Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

kauzalni neksus, Vado Magnar, deo123, D2, BIEN_NSK, TIR, Samo rijeka, Petro, Andyfiume and 5 Guests are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

Quote from: Fornax on Yesterday at 15:51Sanchez je demagog, to je kod mene u startu minus.

Djelovao je na tri fronte, na jednoj je isporučio, na dvije nije.

Konačna presuda - palac dolje.

Nevjerojatno kako je jedan Ižak Ante od nekog tko mi je nekad bio iritantan postao netko tko mi praktički čita misli...
#degenerik

Ludogorets i Shelbourne su Đalovićevo djelo

90% foruma se zgražalo kad sam napisao da je ispadanje od Ludogoretsa najveći debakl u puno godina..

Na kraju ti luzeri nisu uspili osvojit namješteno bugarsko prvenstvo nakon 14 godina dominacije.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Quote from: Fornax on Today at 11:53Nevjerojatno kako je jedan Ižak Ante od nekog tko mi je nekad bio iritantan postao netko tko mi praktički čita misli...

Zbog čega je taj tekst od Ižaka na temi od Sancheza, kad se spominje Olimpija, Ludogorec i Shelburne (poraz od Noaha nije ni na šta utjecao)?
Osim toga, jel imperativ vlasnika osvajanje trofeja?

Istina, teže se kvalificirati u KL (kroz KL) nego proći ligašku fazu.
Pogotovo još kad imamo ekipu kakvu imamo (bez krila, bez golgetera, bez ideje za probijat bunkere).
Dolazit će nam Istre, Gorice i takvi barem u 2 i 3 pretkolu, možda malo jači, možda malo slabiji.
A vidili smo kakvi smo protiv tih ove sezone, ne radi trenera prvenstveno, nego radi kadra.

D
Today at 12:21 #889 Last Edit: Today at 12:23 by deo123
Quote from: Snowcrash on Today at 12:04
Quote from: Fornax on Today at 11:53Nevjerojatno kako je jedan Ižak Ante od nekog tko mi je nekad bio iritantan postao netko tko mi praktički čita misli...

Zbog čega je taj tekst od Ižaka na temi od Sancheza, kad se spominje Olimpija, Ludogorec i Shelburne (poraz od Noaha nije ni na šta utjecao)?
Osim toga, jel imperativ vlasnika osvajanje trofeja?

Noah i onaj Gibraltar bod su teške bruke. Možemo svašta pričati ali za ekipu ranga Rijeke, koja ipak neki kurac vrijedi zadnjih godina to je sramota. Zanimljivo je da nam je tu opet nas kapetan dosta pomogao i prezivio jos x mjeseci kao prvi golman...  :sta:

Sezona realno je teška k.... Ne sjecam se sezone koja je bila teža za pratiti u smislu očekivanja i zadržavanja volje za dolaskom na utakmice. Ona ćepa od Grka dok je još Djale bio, pa ti neki kvazi klubovi koji nam uzimaju bodove po HNL..Istra na Ruji da slavi onako (čak dvaput ako se ne varam), pa Gorica popiša sa 4 komada..  Fuj sezona

Z
Paok je veca sramota od remija na Gibraltaru.

Meni je i dalje prilicno nevjerojatno, da ne kazem nesto drugo, da navijac kluba koji je u cijeloj svojoj povijesti osvojio 2 naslova prvaka, te ukupno 8 puta završio na drugom mjestu u prvenstvu, da se za najveci eurouspjeh kluba i prezimljavanje u Europi nakon 50 godina, igranje finala kupa i 3 mjesto u prvenstvu napise kako je sezona neuspjesna.

Puno se previse poletilo. Meni bi recimo neuspjesna bila ona sezona gdje ne igramo Europu, a ne osvojimo nista. I to ne nuzno neuspjesna, ako je dio planiranog ciklusa.

Mislim da treba ući u realnost konferencijske lige koja je još svima friška, to je natjecanje za ekipe kao naša.
Ulazak u KL kao prvak i mogućnost dva ispadanja i prolazak jednog protivnika je nešto šta je pod MUST.
Mislim da je podatak od kad je KL da jedino Partizan kao prvak nije igrao neku od ligaških faza Europe.
Tu ligašku fazu su prošli Zrinjski, Škendija, Kups, Drita plus još masu ekipa koji su ispod ili u rangu nas.
Toga će biti i dalje, koeficijent odnosno granica nositeljstva će se svake godine podizati.
Najveći uspjeh je prolazak Omonie sa dvije pobjede i onakva predstava protiv Strasbourga ma da smo ispali.
Ne umanjujem ništa, ali kad sve zbrojiš i oduzmeš pretjerano je veličat ogroman uspjeh u Europi koliko god je i mene to povuklo, isto kao što je pretjerano kritiziriati.
Napravili smo uspjeh u Europi, ali ne toliki da bi se zanemario ovaj kupus od igre što smo prikazali valjda u 25 od 35 kola.

J
Quote from: Snjesko on Today at 12:40Meni je i dalje prilicno nevjerojatno, da ne kazem nesto drugo, da navijac kluba koji je u cijeloj svojoj povijesti osvojio 2 naslova prvaka, te ukupno 8 puta završio na drugom mjestu u prvenstvu, da se za najveci eurouspjeh kluba i prezimljavanje u Europi nakon 50 godina, igranje finala kupa i 3 mjesto u prvenstvu napise kako je sezona neuspjesna.

Puno se previse poletilo. Meni bi recimo neuspjesna bila ona sezona gdje ne igramo Europu, a ne osvojimo nista. I to ne nuzno neuspjesna, ako je dio planiranog ciklusa.

To ti je tako kad portali počnu mutit kašu u tom smjeru. Da je klub imao online podršku danas bi rijetki srali o rezultatima. Pitaj bilo kojeg tovara da li bi mijenjao sezonu s našom ;)

L
Quote from: Snjesko on Today at 12:40Meni je i dalje prilicno nevjerojatno, da ne kazem nesto drugo, da navijac kluba koji je u cijeloj svojoj povijesti osvojio 2 naslova prvaka, te ukupno 8 puta završio na drugom mjestu u prvenstvu, da se za najveci eurouspjeh kluba i prezimljavanje u Europi nakon 50 godina, igranje finala kupa i 3 mjesto u prvenstvu napise kako je sezona neuspjesna.

Pa apsolutno se slažem s tobom, svatko tko misli da je ova sezona neuspješna je posvađan sa svojom pameću. Iako smo se u Miškovićevo doba naosvajali trofeja prelagano se smatra da je sezona bez trofeja neuspješna. Po meni svaka sezona u kojoj se plasiramo u kvalifikacije europskog natjecanja je uspješna, sve iznad toga je ogroman plus.

Prije svega nisu se klubovi nauzimali bodova na gibraltaru mi smo jedni od rijetkih, celje je isto bilo u top formi i neugodan protivnik, a trener im je ubrzo transferiran u lige 5ice....a bod kod shakhtara u gostima je jedan od najpodcjenjenijih rezultata u povijesti hrvatskog nogometa  u europskim natjecanjima...ps da haj i os jos moraju odigrat 16 utakmica u europi zavrsili bi 6.

Za početak prihvati činjenicu da ne dijeli svatko tvoje poimanje (ne)uspjeha niti ima ikakvu obavezu složiti se s tvojim subjektivnim viđenjem.

Nakon toga će ti neke stvari biti puno manje nevjerojatne, obećajem ti.
#degenerik

G
Možda je i u biti vrlo jednostavno, zadovoljavajuća sezona, Sanchez je dobar, ali Kek je bolji i dostupan i voljan. Pojačanje.

I dobit ćemo odanog trenera, Sanchez je ptica selica koja traje svugdje 1 sezonu.

R
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Today at 12:50Mislim da treba ući u realnost konferencijske lige koja je još svima friška, to je natjecanje za ekipe kao naša.
Ulazak u KL kao prvak i mogućnost dva ispadanja i prolazak jednog protivnika je nešto šta je pod MUST.
Mislim da je podatak od kad je KL da jedino Partizan kao prvak nije igrao neku od ligaških faza Europe.
Tu ligašku fazu su prošli Zrinjski, Škendija, Kups, Drita plus još masu ekipa koji su ispod ili u rangu nas.
Toga će biti i dalje, koeficijent odnosno granica nositeljstva će se svake godine podizati.
Najveći uspjeh je prolazak Omonie sa dvije pobjede i onakva predstava protiv Strasbourga ma da smo ispali.
Ne umanjujem ništa, ali kad sve zbrojiš i oduzmeš pretjerano je veličat ogroman uspjeh u Europi koliko god je i mene to povuklo, isto kao što je pretjerano kritiziriati.
Napravili smo uspjeh u Europi, ali ne toliki da bi se zanemario ovaj kupus od igre što smo prikazali valjda u 25 od 35 kola.

Mislim da ovo nije točan podatak, ono iz glave ove godine, crnogorski prvak se nije kvalificirao, Makedonija, San Marino, Andora...

Quote from: ričan on Today at 13:08
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Today at 12:50Mislim da treba ući u realnost konferencijske lige koja je još svima friška, to je natjecanje za ekipe kao naša.

Mislim da ovo nije točan podatak, ono iz glave ove godine, crnogorski prvak se nije kvalificirao, Makedonija, San Marino, Andora...

Mislio sam na klubove koji moraju samo jednu ekipu proći do ligaške faze, mea culpa.
Dakle klubovi koji kreću iz 2 pretkola Lige prvaka.