Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

SandroB and 3 Guests are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

J
Zovite me snobčinom, ali ja sam ponosan kad nam presicu drži elokventan trener kojega poštuje čitava nogometna struka, novinari i igrači. Kad se sjetim onog redikula od sopića uhvati me jeza.

Z
Quote from: Johnson on 05.05.2026, 09:51Zovite me snobčinom, ali ja sam ponosan kad nam presicu drži elokventan trener kojega poštuje čitava nogometna struka, novinari i igrači. Kad se sjetim onog redikula od sopića uhvati me jeza.
Pa i igrači ga jako vole. Nije to tajna.Pogledajte kod golova, jako su svi povezani.
Također  na treninzima je uvedeno puno noviteta s loptom. HNL trenineri ( Čabraja) imaju trening da trebaš trčati 15 krugova oko igrališta.

Quote from: Ian Curtis on 04.05.2026, 20:47Sanchez je daleko najbolji trener kojeg smo imali još od Keka. S tom razlikom da su se Keku dovodili pravi igrači, a ovaj ima jedan cijeli kombi škarta u ekipi.

Ostvario je sve što je trebao, promovirao mlade igrače, rotirao ekipu, u Europi dogurao najdalje ikad, ušao u finale Kupa i možemo reć izborio minimum konferencijsku ligu.

Koliko ja čujem, ne ostaje. Ali mu dajem za pravo da komentira sudačke odluke kada je već gazda šupak što se toga tiče. Od 4 utakmice s Dinamom ove godine u 3 smo pokradeni i to fino.

I onda sam ja posebno lud kad prihvatimo njihovu igru i od svega fokusiramo se na komentiranje sudacke nadoknade. Jebala ih sudacka nadoknada.
Pogledaj kako Goda ne dobiva zuti za namjerno igranje rukom, kako Orec dobiva zuti za nesto sto nije niti faul. I onda kako Legbo ne dobiva nista za dvostruko povlacenje za tijelo i glavu Misica u 92 minuti.
Pa se ja pitam jel vjerujemo onom sto govore ili svojim ocima? Ne moze me nitko uvjerit da on nije vidio sta je napravio Legbo, kao i to da je u duelu Misica i Oreca sudio ono sto je netko htio vidjet. A ako je vidio, a svi znamo da je vidio, onda govorimo o namjeri.
Posao odrađen i onda na kraju oprosti koji zuti, skrati nadoknadu i prica se o losem suđenju, a ne o krađi.

Zanimljivo, bili smo prvi po broju zutih kartona, a tek 7 po broku prekrsaja. Protiv Dinama 15 faula, 4 zuta i 1 crveni. Nakon Dinama u 3 utakmice 40 prekrsaja, i samo 2 zuta kartona. Ocekujem do kraja da necemo dobivat bezvezne zute i upast cemo u prosjek.

A finale kupa ce bit posebno zanimljivo. Igramo protiv Dinama i protiv Hajduka. Ne vjerujem niti jednom nasem sucu da ce odsudit tocno ono sto vidi. Niti jednom.

Otkriveno koliko zarađuju treneri Dinama, Hajduka i Rijeke. Najplaćeniji je... - tportal https://share.google/77mfE9UOIrwoQqbvC

Sancho na 300 k godisnje

Ček da stavim cijeli odlomak original članka na SN, autor Tomislav Juranović:

QuoteTakav je dijametralan odnos, konačno, lako usporediti i kroz "njegovo veličanstvo" novac: iako ne baratamo službenim i potvrđenim informacijama, prema našim saznanjima, naime, bivši trener Istre 1961 na Poljudu ima mjesečnu plaću od 40 tisuća eura neto (480.000 godišnje), Damir Mišković je navodno Sánchezu potpisao ugovor vrijedan 25 tisuća eura neto mjesečno (300.000 godišnje), koliko je Boban u ime ipak najsolventnijeg hrvatskog kluba istu plaću dao Kovačeviću, uz ugovor na dvije godine te ugrađene bonuse, kao i pravo na stopostotne premije.

Pa daj brate ako imaš neku ekskluzivu, budi muško i napiši kako treba. Jer ovo šta je napisano vrijedi ko Jakirovo obećanje da ti ima za prodat šaku magičnog graha. Načuli smo, navodno, možda, nisu točne, truć srać.

Rijeka je na stručni stožer u 2024. i 2025. potrošila gotovo identične novce: 2 milijuna eura za plaće, a 2023. je cifra bila 1.7 milijun, znači sve je tu negdje. Dakle nema govora da je Sanchez na nekoj mega cifri, jer to ne drži vodu. Ima 200-300 tisuća godišnje, očito plus minus koliko su mu imali i prethodnici. Neš ti otkrića.
#navodninavijač

Z
Misko i Sanchez jucer ignore mode nakon utakmice.

Ko misli da nije puklo u svin mogucim odnosima, pogledajte trenera na utakmici prptiv Strasbourga i jucer.

J
Ono jučer, sančotova najgora priprema utakmice od kad je tu. Ako je ovo finale bila zadnja šansa da dokaže upravi da treba ostat, onda možemo komotno pozdravit povratak generala na Ruju. 8) 

S
Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 10:14Misko i Sanchez jucer ignore mode nakon utakmice.

Ko misli da nije puklo u svin mogucim odnosima, pogledajte trenera na utakmici prptiv Strasbourga i jucer.

Ja nisam bio za smjenu Sančeza, moram priznat. Ali netko iznutra, pogotovo na šefovskim pozicijama, trebao bi jako dobro prepoznati situaciju. Ako je izlaskom iz Europe na vidiku bio ovaj raspad sistema, trebalo se reagirati odmah. Ja to ne mogu znati, ali netko od nadređenih Sančezu svakako - da. Tragikomično je da je na papiru i jedan Antonini nadređen treneru.

Bio sam naivan... očekivao sam da će nakon prestanka obaveza u Europi i europskog iscrpljujućeg ritma HNL biti vožnja pun gas, u ritmu Strasbourga. I da ćemo šamarati redom puno slabije protivnike od Strasbourga. Umjesto toga naletili smo na provaliju, van svake pameti.

F
Mene taj Sanchez nije nicim odusevio. Odavno sam rekao, da se preziva na ić, bio bi odavno popljuvan.
Primjer jucer u u 55.min gubimo 2:0, on mijenja u 75.
Pa sta nista neces pokusati?
Stavi Vignata odmah i Jurica a ne Copa!
Pa taj Cop nije nista napravio od kada je u Rijeci! Sta bi ti on trebao donesti?!

Yesterday at 13:05 #864 Last Edit: Yesterday at 13:06 by NdockytovaLinijaKretanja
Btw. Šta je sa Jurićem??? Protiv Vukovara su se zagrijavali svi, uključujući juniore i Petroviča u tenisicama, jedino se Jurić nije zagrijavao...

J
I mene to zanima. Ja sam njega htio gledat na desnom krilu, uvjeren sam da je on naša najjača opcija na toj poziciji.

S
Klasika, sad kad je sigurno da je bivsi i oni koji su mu davali podrsku okrecu stranu i kazu da ipak mozda nije losa odluka. Nije dobro pripremio utakmicu, naruseni su odnosi i svi ostali uobicajeni izgovori.

Necu bit taj, Sanchez ovo nije zasluzio i po meni jako losa odluka.

D
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 13:05Btw. Šta je sa Jurićem??? Protiv Vukovara su se zagrijavali svi, uključujući juniore i Petroviča u tenisicama, jedino se Jurić nije zagrijavao...

To je jako dobro pitanje. Dvije utakmice već prednost dobiva Čop koji realno igra na razini penzionera. Ulazi u šanse na iskustvo ali onda košta nepripremljenost. Juric nam je donio bodove svojom trkom i snagom i realno nam je donio i finale kupa. Po meni je daleko bolji izbor za krilo od silovanja Fruka i Dantasa, a neusporedivo bolji za fajt protiv jakih stopera od Čopa.

Jako čudna odluka, mislim da je tu moralo biti nekog neslaganja sa trenerom..

Ja sam i dalje stava da bi trebao ostat i da se moraju promijenit sportski direktori, ali ako već ide Kek je najbolja moguća zamjena!

Nikako, ja bi volio da krecemo u novu sezonu sa Sanchezom, ne vidim bolje opcije.
Ali to se nazalost nece dogodit  :bo:

To da je Cop imao prednost pred AMJ mi je ipak prilicno zacuđujuce, jer AMJ bi uvijek donio energiju i borbenost ako nista drugo, dok Cop ne donese apsolutno nista.