Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

Krenula je vladavina iz sjene, vjerovatno se jedna od njih prerušila u Ninija na kavi

P
Meni je ovo sanchezovo ponasanje otkad je shvatio da dobiva pedalu na nivou 3.B.....prvo pressica od sat vremena gdje sam sebe brani i hvali a onda predstavljanje buduceg trenera keka, iskreno takav cirkus ne pamtim odavno u nogometu....

Ima i misko tu putra na glavi svakako ali i veci treneri od sancheza su dobivali pedale pa su pregrizli govno i nastavili dalje....gazda je gazda, on daje novce i odlucuje o tvojoj sudbini, ne ides se sa rogatim bosti ostvario ti sve ciljeve koje smatras da si trebao ili ne.....ne kuzim sto misli ovim postici kod buducih poslodavaca osim reputacije troublemakera....

J
Neko mu je omogucio presicu. On se ne pere pred upravom i navijacima nego stiti svoj rad.na sta ima pravo. Na presici ne sere po nikome sto je korektno nego se brani. U tom razlazu nema zle krvi nego je gazda dobio mig od prve ljubavi pa je nova picka ispusila pedalu. Svi "razlozi" su dimna zavjesa. Po meni je sve odluceno kad je kek otiso iz dezele. Sanchezu i keku sve najbolje u karijeri.

S
To nije čudna pojava u nogometu, Arrigo Sacchi -> Fabio Capello, Ferguson -> Moyes, Klopp -> Arne Slot.
Svi nabrojani su već određeno vrijeme bili u kontaktu sa svojim nasljednicima i svi su radili primopredaju zadnjih nekoliko tjedana.
Zbog presica znamo šta i kako je radio stručni stožerl i koji su bili planovi za dalje. To treneri u normalnim ligama odgovaraju novinarima tijekom sezone, kod nas novinari pitaju "gdje si pogriješio", "koja je najveća greška" i "tko će započet utakmicu".
-------------
Inače, to razmišljanje o troublemakerima proizvodi analne alpiniste. Srećom ima više vlasnika koji ne trebaju to nego borce koji će ispunit ciljeve.
Sve šta nije cilj zadan od vlasnika, a u javnom prostoru je - distrakcija je i bulažnjenje koje nema nikakve veze s realnosti. 

I
Pogledaj malo javni prostor ovog foruma u prosincu 2025 i seciraj ciljeve. Isto tako seciraj ciljeve stučnog stožera do cca sredine ožujka 2026 i koja su njihove procijene bile?

S
Quote from: ispod stijena on 25.05.2026, 19:42Pogledaj malo javni prostor ovog foruma u prosincu 2025 i seciraj ciljeve. Isto tako seciraj ciljeve stučnog stožera do cca sredine ožujka 2026 i koja su njihove procijene bile?

Nemam ja šta secirat, nit ima javni prostor secirat. Ne odlučuje javni postor ovog foruma o sudbinama trenera. Između vlasnika je i menagera i njihovog dogovora i ugovora. Čekam da se vlasnik očituje o ciljevima i ispunjenju i objasni argumentima kako Sanchez laže o ciljevima, jer da je imao druge ili da je ispunio sve ciljeve.
Nema druge, njih dvojica jedini znaju šta su dogovorili.
Misliš da će vlasnik nać vremena za osvrt na ciljeve sezone?   

I
Quote from: Snowcrash on 25.05.2026, 19:12To nije čudna pojava u nogometu, Arrigo Sacchi -> Fabio Capello, Ferguson -> Moyes, Klopp -> Arne Slot.
Svi nabrojani su već određeno vrijeme bili u kontaktu sa svojim nasljednicima i svi su radili primopredaju zadnjih nekoliko tjedana.
Zbog presica znamo šta i kako je radio stručni stožerl i koji su bili planovi za dalje. To treneri u normalnim ligama odgovaraju novinarima tijekom sezone, kod nas novinari pitaju "gdje si pogriješio", "koja je najveća greška" i "tko će započet utakmicu".
-------------
Inače, to razmišljanje o troublemakerima proizvodi analne alpiniste. Srećom ima više vlasnika koji ne trebaju to nego borce koji će ispunit ciljeve.
Sve šta nije cilj zadan od vlasnika, a u javnom prostoru je - distrakcija je i bulažnjenje koje nema nikakve veze s realnosti.
Nije čudna pojava u nogometu samo kada je riječ o sporazumnom raskidu ili češće isteku ugovora nakon dugodišnjih ciklusa. Sacchi 4 godine, Ferguson 26 godina, Klopp 8 godina.
Nije normalna situacija da to radi trener koji ima važeći ugovor i u klubu je 8 mjeseci. Činjenica je da je ovo ciljana provokacija nekoga tko se osjetio izigranim. (Da li s pravom ili ne)

Quote from: ispod stijena on 25.05.2026, 19:42Pogledaj malo javni prostor ovog foruma u prosincu 2025 i seciraj ciljeve. Isto tako seciraj ciljeve stučnog stožera do cca sredine ožujka 2026 i koja su njihove procijene bile?

Hoćeš reći da stručni stožer ima jednak utjecaj na postavljanje klupskih ciljeva kao i ovaj forum? I jednaku kvalitetu?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Mislim da je ovaj forum kvalitetom daleko iznad nogometnih djelatnika :)
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 25.05.2026, 22:13Mislim da je ovaj forum kvalitetom daleko iznad nogometnih djelatnika :)

Čestitam! Dobro si nas posložio  :)

S
25.05.2026, 22:22 #1090 Last Edit: 25.05.2026, 22:30 by Snowcrash
Quote from: istria bianco / blu on 25.05.2026, 21:21Nije čudna pojava u nogometu samo kada je riječ o sporazumnom raskidu ili češće isteku ugovora nakon dugodišnjih ciklusa. Sacchi 4 godine, Ferguson 26 godina, Klopp 8 godina.
Nije normalna situacija da to radi trener koji ima važeći ugovor i u klubu je 8 mjeseci. Činjenica je da je ovo ciljana provokacija nekoga tko se osjetio izigranim. (Da li s pravom ili ne)

Ok. Sanchez je mučki provokator.
Ali to je još super, Kek je plakao u odlasku i rekao kako više neće u klub dok je stanovita osoba u klubu, a Bišćan doživio nervni slom.

EDIT: Bome ni junačina Đale nije otišao psihički stabilan, i još se pozna.

Quote from: TIR on 25.05.2026, 22:13Mislim da je ovaj forum kvalitetom daleko iznad nogometnih djelatnika :)

Ne zvuči dobro za djelatnike.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Quote from: Snowcrash on 25.05.2026, 22:22
Quote from: istria bianco / blu on 25.05.2026, 21:21Nije čudna pojava u nogometu samo kada je riječ o sporazumnom raskidu ili češće isteku ugovora nakon dugodišnjih ciklusa. Sacchi 4 godine, Ferguson 26 godina, Klopp 8 godina.

Ali to je još super, Kek je plakao u odlasku i rekao kako više neće u klub dok je stanovita osoba u klubu, a Bišćan doživio nervni slom.
Na koga je točno Kek tada mislio?

Inače, moj komentar nije imao za cilj birati stranu, već samo navesti argumentirano zašto se Sanchova najava Keka po meni ne može usporediti s ostalima.

B
Za one koji uzdižu teoriju sportskog menadžmenta, po kojoj predsjednik uprave i vlasnik kluba nema pravo utjecati na rad trenera, između ostalog ni na odabir igrača, imam jedno praktično pitanje.

Imate opciju dva gumba, kao u onom memeu gdje se tip znoji kad mora odabrati.

Stiskanjem lijevog gumba Mišković odlazi kod VSDA i kaže mu da makne Zlomu s gola. Stiskanjem desnog gumba ne događa se ništa i Zloma ostaje na golu.

Koji biste gumb stisnuli?

D
25.05.2026, 23:03 #1094 Last Edit: 25.05.2026, 23:04 by deo123
Quote from: istria bianco / blu on 25.05.2026, 22:32
Quote from: Snowcrash on 25.05.2026, 22:22

Na koga je točno Kek tada mislio?

Inače, moj komentar nije imao za cilj birati stranu, već samo navesti argumentirano zašto se Sanchova najava Keka po meni ne može usporediti s ostalima.

Mislim da je Cohar bio osoba na koju se odnosilo. A i Osijeku su ga se svi htjeli rjesiti.