Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

sthlm1987, vils, Fiume e basta, istria bianco / blu, Fornax, wildwest and 6 Guests are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

D
Ma ljudi ovo je gotovo.  On zna da mi trenera imamo novog. Morao je ovo odraditi jer mu treba i za njegov CV a pregovora sa platno jacim klubovima.
Covjek je stručan bez ikakve dileme ali opet ako nije kliknuo sa upravom, uzalud sva stručnost. Neću se iznenaditi ako bude u Zagrebu od jeseni, iako da je prvi zainteresirani sa njegovog govornog područja..

Ovo sve skupa je dosta velika samarcina DRS-u. Iz svog izlozenog vidi se da je njegova pozicija potpuno besmislena. Nadam se da cemo mudro odraditi ovaj kraj. Neke stvari je mogao i progutati ali ga potpuno razumijem jer odnos prema njemu nije bio korektan. 

I
Presica je na mjestu, u mnogim stvarima Sanchez ima pravo. Govorio je argumentirano brojkama i činjenicama. Razina elokventnosti nedostižna za HNL cirkusante. Moguće je da pregovara s drugim klubovima, no ugovor ga veže za Rijeku, tako da klub baš želi da ostane, ostao bi. Za ciljeve je sve rekao, a s obzirom na uobičajenu Miškovi retoriku, vjerujem Sanchezu da su to bili ciljevi. E sada, ukoliko Miško nije zadovoljan unatoč ostvarenim ciljevima, treba se zapitati jesu li ciljevi dobro postavljeni. Za novinare se također potpuno slažem, u ozbiljnim nogometnim zemljama se ne može dogoditi da novinari na presici ne postave provokativna pitanja kojima je cilj doći do informacije, o stručnim i taktičkim pitanjima temeljenim na analizama i brojkama da ne govorim. Recimo, nevjerojatno je da nakon Miškovog urbi et orbi o rotacijama nitko na ni jednoj presici Sanchezu nije postavio pitanje predsjednikove podrške i povjerenja. Legitimna pitanja poput tko je odobrio dovođenje Legba, Morchiladzea ili Barca, pitanja rotacija, koji su potencijali Rukavine i da li on može igrati ozbiljan nogomet, koliko često komunicira sa SD-om i slično. Sancha je sramotno klub ostavio samog od tog trenutka. Čak se više mi igrači s njim nisu pojavljivali na presicama. Općenito je sramotno da sva komunikacija sa javnosti pa i navijačima spadne na presice prije utakmica i to na jednog čovjeka koji stoji ispred javnosti u ime kluba u svakoj situaciji. To samo pokazuje nedostatak organizacijske strukture u klubu gdje ne samo da nemamo nikoga tko bi stao ispred kluba pred javnost da upozori na problematičan sudački kriterij, već još puštaju trenera samog u toj borbi, te pokazuju da još više podcjenjuju trenera. Veliki klub mora to nav legantniji način riješiti i pokazati u tim slučajevima da je velik, a ne ponašati se poput seljačke zadruge ignoriranjem trenera. Pogotovo trenera koji u smislu nogometne karijere ima strašan pedigre i većina ljudi u klubu mogu mu samo "čistiti kopačke".
Ne vezano tko će biti trener iduće sezone (mislim da je potpuno jasno da to Sanchez neće biti) ovaj Sanchezov mandat, a i ova presica pokazuju da klubu treba ozbiljan reset i postavljanje strukturirane organizacije u kojoj će ljudi imati odgovornost prema klubu, navijačima i prema predsjedniku, u kojoj će se zauzimati za dobrobit NK Rijeke na svim razinama, počevši od HNS-a, sudačke organizacije, televizija i medija općenito, odnosa sa drugim klubovima, ali i otvoreno komunicirati prema navijačima, te organizacije koja će postaviti i neku marketinšku politiku, u kojoj se točno zna tko je zadužen za koju ulogu. Treba nam neki operativni direktor, sportski direktor koji će držati leđa treneru i zajedno s njime kreirati sportsku politiku.
Sanchez je imao svojih grešaka ali je generalno space shuttle za sve hrvatske trenere. Žao mi je što je došao u trenutku neizvjesnosti oko prodaje kluba i što nije imao punu potporu i zaleđe u klubu.

I
Onako kako je završio prvu rundu, takav bi bio komentar na ovo

Excuses are for losers

Želim mu da preostale dve završi sa pobjedom i ispriča svoju priču na terenu...

D
Svaliti na Sancha da se pere zbog pregovora sa drugim klubovima isto nije bas korektno.

Covjeka smjenjuju kroz kucne novinare vec ohoho vremena. A sto bi trebao? Valjda svatko kome je otkaz blizu ispituje druge mogucnosti.

Vjerojatno je Kek dogovoren vec neko vrijeme, a napadi na trenera bili su provokacija da ustedimo otpremninu. Ok iz kuta businessa i proracuna, ali glede renomea kluba ne tako lijepa epizoda.

Osobno, zao mi je da Sanchez nece imati priliku na jednom ozbiljnijem uzorku pokazati sto zna. Za vrijeme koje je proveo u klubu od mene ima palac gore.

Quote from: istria bianco / blu on 16.05.2026, 21:46Općenito je sramotno da sva komunikacija sa javnosti pa i navijačima spadne na presice prije utakmica i to na jednog čovjeka koji stoji ispred javnosti u ime kluba u svakoj situaciji. To samo pokazuje nedostatak organizacijske strukture u klubu...

U tom segmentu smo se vratili na one rane Kekove godine, kad je na pressicama školovao klupske službe po raznima kategorijama.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Kakav spin na pitanju 0:4 protiv Gorice. Jaka demagogija, ali nekako dobro djeluje po stavu i energiji s obzirom da je trebao imati ovaj tjedan navodno  razgovor s DM, a odgođen je očito.
Pohvale za Mathias Kek nisu slučajno javno kod Sanča? Zanimljivo ovaj komentar kad i Sančo govori da Kek preuzima.
Bome puno psyops Sanča mora se priznati

Z
meni je pressica djelovala puna pasivne agresije sa Victorove strane. Na svako pitanje se okrene da je uspješna sezona.
Nervozan mi se čini, ali se kulira koliko toliko.

K
Mišković ne želi više razgovarati sa Sanchezom, tako da se taj sastanak vjerojatno neće ni dogoditi.
Kek je potpisan odavno, od kad sam prvi put rekao da dolazi, ugovor je bio potpisan

B
Quote from: Kostrena on 22.05.2026, 13:51Mišković ne želi više razgovarati sa Sanchezom, tako da se taj sastanak vjerojatno neće ni dogoditi.
Kek je potpisan odavno, od kad sam prvi put rekao da dolazi, ugovor je bio potpisan
Miskovic je u ovoj priči oko Sancheza ispao teški supak , ono bušenje preko novina koje je bilo jadno pa sad i ovo , ima neke prebačaje koji očito dođu sa godinama

Mišković nije, niti će imat razgovor sa njim. Doslovno će ga šutnut već sutra. Potpuno krivi pristuo. Pa sjedni sa čovjekom, objasni mu sve kako je, da ga ne vidiš u budućnosti i lijepo se normalno rastat.
Jer ovi dramatični odlasci iz kluba su postali rutina jakir prvo, pa Sopa pa Đale, sad Sančo.
Moglo se sa svima, osim jakirom to riješiti na normalniji način.

K
I s Jakirom se moglo, imao sam prilike pričati s njime o tome, na kraju krajeva često bude u Kostreni... Na dobro, uglavnom, sretno Sanchezu idemo dalje, za iste pare

L
Quote from: Brzina92 on 22.05.2026, 13:57
Quote from: Kostrena on 22.05.2026, 13:51Mišković ne želi više razgovarati sa Sanchezom, tako da se taj sastanak vjerojatno neće ni dogoditi.
Miskovic je u ovoj priči oko Sancheza ispao teški supak , ono bušenje preko novina koje je bilo jadno pa sad i ovo , ima neke prebačaje koji očito dođu sa godinama
A nije ni Kek svetac u toj priči, šteta za Sancheza, mislim da bismo imali vrlo dobru i iduću sezonu s njim.

S
Quote from: Kostrena on 22.05.2026, 14:05I s Jakirom se moglo, imao sam prilike pričati s njime o tome, na kraju krajeva često bude u Kostreni... Na dobro, uglavnom, sretno Sanchezu idemo dalje, za iste pare

Šta kaže, kakvo je more? Ja sam navik'o na juhicu, mislim da je još malo mrzlo za moju osjetljivu guzicu.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 22.05.2026, 14:01Jer ovi dramatični odlasci iz kluba su postali rutina jakir prvo, pa Sopa pa Đale, sad Sančo.

A i nije baš dramatično s ovom trojicom, jedina drama dosad je bila zbog tajminga gdje sva tri odlaze usred europske kampanje, iako su sva tri u teoriji trebala otići 2 mjeseca ranije. Jakir u BiH, Sopić čim je završila sezona u kojoj je spušio sve, a Đalović čim je završila sezona u kojoj je osvojio sve.

Drama kod Sancheza je što se očito pokušalo odraditi sve ispod radara što njemu nije pasalo (kome bi) pa je onda krenuo povuci-potegni kroz Vukušića i njegovu nemalu ulogu u cijeloj priči, kasnije je i Sancho donekle opravdano išao u javnost da sebe zaštiti, a očito je da je odavno u planu rastanak.

Da li je svemu kumovao Kek koji je postao dostupan u prosincu, teško ćemo znati. Ali summa sumarum, da biram Sancho vs Kek, odgovor je jasan. A sad stil same promjene... Jbg u pravilu igrači i treneri guze klub, sad malo za promjenu imamo situaciju da klub guzi trenera.
#navodninavijač

Z
Quote from: Kostrena on 22.05.2026, 14:05I s Jakirom se moglo, imao sam prilike pričati s njime o tome, na kraju krajeva često bude u Kostreni... Na dobro, uglavnom, sretno Sanchezu idemo dalje, za iste pare

tu bih stao na kočnicu.
Mogu si ga zamisliti točno što govori u razgovoru s tobom.
Opće je poznato je slatkorječiv. Također ako je stalno u Kostreni neće govoriti protiv Rijeke.
Sad s odmakom vremena normalno je da će ti to reći, "ma ja sam htio ostati, ali MIšković,ali ugovor itd itd."
MOže on kenjat koliko hoće. Htio je stepenicu iznad Rijeke i to je to. Bolja plaća, bolji uvjeti, bolji igrači, bliže kući u Sesvetama. JEdnostavno. Isto kao što je htio stepenicu iznad Zrinjskog,a to smo bili mi.  Isto kao što je Zrinjski stepenica iznad Gorice ( Maribor tu ne računam).
Jakir je premazan sa svim mastima, jedan od najprepredenijih trenera u Hrv.