Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

Aj dosta više iz šupljeg u prazno. Još i nije tema za to.

Utakmica za dva dana, di nam je tema, jel moram banove dijeliti  :nisamja:
#navodninavijač

F
Nemoj mene banirat...ja sam tu jednom u 10 dana, a i nisam psovao i bio neugodan :nisamja:
Jedino malo ofropik 🙂.

S
Quote from: Zaf on 03.04.2026, 17:13Misko je kralj. Misko je car. Vi koji bez kriterija napadate Miska... well... ste hejteri.

Odluke i potezi koje Misko donosi su vrhunske/i. Napadi na njega i kad treba i kad ne treba samo pokazuju o kakvoj je tu patologiji riječ.

Opet... čime, kojim postupcima je čovjek zaslužio to? Znaci riječ je samo o nekim osobnim/partikularnim interesima

Presidente uopće ne bi trebao bit upleten u sve ovo.
Kao predsjednik kluba dužan je zaštititi zaposlenike kluba.
Kao vlasnik, trebao bi posebno zaštititi igrače i stručni stožer, oni mu nose rezultate i novac.
On ih je našao, potvrdio, i daje im plaču. Oni su dio njegovih odluka, logično je zaštititi ih. Logično je držat cijelu ekipu na okupu.
-----------
To što je on osobno, napravio s Pašalićem i sada sa Sanchezom, u sudjelovanju s dotičnim novinarom, izazvalo kod velikog broja navijača i simpatizera priličan negativan odnos prema igračima/stožerima ili presidenteu (ovisno o strani podjele), u fazi dok su napadnuti i dalje dio ekipe. To nije prvi put.
To se sređuje unutar kolektiva, a mi imamo čak dva sportska direktora, koji očigledno, nisu sposobna takve stvari iskomunicirat niti s trenerom, niti s stožerom ni sa igračima.
Na kraju, nismo mi ovdje na Nepresušnom napravili podjele i izabrali strane pa sada jedni vrijeđaju Sancheza a drugi upravu. Tko je to zakuhao?

Nije VSDA. Nije ni DM. DV. Neka on bude Pedro.

PS. TIR, ovo je OT, nije OFF.

S
Stoput sam napisao... nema boljeg na mapi od DM. Jednostavno - nemamo mi tog potencijala. Nema čovjeka na Kvarneru, a izvan Kvarnera  gotovo da nema zainteresiranih; ne brojim bogate Kineze, Arape, Amere ni Engleze.

Ali ako mi nešto ide nakurac, to je "da nije bilo Miška...". Za popizdit izlizana priča. Neodoljivo me podsjeća na "da nije bilo Tuđmana, ne bi bilo Hrvatske". I zato nemoj ti po našem Franji!!! Jest da je zavapio "ima Boga", kad je Croatia u foto finišu prejebala Rijeku s Krečkom, Šuprahom, Canjugom, V. Markovićem i Z. Srebrićem... ali nema veze, da nije bilo njega...

Ako Miško odradi ovaj sramotni "damage control" (?!?), ajmo mi još jednom komentirati "da nije bilo njega...", pustimo sad šprehe kako bi se VSDA trebao osjećati, koliko je to fer prema njemu i kako bi trebao raditi. K'o da je bitno, glavno da je nama pjesmica napamet na repertoaru i doviđorno.

Quote from: Zaf on 03.04.2026, 20:45Nije VSDA. Nije ni DM. DV. Neka on bude Pedro.

PS. TIR, ovo je OT, nije OFF.

Samo DV i nitko drugi? A ovo mu nije prvi put da diže barufu kroz ovakve članke. Pašalić, Selahi, Janković.
Zašto bi mu nepogrešivi Miško davao prostora i intervju, ako je takav štetočina?
Ako je htio intervju u NL imao je Prodana i onog trećeg novinara koji prati klub.
Zašto davati prostor dokazanom štetočini?
Kako ta odluka ulazi u masterplan Bezgrešnog?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Gojak: 'On je ponajbolji trener u mojoj karijeri'

K
Quote from: kirac_87 on 08.04.2026, 21:08Gojak: 'On je ponajbolji trener u mojoj karijeri'

A šta Gojak zna, glupo mi je pisati neke stvari ali više puta sam bio u razgovoru sa nekim od igrača.
1 je samo srao po Sanchezu, ali nije ni čudo zbog načina kako je došao u klub i preko koga

A i šta glupi Španjolci znaju ako je istina da je bio u užem krugu kandidata za izbornika te nenogometne nacije  :bo: 

Z
Quote from: Kostrena on 08.04.2026, 21:12
Quote from: kirac_87 on 08.04.2026, 21:08Gojak: 'On je ponajbolji trener u mojoj karijeri'

A šta Gojak zna, glupo mi je pisati neke stvari ali više puta sam bio u razgovoru sa nekim od igrača.
1 je samo srao po Sanchezu, ali nije ni čudo zbog načina kako je došao u klub i preko koga

Rukavina?

Quote from: Kostrena on 08.04.2026, 21:12

Valjda bi to trebao biti Janković?

Quote from: SandroB on 03.04.2026, 21:22Stoput sam napisao... nema boljeg na mapi od DM. Jednostavno - nemamo mi tog potencijala. Nema čovjeka na Kvarneru, a izvan Kvarnera  gotovo da nema zainteresiranih; ne brojim bogate Kineze, Arape, Amere ni Engleze.

Ali ako mi nešto ide nakurac, to je "da nije bilo Miška...". Za popizdit izlizana priča. Neodoljivo me podsjeća na "da nije bilo Tuđmana, ne bi bilo Hrvatske". I zato nemoj ti po našem Franji!!! Jest da je zavapio "ima Boga", kad je Croatia u foto finišu prejebala Rijeku s Krečkom, Šuprahom, Canjugom, V. Markovićem i Z. Srebrićem... ali nema veze, da nije bilo njega...

Ako Miško odradi ovaj sramotni "damage control" (?!?), ajmo mi još jednom komentirati "da nije bilo njega...", pustimo sad šprehe kako bi se VSDA trebao osjećati, koliko je to fer prema njemu i kako bi trebao raditi. K'o da je bitno, glavno da je nama pjesmica napamet na repertoaru i doviđorno.
Kompletno se slažem, kad sagledam nakon 27 godine, smatram da u toj situaciji ipak nije bilo boga, ali mislim da nam se gospa spustila za prošlu godinu, i vratila dugove.

I
Imali su i dinamo i hajduk lani svaki po 4 puta priliku da zaustave Gospu, navodno je Genaro i ženu slao da se moli za pobjedu protiv Rijeke.

U mjesec dana kad je trebalo jedne smo doma deklasirali 4:0, druge 3:0 , i još u međuremenu 4 dana nakon ovih 4:0 bilo je u kupu 1:3 na Poljudu. Uz sve to kad smo već trebali staviti jednu ruku na trofej , Fruk je prebrzo trčao.

Zato predsjedniče, ne znam što vam drug Gojko govori, ali ostavite se te partizanštine iz rovova i hodajte uzdignute glave kao 05 kolovoza '95te jer mi smo to ponosno i zasluženo osvojili.

A to što je za kvizomane zapisano da je to sa najmanje bodova. Pa super, bolje da je odgovor Rijeka nego dinamo.

I
Quote from: bob marley on 08.04.2026, 21:41A i šta glupi Španjolci znaju ako je istina da je bio u užem krugu kandidata za izbornika te nenogometne nacije  :bo: 

Sreća što je u ovom zimskom prijelaznom roku kad mu je Real poslao ponudu odmahnuo rukom. Navodno da je bio u užem krugu kandidata zbog pedigrea ex igrača, srećom po nas odabrali su Arbelou. Sad vise kontra bavaraca, a mi ćemo išamarati purgere