohoho ali svi padaju na jeftine teme, suce

Ma svi vidimo da radi, ali ovo danas... falila je samo inauguracija i predaja ključeva trenerske kancelarije. Stisak ruke, zagrljaj i par prigodnih riječi. Show.